3 gedachten over “VVD: macht in plaats van fatsoen”

 1. Volgens mij zit in de uitleg van Jan Mulder geen woord frans! De VVD zette vorige zomer al haar principes opzij door met het Orakel van Venlo tussen de lakens te duiken. De slippertje smaakte schijnbaar naar meer, waarna Rutte nu ook de Taliban van de Nederlandse Bible Belt het hof maakt. De VVD is net als de CDA een bestuurderspartij geworden die het pluche belangrijker acht dan principes.

  Via de VVD en CDA zijn de fascisten en religieuze fanatici uit de marge in het centrum van de macht beland. Deze regering vertegenwoordigd in steeds mindere mate een meerderheid van de bevolking. Tijd voor de oppositie om hun meningsverschillen opzij te zetten en eensgezind dit kabinet en haar gedogers aan te pakken. Het wordt tijd dat het wij weer keuzes maken gebaseerd op verstand in plaats van angst.

 2. De VVD heeft best principes maar die hebben niet zoveel met menselijkheid te maken.

  Onder Paars 1 en 2 hebben ze maximaal aan lastenverlichting gedaan en de voorwaarden geschapen voor de huidige crisis. Heel veel mensen lagen toen te slapen omdat het economisch nog mee zat.

  Bolkestein wist in de jaren 80 van de moordpartijen van Saddam Hoessein. De VVD steunde de Iraakse Baath partij zolang de VS dit deed.

  Niks nieuws onder de zon.

 3. Jan uit Helmond Schreef:

  Via de VVD en CDA zijn de fascisten en religieuze fanatici uit de marge in het centrum van de macht beland. Deze regering vertegenwoordigd in steeds mindere mate een meerderheid van de bevolking

  Eigenlijk is heet een uitzichtloze vlucht naar extremisme, daar waar brede coalitie met breed steun van de bevolking noodzakelijk is voor de reformen.

  Conclusie: voor de VVD (en Rechts uitverkorenen) tellen andere bevolkingsgroepen niet als gelijke mensen.

Reacties zijn gesloten.