De Groene Amsterdammer – Dubbel gegijzeld

Zouden liberalen en christen-democraten het na de Eerste-Kamerverkiezingen nog aan zichzelf uit kunnen leggen? Dat ze sinds deze week alleen samen kunnen regeren omdat ze worden gedoogd door twee partijen waarvan de ene, de PVV, moslims de vrijheid van godsdienst ontneemt door de islam als een ideologie te bestempelen en de andere, de SGP, vrouwen hun democratisch recht ontzegt zich verkiesbaar te stellen voor bestuurlijke functies? (

Groene Amsterdammer – Dubbel gegijzeld)

Ja hoor

4 gedachten over “De Groene Amsterdammer – Dubbel gegijzeld”

  1. Nou, ik neig meer naar “Nee, dat kunnen we niet aan onszelf uitleggen, maar wat dan nog als de kiezer het nog wel meent uit te kunnen leggen”

  2. Tja alles om die 30 jaar vreselijke linkse kabinetten niet meer terug te krijgen.

    Leg nog eens uit van die puinhopen van Paars? O ja, nee inderdaad we zijn er fantastisch op vooruit gegaan…….stelletje verwende kleuters.

  3. @2 SIgh.. ik wil Paars terug, het ging toch nog een stuk beter dan nu. Tuurlijk er was genoeg mis, maar wat ze er nu van bakken…10 jaar Bak Ellende en daarna Christen Fundies en Fascisten die meebeslissen.

  4. @#3 als ik erop terugkijk inderdaad, als gewone werkman had ik in die tijd niet veel te klagen. Ik had toen een oudere collega een bewonderaar van Pim.
    Had ik iedere dag hele discussies mee, altijd op een respectvolle manier, ik begreep toen echt niet wat nou die onoverkomelijke bezwaren tegen paars van die kale waren. Tuurlijk er is altijd op ieder kabinet wel iets aan te merken, maar wat er toen ontketend werd, ik denk af en toe wel eens dat Pim nu zelf zou schrikken van de krachten die hij losgemaakt heeft, ik denk niet dat hij dit voor ogen had.

Reacties zijn gesloten.