PVV’er Gerton van Unnik maakt zich nuttig

Mocht u in Noord-Holland wonen en PVV stemmer zijn, dan zal het u ongetwijfeld genoegen doen, te horen dat de door u in het zadel geholpen statenleden inmiddels volop aan de slag zijn. Zo ook PVV’er Gerton van Unnik, die het wel de moeite waard vond om, namens U, 8 vragen te stellen over de Arondéuslezing, u weet wel, die lezing die de PVV’ers wilden verbieden. Dit alles natuurlijk in het kader van De Vrijheid van Meningsuiting, u weet wel, het allergrootste goed, het allermooiste wat er bestaat, ook volgens de PVV, mits middels dit Allergrootste Recht geen PVV-onwelgevallige meningen worden verkondigd. Nou hier is het dan: het hoogtepunt van de carrière van PVV’er Gerton van Unnik (PDF alert)

12 gedachten over “PVV’er Gerton van Unnik maakt zich nuttig”

  1. Wanneer je de vragen doorneemt en toetst op ” hoe vragen te stellen ” dan zal menig leraar een dik rood potlood gebruiken in de kantlijn. Mijn hemel wat een niveau. Hebben ze geen cursus bij de provincie voor beginnelingen?

  2. Mijn hemel: Wat een opgewonden standje die Gauleiter GAL van Unnik, geflankeerd door zijn secondante Frau Nunes. Alsof Von de Dunk het land heeft verraden. Ik hoop dat in het kielzog van deze gevierde columnist en vrijspreker de lispelende Limburgse Lijder nog overspoeld mag worden met kritiek en met rotte vlaalen voor mijn part. .

  3. en dat te bedenken dar ze hiervoor betaald worden door ons belastinggeld….

  4. Hero Drinkman mag het niet meer vragen, dus een van Wilder zijn cronies moet het nu maar doen. Drinkman zit natuurlijk al weer in de tweede kamer, en gaat net als die mensen die in de gemeenteraad zaten voor de PVV, zijn baantje straks opzeggen. Nadat hij er genoeg centjes aan heeft geind en hij er wacht geld voor kan krijgen natuurlijk ;).

    Fighting Brand Gekke Geert ;), we betalen zijn pensioen ;).

  5. Het volk heeft voor mij gestemd, vergeet dat niet. Een ieder kan (dus iedere burger) zich een plaats verwerven in de politiek. Ook al vindt u mij een Gauleiter (wel een mooie benaming).

  6. Beste vd Heuvel, deze vraag is niet relevant. Mijn achterban is groter dan het aantal bezoekers van uw website. Dus pas maar op!

Reacties zijn gesloten.