Wat een verrassing de waxinelichtwerper blijft langer vast

Gisteren was het dan zover de proforma zitting waar men ging besluiten wat men eens tussentijds zou doen met Erwin Lensink, je weet wel die man die 8 maanden geleden een theelichtje gooide tegen die gepantserde gouden slavernijkoets voorzien van kogelvrij glas. En wat denk je? Langer opsluiten natuurlijk. 8 maanden is niet genoeg. Waarom niet gewoon onthoofden op het het marktplein? Nieuws.nl – Waxinelichtwerper langer vast

Erken de nood teken nu voor Erwin Lensink!

4 gedachten over “Wat een verrassing de waxinelichtwerper blijft langer vast”

  1. Tenlastelegging: “poging tot zware mishandeling van de lakeien die naast de Gouden Koets liepen, vernieling van de koets en belediging van de koningin, prins Willem-Alexander en prinses Máxima”

    En dat allemaal met een waxine-lichtjes-houder?

  2. “Waarom niet gewoon onthoofden op het het marktplein?”

    Dat heb je goed gezien.

    Overigens denk ik dat de Koningin zelf zou eventueel en actie moeten ondernemen om hem vrij te krijgen. Lijkt me zeer logisch.

  3. De vraag is of als je een waxinelichtje gooit tegen een gepantserde koets je de zaken wel goed in kan schatten. Dat gaan ze onderzoeken.

  4. Zou hij ook 8 maanden moeten zitten als hij opnieuw een waxinelichtje zou gooien naar de lakeien, bijvoorbeeld wanneer zij met z’n allen een groepsuitje hebben 🙂

Reacties zijn gesloten.