Buitenlandse buien mijden Nederlandse hemel

Nederland is in hoog tempo aan het verdrogen. Volgens het KNMI is het zelfs nooit eerder zó droog geweest. Een paar fikse regenbuien zijn niet meer in staat het watertekort te compenseren. De Tweede Kamer wil een debat met staatssecretaris Atsma van Milieu. Wat denkt hij te gaan doen aan het probleem?

Soms kom je berichten tegen, dat je denkt:,, Lees ik dat nou goed?” Dan kijk je nog eens goed en ja hoor, je hebt het goed gelezen.

Zowiezo de titel, zou zo maar door Geert Wilders of Richard de Mos verzonnen kunnen zijn. Natuurlijk is het de schuld van de moslims. En prof.dr.mr.ir. De Mos, de klimaatdeskundige van de PVV, zal bij hoog en bij laag ontkennen dat er een klimaatprobleem is.
Dit komt omdat de moslims in het Midden-Oosten anti-regendansen voor West Europa en dan met name Nederland houden. Ipv een tsunami van water worden wij geteisterd door een droogte.

Verder zou ik echt niet weten wat Atsma aan een probleem met te weinig regen kan doen. Een regendans op het Binnenhof? Hoe verzin je dit soort vragen? Dat je je zorgen moet maken over de droogte en dat er maatregelen genomen moeten worden tegen de uitdrogende dijken, ja graag! Voor een inwoner van Nederland op het bijna laagste punt toch wel van enig belang.

4 gedachten over “Buitenlandse buien mijden Nederlandse hemel”

  1. In 1980 schreef Koos van Zomeren al over “de grote droogte in waterland” (daar werd niet per se de Noordhollandse streek van die naam mee bedoeld).
    Nederland is al vele jaren aan het verdrogen en dreigt – paradoxaal – daardoor onder te lopen.
    Verdroging onder ander terwille van landbouwmachines en grasoogst.
    Ja, verhoogde grondwaterspiegel, dat voelt de boer in zijn portemonnee (kan het toch weer even niet laten).

  2. Geert wil “vrijheid” oogsten door haat te zaaien, maar het gebrek aan regen doet de oogst mislukken

    allemaal de schuld van de linkse elite!

Reacties zijn gesloten.