9 gedachten over “Voortaan dus gewoon NSB plaatjes bij berichten over PVV plakken”

 1. De SP heeft meer dan 30 jaar geleden afstand genomen van het Maoïsme. De PVV slaat echter nog altijd NSB en NSDAP taal uit.

 2. Buiten dat ik met een beetje moeite aardig wat chinezen de R heb leren zeggen toen ik nog NL les gaf (voor de inburgeringscursussen). 😉

 3. Laat ik maar beginnen om even te verklaren dat ik waarschijnlijk te dom ben om het verband te zien tussen het artikel en de gegeven reactie’s.

  Ik bedoel het artikel dat in de kop heeft staan “Socialistische partij verhuisd naar bank gebouw”
  in die van de vijf reactie wordt niet ingegaan op het artikel , maar slechts vrij ongenuanceerd aangeschopt tegen de PVV. (dat mag natuurlijk, maar plaats het dan op zijn minst in een context) das dus 60% van de reactie’s.

  Dan verwijst er een naar video beelden van Max Pam, Ik heb de column aangezien en onderschrijf de stelling van Jacqueline Wouters: “Wijze woorden van Max Pam” ik zou willen aanvullen : “jammer dat het bij slechts een paar woorden bleef, namelijk ‘Kabinet Rutten kan best de vier jaar volmaken'” Dat brengt het totaal op 80%

  Dan is daar nog een kennelijk gefrustreerde leraar, die in een vrij onsamenhangende zin ons laat delen in zijn, vermeende kennis van de Nederlandse taal, en die heeft aangewend om een aantal chinezen een R te leren zeggen?
  zo , dat is dus 100%

  Niet inhoudelijk, barstens vol vooroordelen tegen Chinezen en zo’n anderhalf miljoen Nederlandse kiezers en van een niveau dat past bij de inhoudelijkheid van de reactie’s

  Ik wens u veel plezier !

 4. sjipke Schreef:

  Laat ik maar beginnen om even te verklaren dat ik waarschijnlijk te dom ben om het verband te zien

  Als je daar in het vervolg gelijk ook mee eindigt; scheelt iedereen weer tijd.

 5. De Rabobank doet het vrij redelijk dus het zou ook kunnen dat dit gebouw niet is verlaten vanwege problemen maar omdat het niet aan veranderde behoefte voldeed.

 6. Dit bericht gaat natuurlijk niet over de Rabobank, noch over de inhoud van het 925 artikeltje, maar puur en alleen over het plakken van een Mao-plaatje bij een bericht dat over de SP gaat.

 7. sjipke Schreef:

  wordt niet ingegaan op het artikel , maar slechts vrij ongenuanceerd aangeschopt tegen de PVV.

  Me dunkt dat zo’n bruine NSB-kloon als Pé-V-vee, die een vloed van ongenuanceerde drek uitstort over de mohammedaanse gemeenschap in Nederland; en over goedwillende democraten (als Cohen bv) daar ook om vráágt. Goed bekeken mag het verzet tegen deze onfrisse volkssmet op ons democratische politieke blazoen nog wel wat feller van toon.

Reacties zijn gesloten.