17 gedachten over “Jeanine Hennis-Plasschaert allergisch voor Geert Wilders”

 1. Dit zijn de vonkjes die nodig zijn om uiteindelijk een vuurtje te maken.
  Noem me naief maar er zullen toch nog wel meer VVD’ers zijn bij wie de hele situatie niet lekker zit? …….Toch?
  Het zal best erg moeilijk zijn om uit de kast te komen, ik zeg koesteren die mevrouw…

 2. ik zeg, ik ben de hoofddoek krapuliteiten van dit andere blondje van het gedooggedrocht nog niet vergeten

  het blijft een dom wijf, bezint eer ge begint

 3. Mooi is dat zeg…. op zijn best is het projectie …wel allergisch voor de afbraak van verbale beschaving maar tevreden met haar eigen partij? Die van dat keurige economisch beleid voor de verdere afbraak van beschaving!
  Kijk eens in die spiegel mevr. Jeanine Hennis-Plasscheart , zie u daar uw handen schoon gewassen omdat Wilders groffe dingen zegt…

 4. ach beste mensen, een allereerste piepje van kritiek…..
  Wie weet hoe groot de interne druk is, hoe moeilijk het is om je uit deze secte van Rutte/Wilders los te worstelen.

 5. Dat is geen piepje van kritiek dat is het begin van een volkomen fake charme offensief

 6. wie met de pek omgaat raakt er mee besmet

  straks hebben we mevrouw Jeanine Brievenbus-Plasschert 🙂

 7. kaaskop Schreef:

  wie met de pek omgaat raakt er mee besmet
  straks hebben we mevrouw Jeanine Brievenbus-Plasschert

  Ik dacht nog, laat ik die grap nou níet maken….

 8. Dat het gekunsteld overkomt en weinig zoden aan de dijk zet moge duidelijk zijn….maar ik ben nou eenmaal een positief ingesteld mens, ik ben ervan overtuigd dat er mensen zijn binnen VVD en CDA die helemaal niet gelukkig zijn met deze situatie en ik weet vanuit de gemeentelijke politiek zeker dat dat zo is.
  Daarom zeg ik hoe groot is de druk om dit in de media te durven verkondigen.

 9. Ik vind de reactie van Jeanine wel grappig. Is dit voor de buhne of vindt zij dat echt. De VVD moet misschien af en toe wel reageren op Wilders en doen alsof ze fatsoenlijk zijn. In de Pers stond dit artikel en de reactie van ene Tommeke over Krapuul is zeer vermakelijk.

  http://www.depers.nl/

 10. Ik vind het stuitend deze hele gedoogregering en nu die SGP er nog bij, heel triest dit en ben er eigenlijk heel boos over maar wat kunnen we er aan doen?

 11. #11 Gup; Schrijven en blijven roepen tot anderen ook wakker worden uit hun lethargische staat. Niet bij de pakken neerzitten, maar je blijven roeren, blijven roepen dat je het er niet mee eens bent!!!!!!!!! Anderen zo laten weten dat zij niet alleenstaan in hun ongenoegen.

 12. Ja, dat zal ik blijven doen tot de laatste snik, maar soms word je er wel moedeloos van, maar die momenten kom ik altijd weer te boven, ups en downs he!

 13. @#13 maar ik wil wel een lans breken voor hen die vrijwillig uit deze verderfelijke en ellendige ideologie van Rutte/Wilders willen stappen.

 14. het wordt pas leuk als je de 948 reacties op dit artikel in de telegraaf doorleest… iemand zegt iets niet liefs over de bruine partij….oei

 15. #16 Willem. Ja, lachen. 😆 Zo te lezen moet dit ook wel consequenties hebben voor mevrouw Hennis-Plasschaert . Het zit er dan ook dik in dat ze door Rutte wordt verzocht een vorm van excuses te maken,
  op last van de Gedoogleider.

Reacties zijn gesloten.