Hommeles bij de Bruine Brievenbuspissers

Giegeldegiegel hi hi hi ha ha ha ho ho ho wat hadden onze Bruine smeerkezende brievenbuspissers van kabinet Rutte samen een lol. 130 rijden op de afsluitdijk, roken in kleine café’s en nog iets ben vergeten wat. Maar toen bleek dat we ook nog serieuze grote mensen dingen moesten doen zoals samen met de Griekenland in de EU zitten enzo en wat blijkt; met zo maar wat brallen wat liefst zo veel mogelijk krantenkoppen en hysterische Telegraaf-reacties oproept, kom je er niet. En de moslims de schuld geven levert ook al niks op. Dus wat nu?

14 gedachten over “Hommeles bij de Bruine Brievenbuspissers”

 1. Het liberalisme was ooit van de kansen voor iedereen, maar nu is het ruimbaan voor de happy few en de rekening wordt betaald door de rest. Op pvda.nl mijn integrale spreektekst van Job Cohen tijdens het zogeheten verantwoordingsdebat met het kabinet Job Cohen

 2. Gelet op Telegraafreacties zijn de Grieken de nieuwe vijand, zoals Geert het volk dat voorbralt.
  Xenofobie is overigens een woord van Griekse oorsprong. Xenos, het had de naam van een Grieks eiland kunnen zijn.
  Maar als Griekenland goedkoop genoeg is zijn Henk & Ingrid natuurlijk niet te beroerd om er bakkend in de Griekse zon een bruine pens te halen en zich er all-in een obesitas te vreten, zich klem zuipend aan de ouzo.

 3. Het was al een tijdje stil rond blonde Greet. Hij zei niks over het ritueel slachten wat nogal wat stof had doen opwaaien, een paar stuiptrekkingen rond de bevrijdingstoespraken maar voor de rest kon hij lekker werken aan zijn boek en films en speeches voor zaaltjes met usa-geloofsfanatici.
  Op kosten van de belastingbetaler uiteraard
  Maar Greet is back, hij heeft een nieuw item waarvoor hij in de bres springt voor Henk&Ingrid
  En dan wordt het helemaal leuk als portugal en spanje aan de beurt komen.

 4. Iets in Wilders’ gedachtenwereld wat ik ook nooit zo goed kan rijmen, het door hem zo gevreesde vermeende “Eurabië” en z’n tegenstand tegen de EU.

  Dan zou je toch juist zeggen dat een sterke EU ook 1 van je doelen is, met een sterke munt en geen failliete landen.

  …………..ach laat maar ook, ik wil niet te lang in die gedachtenwereld ronddolen, word je triest van.

 5. @Abdul Alhazred

  Als de global heating (die volgens de PVV niet bestaat) nog even doorzet hoeven Henk & Ingrid niet meer naar Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal of Italie, om een bruine pens te halen, dat kan dan hier ook wel. En met de kilo-knallers op de BBQ komt het met die obesitas buik ook wel goed.
  Laat die landen maar falliet gaan. 😉

 6. @7

  Waarom grijpt een Tweede Kamer-voorzitter niet in met een “Meneer Wilders, dit is het landelijke parlement en niet de buurtkroeg” ? Bah ! Ik word schijt- en schijtziek van dit laffe optreden richting Wilders.

 7. Jaap stb Schreef:

  (die volgens de PVV niet bestaat)

  Behalve als ze reclame voor kerncentrales maken of windmolens willen afbreken. Dan is CO2 opeens wél een belangrijk argument. 😛

 8. @8 en @10:

  Wilders is toch geen Hitler, als ik die gestoorde vandaag tekeer hoor gaan lijkt hij toch eerder op Rost van Tonningen:

  ” Rost blonk uit in het houden van zeer negatieve, demagogische toespraken. Verder beperkte hij zich tot zijn eigen, tevens in ‘Het Nationale Dagblad’ geuite wanklanken tegen de joden en loftuitingen aan het adres van de ‘volkse’ geestverwanten in Duitsland. Scheldpartijen, tirades of vechtpartijen Rost schuwde geen van allen. Zo noemde Rost de leden van Tweede Kamer eens ‘een verzameling ezels, die elkaar in stomheid eenvoudig napraten’. Hij genoot bovendien de twijfelachtige eer de enige vechtpartij ooit in de Tweede Kamer te hebben uitgelokt. De meeste Nederlanders en zelfs de meeste NSB’ers waren van mening dat Rost met zijn optreden alle grenzen te buiten ging. De meest fanatieke NSB’ers schaarden zich echter volledig achter hem, Rost had in ieder geval hun zielen gewonnen.”

 9. #11 Dus is de PVV niet alleen te vergelijken met de NSB, er zijn ook nog eens grote overeenkomsten. 😀

 10. #8 John, #10 Jacqueline. Inderdaad volkomen onbergrijpelijk hoe een Kamervoorzitster het bruine vocabulaire van een volksmennende Wilders gedoogt. Dit kan alleen maar maar omdat voor de kritische burger iets op achterbakse wijze wordt verborgen door dit kabinet.
  Hulde aan Roemer en z’n SP om er eindelijk iets van te zeggen.

 11. Inderdaad een voorzitter van een groep volksvertegenwoordigers heeft zulk taalgebruik niet te accepteren, een forse terechtwijzing was op z’n plaats geweest.

 12. @13 Maar waarom liep Plasterk niet weg? Wilders sprak toch de PvdA aan?

  Dat Emile Roemer dit klusje nu weer voor de PvdA moet opknappen…. grrrr!

Reacties zijn gesloten.