Martin Bosma (PVV) krijgt 7000 euro subsidie per maand voor zwarte pietenwoordvoerderschap

Ik verzin het niet, het staat er echt. Martin Butthead en zijn PVV-collega’s krijgen ca. 7000 euro per maand voor het bezigen van kleutertaal als ‘subsidiepepernoten’ en het stellen van Kamervragen die nog niet eens het niveau halen van die welke aan het bestuur van een kegelvereniging voor oud-nazi’s gesteld zouden worden:

“De PVV vindt het vreemd dat Gario wel de Nederlandse subsidiepepernoten in ontvangst neemt, maar Zwarte  Piet onaanvaardbaar vindt.

Zwarte-Pietwoordvoerder Martin Bosma:”[insert here:reutelreutelachterlijkrabiaatrechtsgezwets]

18 gedachten over “Martin Bosma (PVV) krijgt 7000 euro subsidie per maand voor zwarte pietenwoordvoerderschap”

 1. Hebben we het nog niet eens gehad over de kosten van al die onzinnige, stupide, haatdragende en nooit maar dan ook nooit terechte of goede vragen van die pvv-parasieten die die 7000 Euri per maand opstrijken.
  Ik meen dat elke vraag in die vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers en andere moreel gedegenereerden ca. 1500 Euri kost om te beantwoorden…

 2. Volgens een artikel in het Nederlands Dagblad van 22 december 2011 zijn de kosten opgelopen tot 3.750 euro per kamervraag, en kostte het beantwoorden van alle vragen dat jaar 11,5 miljoen euro.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kamervragen

  Per onnozele kamervraag die de PVV stelt, kan een verzorger in dienst treden om onze ouderen te verzorgen. Gezien het aantal onnozele vragen door de PVV gesteld…vul maar in.

 3. Het kern van het verhaal is: Martin Bosma, Wilders, PVV, Martin Sommers, vul maar de rij naar eigen lust in beweren tezamen maar 1 punt – slaafjes mogen geen eigen mening hebben. (Waar ze zelf het bewijs leveren dat onze Poldercultuur direct uit de slavernij stamt). Nog erger – indien je zou het ongeluk hebben om wegens de Xenofobie/Discriminatie/Racisme in nederland op een uitkering te moeten leven omdat blanke supremacisten steeds elkaar steunen – dan heb je geen recht op eigen mening. Klaar.

  Nu weet iedereen waar het al die jaren van de toepassing van de XRD syndroom van de Neofacsisten in ons land en PVV gaat – je mag geen eigen mening hebben! Verboten!

  Enkel Wilders,Bosma,PVV, Martin Sommers en al die voormalige politiefunctionarissen met neofascistische opvattingen in de Tweede Kamer die uit de anders helemaal niet discriminerende Politie van Nederland gekomen zijn, willen maar 1 Ding: Je Mag Geen Mening hebben, omdat enkel de mening van de neofascisten geldig is.

  Punt.

 4. Ik snap best dat ze bij de PVV voor Zwarte Pietjes zijn. Zo stellen de aanbidders van de Grote Blonde HAVOscholier zich toch ook op tov. van hem. Wie dat niet doet gaat in de zak en krijgt ook onmiddellijk DE zak.

 5. Overigens volledig eens met Marc. Voor elke imbeciele vraag kunnen ze weer 2 maanden een huishoudelijke hulp in dienst houden. Iets waar de PVV zoooooo “bezorgd”over zou zijn.

 6. zouden linkse kamerleden zich niet schamen dat ze voor zo weinig inbreng zoveel betallt krygen??

 7. Goede vraag. Ooit zei iemand, het zou in de TK zijn geweest, in antwoord ” wat betekent juist schamen?”.

 8. Ja frappant. Ze houden niet van subsidie gebruik en de Euro vinden ze maar niks. Maar ondertussen…..

  Bij de PVV is het natuurlijk heel duidelijk dat de onderliggende gedachten van zwarte piet niet de traditie is of dat het een kinderfeest is. Maar gewoon de uitbeelding van de blanke overwinnaar met zwarte untermenschen.

  Want de PVV heeft niks met kinderen. Anders zouden ze met echte oplossingen zijn gekomen tegen dit smerige rechtse kabinet en niet zo lopen janken over ontwikkelingshulp ten bate van kinderen. En haat prediken en tweedracht zaaien is zeker niet wat je moet willen voor kinderen en hun toekomst.

 9. De Partij voor de Vrijheid wil weten hoeveel de Nederlandse belastingbetaler heeft moeten bijdragen aan het vliegtuigjevouwen en touwtjespringen van Quinsy Gario. De kunstenaar wist slechts 38 mensen te trekken voor zijn show in het Stedelijk Museum in Amsterdam. De PVV vindt het vreemd dat Gario wel de Nederlandse subsidiepepernoten in ontvangst neemt, maar Zwarte Piet onaanvaardbaar

  Zwarte-Pietwoordvoerder Martin Bosma: “Opnieuw zien we de tegenstellingen tussen subsidie-elite en het Nederlandse volk. Op Facebook steunen miljoenen Nederlanders onze traditionele Zwarte Piet. Cultuurhater Gario komt tot een schamele 38 bezoekers voor zijn fratsen. De vraag is wie meer steun geniet.”

  Ik lees hier veel onvrede over de pvv en dat het nazi’s zijn etc en praat over untermenchen en dat ze niks om kinderen geven …. enig idee hoeveel gezinnen bij de voedsel bank lopen en kinderen ook te slecht te eten krijgen ? Ik kan het weten want ik help wel regelmatig voor een voedselbank … maar de pvv wil niks meer dan eerst hier de zaken op orde hebben en waneer we het kunnen missen daar weer steun geven

  Stort jij je wel in de schulden zodat een ander minder schulden heeft ? Net als de regering doet ? Ik niet ik geef pas wat als ik het kan missen maar zo kan ik nog wel ff doorgaan

 10. h het was een subsidieloos optreden en als je het filmpje bekijk op youtube zie je dat er maar twee rijen zijn.Aan zijn stapel papier voor de vliegtuigjes rekende hij ook niet op 500 man.
  Dus voor je weer megafoon voor roeptoeter gaat spelen even info inwinnen.
  Dus schrijf Martin Bosma even aan waarom hij zijn kiezers oprui met leugens.

 11. Dank je voor het link @Joke, prachtig antwoord van Quinsy.

  Indien mensen als Quinsy in de politiek, respectievelijk de Tweede kamer zouden willen gaan, heb ik weer zin in om bij de verkiezingen te gaan stemmen.
  Van de huidige duurbetaalde fascistische muppets stijl Bosma ben ik het echt zat.

  Het is ongelofelijk te noemen dat in een Europese land anno 2014 zijn er neofascistische muppets die 7000+ p/m betaald worden om met rabiaat-idiote vragen het Nederlands Belastinggeld te doen verspillen. Bezuinig op PVV dan, zou ik zeggen.

 12. @h, “…maar de pvv wil niks meer dan eerst hier de zaken op orde hebben en waneer we het kunnen missen daar weer steun geven..’

  Komen de tientallen miljoenen elkaar steunenden PVV-ers ook elke dag bij de voedselbank helpen?

  Of zit je lekker weer fascisme te promoten?

 13. ” Zaken op orde” door middel van ethnische zuivering van Nederland “minder,minder,minder”.

  Indien de Nederlandse overheid hier niets aan blijft doen en geen maatregelen tegen neemt, blijven maar de opties dat betrokken instantie als Amnesty International zouden de klok moeten luiden.

 14. H lul niet de PVV is debet aan die voedselbanken. De PVV wil helemaal niks op orde hebben hier. En zeker niet elders.

  Want Wilders lult over “linkse” hobbies ondertussen gaat dit land zoals gewoonlijk gebukt onder rechtse hobbies.

Reacties zijn gesloten.