14 gedachten over “Onduidelijk wat PVV wil rond abortus”

 1. onze vrienden van het refdag houden ons nog een dagje in spanning

  het standpunt van de PVV zal ongetwijfeld een provocatie zijn…

 2. wat de PVV zegt en wil zal wel weer twee heel andere dingen zijn .. Alles wat een kleurtje of het verkeerde geloof heeft mag van de PVV natuurlijk best geaborteerd worden , maar dat zeggen ze niet want ze hebben SGP steun nodig …

 3. Ff klok vooruitzetten en browser opnieuw opstarten en wat lees je als belangrijke conclusie: er valt voor de PVV geen electoraal gewin uit te halen. Moet je daarvoor nou de site de hele zondag uit de lucht gooien?

 4. In elk geval dit:
  427-‘Een foetus van 24 weken die een paar weken later kerngezond wordt geboren, is vogelvrij.’ Na die woorden van PVV-fractielid Agema, op 19 maart 2008 uitgesproken in de Tweede Kamer, veerde de prolifebeweging in Nederland hoopvol op. Is de PVV behalve anti-islam ook antiabortus? ‘Concrete voorstellen doen om de abortuspraktijk in te perken, wordt lastig.’ Wat de PVV precies voorstond, bleef na het Kamerdebat onduidelijk.
  http://digitale-folder.startpagina.nl/nieuws/

 5. We weten wat Fleur Agema wil. Abortus zoveel mogelijk inperken en uiteindelijk verbieden. Wat de grote leider wil is nog niet duidelijk.

 6. Fleur Agema is nu juist het grootste voorbeeld waarom abortus nuttig kan zijn.

 7. Nee ze zijn niet gesloten en er is ook nieuws op die site, ze zijn open. Eenmaal binnen zegt de voorganger tegen de gemeente, de rest van Nederland moet dicht. Die dominee heeft toch maar een luizebaan met één dag in de week zijn kerkvolk indoctrineren. Alle linken en doorverwijzingen zijn uitgezet behalve de kerktijden zoeker. Daarin uiteraard het is de aard van het [in dit geval gereformeerde] beest bestaan er alleen gereformeerde kerken. Alle andere kerken, moskeeën en synagogen moeten dus ook dicht op hun zondag. Ze zijn nog erger dan je dacht. 😈

 8. Vloek ik in de (linkse 😈 ) kerk als ik vind dat , tenzij er gevaar is voor de moeder of het eventueel geboren kind alleen lijden in het vooruitzicht heeft , Abortus na vier maanden zwangerschap wat mij betreft al heel dicht bij moord in de buurt komt … Ben ik het dan toch op een héél klein puntje met Agema eens 😳

 9. Al Bakrastani Schreef:

  Vloek ik in de (linkse ) kerk als ik vind dat , tenzij er gevaar is voor de moeder of het eventueel geboren kind alleen lijden in het vooruitzicht heeft , Abortus na vier maanden zwangerschap wat mij betreft al heel dicht bij moord in de buurt komt … Ben ik het dan toch op een héél klein puntje met Agema eens

  Nou, nadat ik er eens wat meer over las en over de levensvatbaarheid van ongeboren kinderen, en vooral ook over de manier van aborteren bij een bijna-levensvatbaar kind, moet ik op zijn minst zeggen dat ook ik het niet makkelijk vind hier een glashelder standpunt over in te nemen.

 10. Het is niet makkelijk en ik ben blij dat ik nooit voor de keuze ben gesteld. Maar wat ik wel heel erg vind is dat Agema ergens eens iets heeft gezegd dat abortus maar niet meer moet mogen omdat dat alleen wordt gebruikt door meisje/vrouwen die een losbandig leven leiden! Ik vond dat als misbruikslachtoffer (jong maar wel risicogroep) enals volwassen verkracht een gotspe! Dat mens weet niet wat ze zegt en moet eerst maar eens wat meer leren van het leven voor ze ooit haar grote bek nog eens open mag doen.

 11. #12 @ Keira. Inderdaad. Dat mens van Agema heeft haar recht verspeeld om mee te brallen met de anti-arbortussekten en al helemaal doordat dit onwelriekende onderkruipsel andersdenkenden uitscheldt voor `stinkmuts’.

 12. igo_b Schreef:

  Ff klok vooruitzetten en browser opnieuw opstarten en wat lees je als belangrijke conclusie

  Hee wat grappig dat wist ik niet. Maar werkt perfect inderdaad.

Reacties zijn gesloten.