Rituele slacht. Hoe gaat de PVV zich hier uit redden?

De VVD-fractie is radicaal gespleten. Ook de PVV worstelt. Daar houden ze van joden, maar niet van moslims.

Het laat niet heel veel ruimte voor gesprek. Van Graus mogen ook joden niet aan ‘rituele marteling’ doen. Dat bericht is wel degelijk tot Israël doorgedrongen. Een paar weken terug bezocht een parlementaire delegatie Jeruzalem. De eerste vraag in de Knesset was voor PVV-delegatielid Raymond de Roon: wat zijn jullie met de koosjere slacht aan het uitspoken? Dan heb ik het nog niet over de fronsende PVV-geldschieters in het buitenland. Geloof me, Geert Wilders heeft hier buikpijn van.

Niemand had waarschijnlijk gedacht dat het voorstel van de PvdD een meerderheid in de Tweede Kamer zou krijgen. Dat de PvdA om is gegaan en er zo een meerderheid is gekomen, is de nachtmerrie van Geert Wilders. Hij moet zijn geldschieters te vriend houden en belachelijke voorstellen lanceren is één, maar ze er ook nog door krijgen is natuurlijk een twee die veel te ver gaat.
Geert had dit niet ingeschat, waarschijnlijk was het scenario het voorstel van de PvdD te steunen als PVV, maar er komt toch geen meerderheid dus dan slaan we twee vliegen in één klap. We ‘zeggen’ dat we tegen zijn, maar doordat er toch geen meerderheid is, zal het niet aangenomen worden en kan Geert weer vol op het orgel dat zij zo gedwarsboomd worden door echt iedereen! Maar ben bang dat dit er toch eentje wordt die in het gezicht van de Grote Lijder gaat ontploffen.

2 gedachten over “Rituele slacht. Hoe gaat de PVV zich hier uit redden?”

  1. 100.000 tot de kogel veroordeelde ganzen kwaken luid : HYPOCRIET, HYPOCRIET , HYPOCRIET !!!!!!

  2. Ik snap zelf nog altijd niet waarom de PvdA en de SP dit voorstel steunen.

Reacties zijn gesloten.