Of de geachte afgevaardigde, de heer @herobrinkman, op wil rotten

😀

Dit filmpje is echt een aanrader: PVV’er vertrouwt commissaris van de koningin Remkes niet. Ik vond het sowieso al een top-filmpje vanwege die Brinkman die op zijn eigen typische achterlijke lulkoek manier eerst met heel veel bladiebla en dedain en grote woorden wel even aan Remkes zal uitleggen hoe het allemaal zit, om vervolgens lekker super-bot door Remkes te worden afgehamerd. Dat vond ik op zichzelf al lachwekkend genoeg. Totdat mijn vriendin mij er op wees dat je na Remkes’ hilarische actie nog iemand kan horen; een vrouw. 😀

Check het uit. 😀

14 gedachten over “Of de geachte afgevaardigde, de heer @herobrinkman, op wil rotten”

 1. Ja, nu hoor ik het ook.
  Duidelijkheid. Daar houden ze bij de PVV van. Opsodemieteren.

 2. Ik begrijp dus dat een vrouw `Psies’ zegt na Remkes commentaar: `Voorstel slag in de lucht en wettelijk onmogelijk’. ? Overigens vind ik die Remkes er wel op vooruit gegaan. Straks wordt hij nog een nieuwe VVD dissident, zoals Dries van 8 bij het CDA.

 3. Geweldig! Met andere woorden: Meneer Brinkman kies een hoek en ga er maar in staan.

 4. Remkes = Cool (nee niet Wim, die we sinds gisteren ook allemaal kennen)
  Da’k dat ooit zou zeggen, rare tijden.

 5. Remkes is ook niet mijn kampioen,maar bekt de botterik van Brinkman lekker af. 🙂

 6. nexus m. Schreef:

  Remkes is ook niet mijn kampioen,maar bekt de botterik van Brinkman lekker af.

  Deed al eerder in de 2e Kamer toe Hero Drinkman een lid van het Kabinet beschuldigde van voorkennis inzake de staatkundige wijzigingen in de Antillen. Remkes kent dus z’n papenheimers en weet hoe hij ze onder de duim moet houden. Daar kan mevrouw Verbeet in de 2e Kames nog een punt aan zuigen.

 7. Ik vind de toon van Hero Drinkman erger, “Hij begrijpt zijn huidige positie nog niet”. Dat is gewoon een dreigement, dat als ze je je positie even uitleggen… dan zul je wel schikken. Als je anders kapot gemaakt gaat worden grote mond tegen de PVV mag niet.. OF ANDERS…..

  We laten je het wel begrijpen.

 8. Remkes is altijd een dwarsligger geweest. Eindelijk eentje die niet onder de indruk van Brinkman is. In Haarlem begint de opmars, nu de rest nog die klare taal schenkt.

 9. Wat Remkes doet is dé manier om met populisten en neo-fascisten om te gaan: bek dicht en opzouten. De politieke arena is te kostbaar om ingenomen te worden door verdachtmakingen zoals deze, leugens (“massa-immigratie”, “islamisering”) en scheldpartijen (“islamitisch stemvee”). Hulde.

 10. Remkes is een nuchtere Groninger, `k ben dol op die droge Gronings humor. Nu hij wat aan zijn gebit heeft laten doen bekt hij ook nog beter. 😆
  Majesteit moet haast wel in haar vuistje lachen om hoe haar Commissaris de bruine vlaai aanpakt.

Reacties zijn gesloten.