Ziehier de nieuwste bondgenoot van de brievenbuspissers

Dit is hem dan, de man die de bruine brievenbuspissers waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt aan hun broodnodige meerderheidje moet helpen. Gerrit Holdijk is van de SGP, je weet wel die partij waar vrouwen geen stemrecht hebben, die een paar jaar geleden nog het apartheidsregime in Zuid-Afrika helemaal toppie vonden, die eigenlijk willen dat Nederland een “theocratie” wordt (een land waar God de baas is, net als bijvoorbeeld Iran), die een hekel aan homo’s hebben, en niet te vergeten natuurlijk de partij die er voor gaat zorgen dat je binnenkort niet meer op zondag naar de Albert Heijn kan. Zo’n man dus. Wat was er ook al weer zo eng aan die radicale islam? Oh ja het lijkt zo veel op de SGP. Nou dat regeert hier tegenwoordig dus. Met dank aan de brievenbuspissers van CDA/VVD/PVV en nu ook SGP.

Sleutelrol voor SGP-senator Gerrit Holdijk – Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl [binnenland]

9 gedachten over “Ziehier de nieuwste bondgenoot van de brievenbuspissers”

 1. “Wat was er ook al weer zo eng aan die radicale islam? Oh ja het lijkt zo veel op de SGP. Nou dat regeert hier tegenwoordig dus.”

  Het is grappig dat mensen die het ene “uiterste” bestrijden, zich gelijktijdig door de andere extremiteit laten gijzelen. Liberalen, hé? Liberalen, mon cul.

 2. Weer een knap staaltje hypocrisie van de PVV. Schreeuwen het hardst over religieuze extremisten, tenzij ze onderdeel zijn van onze fel begeerde ‘joods-christelijke cultuur’. Als je een islamitische staat wil moet je het land uit, maar als je een christelijke theocratie wil ben je van harte welkom.

  Bij wijze van experiment zou ik wel eens willen zien wat ze doen als er een fundamentalistische islamitische partij in de TK zou komen. Even de plannen van de SGP kopiëren maar dan met een islamitisch tintje eraan. Dan staan in ieder geval de PVV, maar waarschijnlijk ook het CDA en de VVD vooraan om ze te verketteren, want daar kunnen ze zieltjes mee winnen.

 3. Die 2 EO pipo’s gisterenavond, die van der Staaij tussen Blok en Buma in, zat ie alvast helemaal in zijn rol lekker Cohen van repliek te dienen.
  Heeft zijn vrouw opdracht gegeven een onbespeelde VHS video band in het machine te stoppen en vannacht stiekem de TV weer eens uit de kast gehaald om zichzelf nog eens terug te zien.

 4. jvdheuvel Schreef:

  Zo’n gast mag niet eens TV hebben van zijn geloof.

  Wordt ie daarom zo geil als ie voor de camera gaat staan?

 5. Als je geen TV van je geloof mag hebben, dan moet je ook elke interview voor de camera principieel afwijzen, toch?

 6. volgens Wiegel is ie ok, dus dan is het goed…

  zo maar een paar gedachten:

  “bestaat er eigenlijk wel zoiets als een gematigde gereformeerde?”

  “ik heb niets tegen gereformeerden, alleen wat tegen hun fascistische ideologie”

  “gaan we de grefo scooterklootzakjes met hun zuipketen ook knieschoten geven?”

  “dragen de grefo dames die lange rok niet gewoon om te provoceren?”

  “zijn die megastallen vol met knorretjes niet gewoon het biblebeltse equivalent van haatpaleizen?”

 7. #Kaaskop 😆 !!

  En als iemand die er primair onderwijs heeft gevolgd: `Moeten die `Scholen met de Bijbel’ niet eens hun eigen broek ophoeden, ipv. teren op de gemeenschap?

 8. het zou mij niets verbazen als die grefo scholen nog slechter zijn dan Inholland

  maar een echte SGP’er stuurt zijn kinderen niet naar school, de kinderen worden thuis door moeder de vrouw “geschoold”, twee vliegen in een klap, vrouwlief blijft in huis en de kinderen worden niet blootgesteld aan de verderfelijke invloeden van de boze buitenwereld

Reacties zijn gesloten.