Europa lacht om Nederlandse “oplossingen” voor niet bestaand probleem

De door het kabinet op stuitend brallerige wijze aangekondigde super-maatregelen tegen het afgrijselijke “probleem” van de “massa-immigratie” gaan niet door aangezien Europa het niet wil.

“Het kabinet zal inzetten op strafbaarstelling van illegaliteit,” luidt het eerste migratiepunt uit het gedoogakkoord. Dit gaat niet lukken, zegt D66-Kamerlid Gerard Schouw. In een gesprek met de Tweede Kamer zei Eurocommissaris Cecilia Malmström vandaag dat de Europese Commissie het strafbaar stellen van migranten “disproportioneel” vindt. Zij voegde daar aan toe dat het voorstel van het kabinet “geen duidelijk doel” heeft. “Dit kabinet heeft een probleem. Wilders ziet de realisatie van het gedoogakkoord als een lakmoesproef. De eerste afspraak uit het gedoogakkoord kan nu al geschrapt worden,” aldus Schouw. (D66 nieuws)

Niet alleen heeft het kabinet geen duidelijk doel, maar ze hebben ook niet werkende “oplossingen” voor een niet bestaand probleem. Dat is het probleem. Andere landen in Europa hebben daar geen last van.

De reageerders op dit Telegraaf artikel wat inmiddels schielijk van de voorpagina verwijderd is, schreeuwen moord en brand.

Zij hadden gedacht dat Wilders met dit kabinet wel even de straten zou schoonvegen van allochtonen en de randstad weer blank zou maken en nu willen ze uit de Euro stappen.

De PVV bleef eerst verrassend stil maar Wilders kondigt nu zelfs einde kabinet aan als dit niet bestaande probleem niet wordt “opgelost”. Ben benieuwd hoeveel tijd Gerd Leers daarvoor krijgt.

21 gedachten over “Europa lacht om Nederlandse “oplossingen” voor niet bestaand probleem”

 1. Einde van het kabinet, goed plan. Kijken of ze nog een keer met minder dan de helft van de stemmen een meerderheid in het parlement kunnen pakken.

 2. Leuke film! met 3900 moslims per jaar erbij duurt het het nog minstens een eeuw (of langer) voordat het huidige aantal in ons land verdubbeld is. Volgens mij kan dus de dijkbewaking naar huis, omdat er geen tsunami is en ook niet zal komen.

 3. Wilders en PVV zijn de politieke bühne opgeklommen bij gratie van het creëren en aanduiden van problemen die eigenlijk niet bestaan. Die “problemen” bestaan niet. Het is de bruine HAAT die blijft bestaan.

  Overigens is het misschien een idee om Eurocommissaris Cecilia Malmström te vragen wat ze denkt over de behandeling van Erwin Lansink in ons land. Iets met “disproportionaliteit” ?

 4. Ach, gut Wilders staat weer eens in zijn bruingescheten ondergoed. En naar goed NSB gebruik wordt er door de heraut van het nazi-dom, met de nadruk op dom, weer eens iets geeist. Paljas Leers moet opschieten volgens de vendelzwaaier van het oranje-blanje bleu. Alhoewel de opperbevelhebber van het deportatiecommando , alias de PVV fractie, geen tijdspanne heeft aangegeven waarbinnen bruine vaandeldrager Leers een en ander diende te realiseren moet jonker Gert wel opschieten. Ik denk dat de fuhrer van gedoogbruin ook geen tijdslimiet zal noemen. Wanneer de bruinverbrande Henken en Ingrids weer terug komen uit een warm en bovenal Islamitisch land, moe als ze waren van al het onbeschofte gereutel hunnerzijds, en genoten hebbend van een geheel verzorgde vreet en slemppartij, dan kan Wilders zijn zwarte pet achtop zijn geblondeerde hoofd zetten onder het uiten van de onvergetelijke slogan “er wordt aangewerkt maar door de vakantie zijn er wat vertragingen op het spoor”!! Waarmede onze Goebels imitator zich voor de rest van het jaar weer eens in de schijnwerpers heeft geplaatst. Denkt Geert himzelf. In werkelijkheid staat de bruine gedoger samen met zijn bruine meubelstuk, zijnde het kabinet, op het Europese schouwtoneel van de smaad en schande. Jammer genoeg heeft het blonderen zijn anderhalve hersencel dermate aangetast dat hij het niet merkt. Dus moeten sociaal bewogen mensen het hem steeds harder duidelijk maken!

 5. De Zweedse Eurocommissaris Malmström vindt het dus zorgelijk dat er wordt geroepen dat er illegale migranten Europa binnenkomen! Waarom neemt dat wereldvreemde mens gewoon niet een hele groep van dat soort figuren (én vooral als ze werkschuw zijn, niet houden van vrouwenemancipatie, radicaal zijn en roofzuchtig!) in haar eigen huis om ze te gaan overbetuttelen? Zodra die haar echter daarna beroven, uitschelden, aftuigen, verkrachten enz. dan wil ik wel eens van Malmström vernemen of ze dan nog zó gek is op “illegale” migranten! Deze vlieger zou overigens voor links net zo goed opgaan als ze hetzelfde gaan proberen want de liefde van bepaalde groepen allochtonen die zij verkiezen boven autochtonen is verre van wederzijds maar in verhalen van Asterix & Obelix en de Smurfen wordt meestal ruimschoots duidelijk gemaakt dat wildvreemde mensen altijd worden vertrouwd door goedgelovigen maar dat ruimdenkende dorpsbewoners (Asterix, Obelix, Panoramix en de Grote Smurf) juist worden gewantrouwd door hun vrienden! Onbekend maakt in sommige gevallen wél bemind tot latere schade en schande van die naïevelingen!

 6. @ Jules Vismale:

  Uit je onsamenhangende verhaal blijkt dat je niets begrijpt van dit stuk en het bijbehorende filmpje. Dus nog een keer in Henk en Ingrid taal: Er is geen sprake van een tsunami van ongewenste vreemdelingen. Wilders klets uit zijn nek en 1,5 miljoen Nederlanders slikken het als zoete koek. Helaas voor de bruine gedoog coalitie: 26 ander landen in Europe, en dat zijn toch bijna 500 miljoen mensen, zien geen probleem en geen noodzaak om de bestaande Europese wetgeving op dit gebied ook maar voor één millimeter aan te passen!

  Al weer een paar punten van het programma van de bruinste partij van Nederland dat niet zal worden uitgevoerd . . . GELUKKIG!

 7. Jules Vismale Schreef:

  Waarom neemt dat wereldvreemde mens gewoon niet een hele groep van dat soort figuren (én vooral als ze werkschuw zijn, niet houden van vrouwenemancipatie, radicaal zijn en roofzuchtig!) in haar eigen huis om ze te gaan overbetuttelen?

  Er isis geen illegaal migrantenprobleem. Er is geen moslimprobleem. Er is geen probleem met het door jou genoemde zg. `links’.

  Er rest slechts het stuitende vraagstuk van dom, reactionair vuilnisbakkenras dat bruine taal oprispt om zijn egoïstische, dierlijke en primaire driften te willen ventileren; en weldenkenden hun gruwzame xenofobe wetten te dicteren, teneinde een pogrom jegens vrije geesten mogelijk te maken. De opmars der vrijwillig bescheten gefrustreerden, in amechtig aangesloten rijen, stinkend in de wind, op bevel van een hysterische & schuimbekkende Meester.

 8. @ Jan uit Helmond en Abdul Alhazred, het is best mogelijk dat ik het bovengenoemde bericht niet helemaal goed heb gesnapt en daarbij heb ik niets tegen allochtonen, kleurlingen en moslims (ik ben voor 25% van Surinaamse afkomst!) die zich in Nederland wél aanpassen en gedragen want het gaat mij alleen om de extremisten onder hen (mijn familie van moederskant is hoofdzakelijk geboren in Helmond!) die zelfs hun eigen goedaardige “broeders” verafschuwen! Zoiets lijkt zelfs in de wereld van de wolf te zijn voorgekomen daar de gedominiseerde hond van de wolf afstamt maar al decennia’s lang geleden hebben honden de wildernis en de dieren die haar trouw bleven verloochend en zijn die gaan verafschuwen terwijl sommige wolven de hond lijken te beschouwen als een soort afvallige daar ze eeuwenlang elkaars vijanden zijn geworden, uitgezonderd in de paartijd! Maar nou wil ik graag van jullie weten wat er in Nederland zou moeten gebeuren met Wilders, de PVV, de 1,5 miljoen PVV-stemmers en iedereen in Nederland die hen volgen. Moeten zij soms allemaal (niet één uitgezonderd) worden afgeslacht in gaskamers, voor het vuurpeloton, aan galgen worden opgehangen etc. alsof zij allen gevaarlijke nazi’s of (Stalinistische) communisten zijn? En gaan jullie daarna uitroepen dat zowel jullie als jullie kameraden allemaal volmaakte, schattige en onschuldige personen zijn die geen enkele zonden of fouten hebben begaan? Stel dat jullie in je huis nou eens vreemdelingen ontvangen die later levensgevaarlijke seriemoordenaars blijken, gaan jullie die meteen overladen met geld, cadeau’s, bezittingen enz. opdat ze jullie niet zullen ombrengen? In strips van Donald Duck en Lucky Luke werden talloze misdadigers, waaronder zelfs toneelspelers, door hun (ruggengraatloze) slachtoffers geen strobreed in de weg gelegd daar hun aanvallers niet met geweld hoefden te dreigen omdat de boeven overal hun zin in kregen! Bovendien ben ik géén aanhanger van de PVV, noch van alle partijen in Nederland (of ze nou links of rechts zijn), géén racist of xenofoob, géén nazi, géén grootkapitalist, géén Stalinistische communist, géén kolonialist, géén christen, géén moslim, géén jood enz. maar een doodgewoon en sterfelijk mens die na zijn dood (net als jullie) in het hiernamaals van God of Allah te horen krijgt wie er nou koren was geweest op de Aarde en wie kaf was! De Koran heb ik nooit gelezen maar de Bijbel wel en ik haal daar evengoed wijze lessen uit en helaas kwamen daarin gedwongen immigratie, volkerenmoord en slecht gekozen leiders maar al te vaak in voor daar veel joden (ik ben ook géén antisemiet!) steeds de fout ingingen wat het antisemitisme eeuwenlang sterk aanwakkerde!

 9. Misschien vinden # 10 en #11 het zeker ook niet erg als anderen hén uitmaken voor domme mafketels als die het niet met hen eens zouden zijn? En # 13, kun jij een beter verhaal schrijven omtrent Europa en Nederland dan de mijne waarin je hopelijk jezelf niet als de Farizeeër gedraagt die zichzelf ophemelde door te beweren dat hij voor 100% perfect was en zonder zonden? Ik ben liever de tollenaar die wel bescheiden wist te blijven en toegaf dat hij fouten had!

 10. Jules Vismale Schreef:

  Ik ben liever de tollenaar die wel bescheiden wist te blijven en toegaf dat hij fouten had!

  Tja Maalvis, dat maakt het verschil. Ik hef liever onbeschaamd tol van grijpgrage hebberds die mij om vergeving smeken voor de fouten die ze hebben gemaakt. 😆

 11. Alhazred Abdul, aan je naam te lezen lijk je meer op een Arabier maar die lezen ook vast nooit de Bijbel maar alleen de Koran. En staat er bovendien in de Koran dat Arabieren (de afstammelingen van Ismaël, de oudste zoon van Abraham) en moslims óók bescheiden horen te zijn? Alleen zij die geen enkel geloof misbruiken of niet moorden zijn de ware gelovigen en daarbij ben ik katholiek gedoopt!

 12. #16 Huh? Wat een kul. Wat is je punt? Moeite met meningsuiting? Ik ben overigens atheïst. Mag dat van jou?

 13. @ Jules Vismale:

  Mijn god heb je 3 weken om na te denken, de regels te lezen, nog eens na te denken . . . en dan kom je nog steeds met een bak onzin.

 14. Nou heb ik de regels omtrent krapuul.nl bekeken en weet nog steeds niet welke oplossingen die anderen voor Europa aandragen want volgens hen schrijf ik steeds de verkeerde verhalen. Maar niemand vindt het toch leuk om beledigd en afgekraakt te worden of te horen dat hij/zij stupid of shit verhalen vermeld? Van mij mag iedereen gelovig of ongelovig zijn en zullen we anders elkaar gewoon in onze eigenwaarde laten?

 15. En als je geen “jullie” gebruikt komen je berichten ook niet in het spamfilter. Jullie-gebruik is hier niet toegestaan.

Reacties zijn gesloten.