De schrik van Geert Wilders

Immigranten geen vloek, maar zegen voor Europa

In de schaduw van het nieuws presenteerde een groep van prominente Europeanen onder leiding van Joschka Fischer deze week een rapport met als voornaamste boodschap dat Europa divers zal zijn of in de vaart der volkeren achterop zal raken.

De belangrijkste reden is dat zonder immigratie de beroepsbevolking in de komende vijftig jaar met honderd miljoen mensen daalt, terwijl de totale bevolking groeit en vergrijst.

Maar hoe dat moet een hele bevolkinsgroep die opgroeit met een politicus die officieel mensen mag betitelen als ‘Islamitisch stemvee’, dat weet Hans Goslinga niet. Nou ik ook niet, ik vind het van een onbeschaamdheid die zijn weerga niet kent. Snap ook niet dat de SP de enige partij is geweest die hiervoor wegliep. Alle partijen hadden op moeten staan en Geert Wilders alleen moeten laten met zijn vazallen. Dát hadden ze moeten doen! Net als dat ze dat gewoon elke volgende keer moeten doen als hij onfatsoenlijk zijn bek opentrekt, gewoon niet meespelen en hem alleen laten staan.

2 gedachten over “De schrik van Geert Wilders”

  1. Weglopend kunnen ze ook een vuvuzela richting PVV gebruiken. Het geeft ongeveer hetzelfde geluid als Wilders als hij praat.

  2. Ik weet nog al te goed dat de voorzitter dergelijk onbehoorlijk taalgebruik afhamerde, en dat het niet in de Handelingen werd opgenomen. En dat de kranten en het journaal het ofwel negeerden of er schande van spraken.
    Ach, nog pas gisteren…

Reacties zijn gesloten.