Kathleen Ferrier en Ad Koppejan, christelijk stemvee

Kent u nog die twee CDA-kamerleden die Wilders zouden gaan ontmaskeren en in een brief aan de CDA-fractie van oktober vorig jaar schreven dat zij met name op het terrein van asielbeleid het kabinet kritisch zouden gaan volgen?

Nou, dat gingen ze dus niet. Althans niet op een manier dat wij daar iets van merken, zal ik maar zeggen.

“Wij gaan er van uit dat maatregelen, gericht op het uitbannen van misbruik en misstanden, er niet toe zullen leiden dat mensen ongelijkwaardig behandeld worden”, aldus de twee CDA’ers in de brief.

Tofik Dibi was dat ook al opgevallen en diende daarom een motie in en deed een oproep aan de CDA’ers om zijn motie voor ruimhartiger en gelijkwaardiger behandeling van jeugdige asielzoekers, naar aanleiding van de kwestie Sahar, te steunen bij de hoofdelijke stemming in de Tweede Kamer. Ferrier en Koppejan stemden tegen en de motie werd verworpen.

Vergeet die namen, zeg ik u. Christelijk stemvee.

3 gedachten over “Kathleen Ferrier en Ad Koppejan, christelijk stemvee”

  1. Principieel gemopper doe je bij de CDA altijd in het donker, in een hoekje waar je niemand kan horen en waar je steeds “ogotogotogotogotogotogotogot” blijft mompelen. Indrukwekkend.

  2. Ferrier en Koppejan stemden indertijd ook al tegen het generaal pardon. Verwacht dus alsjeblieft niets van die lui.

  3. Als je maar lang genoeg in de politiek zit raak je je principes en idealen vanzelf kwijt. Als de boot je naar een lucratieve baan helpt na je politieke loopbaan, moet je de boot niet al te veel laten wiebelen.

Reacties zijn gesloten.