D-Day

wildersdeheldHet is zover; het proces gaat beginnen. Paar berichtjes in de krant van vandaag;

Jeugd verdeeld over Wilders; een kleine meerderheid van de jeugd lijkt een voorstander van het proces tegen Wilders te zijn.

Vlaams Belang in actie voor Wilders; dat is die partij in België die vreselijk gewichtig loopt te doen, maar die nog nooit in de Belgische regering heeft gezeten, en die daar vermoedelijk ook nooit zal zitten. Een soort PVV dus.

OM gaat mogelijk vrijspraak eisen. Ja mogelijk. Maar mogelijk dus ook niet. Meer hierover bij Trouw.

Alles is live op TV.

En ondertussen bereid Amsterdam zich voor op De Grote Superdemonstratie voor Geert.

Update: en we hebben een foto’tje

333 gedachten over “D-Day”

 1. Charlie Chaplin? Het moet niet veel gekker worden!

  Enkele tientallen mensen hebben zich verzameld bij de rechtbank Amsterdam waar woensdag de strafzaak tegen Wilders begint. De groep bestaat hoofdzakelijk uit journalisten en sympathisanten van de PVV-leider.

  Een enkeling heeft een spandoek bij zich. Op een van de spandoeken wordt de politicus vergeleken met Charlie Chaplin, omdat deze volgens de maker van het doek net als Wilders streed tegen fascisme.

  Er is ook veel politie op de been. Deze arriveerde vlak voor het openen van de rechtbank om 8 uur met dranghekken.

 2. Zoals het er nu naar uitziet gaat dit hele proces niet door, in ieder geval niet in Amsterdam. Ben benieuwd naar het tegenbetoog..

 3. Cool, ff een shagje doen en dan volgen op TV. :mrgreen:

  Wat voor belangen heeft Moszkovics eigenlijk bij het verdedigen van Geert?

 4. @Zerkje Wat zou je denken van heel veel geld verdienen? Lijkt me toch wel een aardig belang.

 5. Wahaha, Wilders zit en luistert. Vreemd beeld om hem niet te zien schreeuwen.

 6. @Zerkje: waarom voetballen voetballers na hun contractperiode bij Real Madrid door bij een andere club? Waarom gaat 90% van de miljonairs niet rentenieren maar gaan deze mensen aan de slag bij een ander bedrijf, of starten ze een nieuw project? Juist.. Waarschijnlijk allemaal om een van de volgende redenen: uitdaging, passie of méér geld.

 7. Heb je dat foto’tje al gezien hierboven?

  De fractie heeft wat bordjes uitgedeeld, of houdt ze waarschijnlijk zelf vast.

  Weinig eigen initiatief van de demonstranten qua huisvlijt iig.

 8. Zo ik ga effe een peuk roken en dan ga ik mijn vergadering eens opzoeken. Mocht er nog een ontwikkelingetje zijn; zet ‘m in de comments. De demo moet nou toch wel ongeveer op zijn hoogtepunt zijn; om 11 uur moet ie al weer afgelopen zijn.

 9. @21: Hij lijkt net een Mohammedaan :mrgreen:

  @Peter: niet alleen geld speelt een rol, ook publiciteit. Kan me moeilijk voorstellen, gezien hij zelf ook geen autochtone NL is, dat hij persoonlijk op Wilders zou stemmen.

  Ik ga weer verder kijken.

 10. hij verdedigd wilders op de vorm en niet op wat wilders zegt.
  dus eigelijk zegt hij dat wilders niet strafbaar is voor discriminatie, belediging en haatzaaien is ondanks dat hij het wel doet.

  korter: wilders doet alles wat hem ten laste gelegd wordt maar mag hiervoor niet veroordeeld worden

 11. Wie gaat er trouwens een gras kleurige das dragen? :mrgreen: Ziet er niet uit, maar goed zal ff niet meer op presentatie letten, inhoud is waar het om draait. 😛

 12. Zijn er toch nog 200 tokkies in hun zondagse pak 😳 gekomen? :mrgreen:

  Iemand vertelde me dat er ook Duitsers tussen zitten, klopt dat? 😆

 13. @ Zerkje, Ik ben uiteindelijk gezicht voor jouw indoctrine. Sjef steekt een peuk op.

 14. Gatverdamme zag je die lui daarboven!!!! 👿
  Behalve die allochtoon dan, die keek heel strak.

  Oh en Bram had sjans met die krullebol en kreeg toen blosjes. Verder niet van belang.

  Waarom zei de rechter niet ‘ga lekker roken mensen en mocht u gebruik willen maken van koffie of sanitaire voorzieningen,gaat uw gang. Maar ga vooral roken!’

 15. Jouw pro-rook propaganda. Ik zou je aan moeten klagen, dat je me aanzet tot roken.

 16. Ps. Jij was toch gestopt? Je ging laatst je huis poetsen enzo… door mij weer gaan roken? Wahahaha heb ik toch nog een goede daad verricht. Zwembad mag trots op mij zijn. 😎

 17. Jouw religie is uit op volledige wereld overname of onderwerping. 😈

 18. Maar goed 10:55 uur hervatting vd rechtszaak. Valt me op dat die sympathisanten net zo lelijk en onnozel uitzien als Wilders zelf. Wist niet dat er zoveel van dat soort volk hier in NL huisde…

  Maar waarom kopen ze niet een eiland voor zichzelf met Wilders als President @Your Service enzo? Mogen ze het eiland Fascistoïde Zionisten Eiland gaan noemen oid, alleen toegankelijk voor mensen die hun hele leven last hebben van een Bad Hair Day.

 19. @48: Neen, mijn religie is uit op vrijheid en is anti-onderwerping. Wat jij daar net zij beschrijft de Stivoristen. Ik verdedig mijzelf en lotgenoten slechts. 😈

  ZO ff paffen weer, helaas ff de tuin in (want ben aan het oppassen).

 20. @50: Zonder of mét copyright? Via google nieuws heb je zo’n 107 resultaten, zitten genoeg lelijke sympathisant fotootjes bij.

 21. @51: zij = zei

  Begin al domheid over te nemen door die rechtzaak… 🙄 Snel roken, krijg ik misschien mijn volledige intelligentie weer terug.

 22. @50 op voorpagina nrc, maar ik weet niet of je dat hier zomaar mag platsen.

 23. pvv kijkt zo erg neer op hun aanhang dat ze de leuzen maar zelf geschreven hebben voor hen.
  waardoor die demonstratie iets ongeloofwaardigs krijgt.

 24. Off-Topic over Haïti: Gelukkig is er nog een radiostation in de ether, krijgen ze toch nog op een of andere manier informatie.

 25. @57 Ze hebben nik aan een radiostation als ze verrekken van de honger en dorst. Wat ze nodig hebben is voedseldroppings, desnoods vanuit de lucht.

 26. die zijn er ook al een beetje nadat de amerikanen dat eerst tegenhielden om rellen te voorkomen

  een haitiaan reageerde daarop als volgt
  “do they think we are animals?”

 27. @60: Amerikanen denken dat iedereen buiten de VS animals zijn, terwijl ze zelf de grootste animals in de historie van dees aardkloot zijn. 👿

 28. Ik stel het alleen maar voor,ik wil niet klagen. Ik vind het alleen belachelijk dat er geen vliegtuigen mogen landen, die voedsel e.d mogen brengen. Maar ik schakel weer over naar ontop.

 29. Vuilerikken zitten te fluisteren en te roezemoezen over de voorzitter. Ik pikte mee, “je moet anders inzetten”.

 30. Wie is die gast met een kaal voorhoofd en vies halflang haar? Die daar boven zit en voor de pauze juichde naar Wilders/Moskovic.

 31. Ha de peeën komen uit het uiteinde van Bram en Geert tijdens dit betoog van OvJ. Wilders wordt niet gedagvaard als parlementariër, maar als gewone burger.
  Kort gezegd: Als parlementarier heb je het recht zulke uitlatingen te doen, maar dat mag geen voorrecht zijn. :mrgreen:

 32. @80 Zwembad: Ik en Glamourland?! 👿 Ben een recalcitrante punk chick ja! Geen pluisjes voor jou mister!

  Echte naam is trouwens Gerardus Johannes Henri.

 33. Wat denkt die Mosovic wel niet zeg?! Omdat zij een jonge pot is en hij een kerel met grijs haar, dat hij mag beledigen en kleineren? 😡

 34. Wilders is homo, ik heb bewijs.

  Verder word ik kotsmisselijk van Hero.

  En zie die twee giegelen als 2 fucking schoolmeisjes zeg, BAH

 35. Hey NOS, ik was net lekker aan het meeluisteren met de microfoon en dan zetten ze hem zachter. Ik pikte net mee dat Geert vind dat ze verder gaan dan in de dagvaarding…. en daarna hoorde ik niks meer. Verderfelijke linkse media. :mrgreen:

 36. En Wilders wil dat de dagvaarding meerdere malen voorgelezen wordt, wat een schijn vertoning. ❗

 37. Naja zeg, ik vind ook dat het voorlezen dat de totale inhoud van Fitna onnodig on onzin is. Jezus Christus waar gaat dit over zeg!

 38. Wat de OVJ zegt, het is totaal zinloos om de totale inhoud van Fitna te dicteren. De dagvaarding ligt er voor iedereen en is er op na te lezen. Wie schiet er wat mee op dat de OVJ 2 of 3 keer citeert? Rekken van de zaak. 👿

 39. Nou die hersencelletjes van Bram halen Van Gaal naar voren waahahahahahahha en och meneer zit 25 jaar in het vak, dus bladiebladieblaaaaaaaaaaaaa

 40. wat zou het doel zijn trouwens van alle tijdrekkerij van de partij van wilders?
  iemand een idee?

 41. @104 Ik vind het hooguit verwerpelijk wat je deed. Je hebt me geen kans gegeven 100 te zijn. 3 post achter elkaar. 😥

 42. Trouwens Wildes gaat strax toch ook voorlezen? Daarom eisen ze voordraging. Hij wil gewoon weer aan het woord, is te lang stil geweest zn pruilmuiltje.

 43. zo wilders dwingt het OM zijn ‘propaganda’ in de rechtzaal uit te spreken .
  💡

 44. Ze beschouwen 500 jaar geleden als de eerste golf, 2e golf is voor de poorten van wenen van het Ottomaanse rijk en de 3e is nu. 😯

 45. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT geen onderscheid tussen goede en/of slechte islam ❗ er is 1 islam en de koran is het woord. zieke ideologie van Allah en Mohammed. OMFG verbied dat ellendige boek net zoals mein kampf? De NL politiek schaamt zich ook voor jou Geert. Je bent zelf laf en bang. Je doet niks anders dan geblaat.

 46. Oh en Geert weet vast niet dat het Jodendom en de Islam de meeste raakvlakken hebben dan welke andere religies dan ook. 👿 👿

 47. Pfffftt ondergedoken.. alsof wie dan ook zo’n domme sneue infantiele lelijkerd wat zou aan willen doen. Laat Geert maar een Groene Kaart halen en met Hirsi roommate in de VS worden.

 48. Hey maar misschien zag Wilders Fitna als een vorm van kunst. Hitler zag zichzelf ook als een groot kunstenaar(ook al was hij het niet).Ik zie parallelen, maar ik trek ze niet. :mrgreen:

 49. Officier is ook aan de snuif :mrgreen: . Schijnt ook in die kringen populair te zijn. 😆

 50. My god, hoe lang gaat dit nog duren zeg 🙄

  Ben als vanaf half 7 wakker en dit is behoorlijk gaaaaaaaaaaaaaaaaap materiaal.

 51. Geen aanhangers van Little green footballs of jihad.org, jammer die had ik wel breed in beeld willen zien.

 52. Leuk jullie te volgen. Nu even een verslagje van buiten. Mijn vriend fietste er net langs, er stonden (volgens zijn schatting) een mannetje of 30 buiten. Volgens hem was er meer beveiliging en politie dan dat er mensen stonden. 😆

  Grote aanhang he, zeker als je bedenkt dat ze vanuit alle hoeken van Nederland zijn toegestroomd. 😆

 53. @161
  Leuk dat je ons volgt. Maar de grootste aanhang heeft zich laf getoond. Als wij de straat op gaan, doen we dat voor een zaak waar we 100% achter staan en dat doen we massaal. Niet met 30 of 200 man. Maar dat wordt in sommige kringen als geweldadig gezien. “Zie je wel ze zijn extreem-links”.

 54. Waarom zou jij in de kou gaan staan voor een proces waarvan je de uitkomst wel weet:

  1)wilders wordt veroordeeld
  wilders schreeuwt moord en brand en noord-korea en de koppen in de kranten vermelden het orginele Wilders Woedend….
  2)Wilders wordt niet veroordeeld en wilders prijst de rechtsstaat en kranten koppen PVV verheugd over rechtsgang.

  3)wat de uitslag ook is de PVVers zullen schande blijven spreken over dat hij uberhaupt voor de rechter moest verschijnen.

  PS. De achterban van de PVV zou trouwens bij veroordeling ineens niet voor keihard straffen zijn en tevens niet het zinnetje “je moet je aan de wet houden” niet in de mond nemen.

 55. 161. so ik had gezegd “minder dan 100”.

  (politie en bewaking niet meegeteld).

  Liesje heeft mijn gelijk bevestigd.

 56. Of toen de VS Irak ging binnen vallen, toen had je wereldwijd demonstaties in hele grote getallen. Was ook niet geweldadig.

 57. @166 Dat bedoel ik te zeggen. Maar zij scheren links over een kam en zeggen dat links per definitie zelfs gewelddadiger is dan extreem-rechts.

 58. @ 166 En de voorbeelden die ze daarvoor gebruiken zijn bv. van Sea shepherd en de dieren activisten.
  Ik vind dat Sea shepherd voor een goede zaak strijd, ook al gaan ze in mijn mening soms te ver, zoals het rammen van schepen, maar Japan doet net zo. Dieren-activisten gaan in mijn mening ook soms te ver als ze directeuren van bedrijven bedreigen. Maar ik juich het toe dat ze nertsen vrijlaten. Maar dat betekent niet dat links geweldadig is.

 59. wereldwijd is links geweld meestal mensen die boos zijn om voedsel, huisvesting of banen
  rechts geweld heeft meestal zeer onfrisse motivaties

  maar dit is een generalisatie

 60. @173: Hoe durf je! 👿

  Verder wat Zee Herder betreft, heb je die South Park aflevering wel es gezien? I rest my case. 😎

 61. Ja dit is de harde kern, de rest bestaat uit internet freaks die bedreigen met onthoofding en verbanning van anti-verwilderden.

 62. Waarom zijn die drie wijven daarachter eigenlijk aanwezig? Hebben ze een toegevoegde waarde? Ze doen niks anders dan onnozel voor zich uit staren.

 63. Nee dit is niet de harde kern. Dit zijn slechts een handjevol simpele zielen die het leuk vinden om op show nieuws te komen oid. Er zijn zat politici, vooral in Venlo, die achter Wilders staan. Die zijn niet aanwezig vandaag, bovendien hoe wil je uitleggen aan je werkgever dat je een dagje vrij wil om een beetje lame met wat borden te staan demonstreren voor zoiets onbenulligs? En ziek melden is geen optie, je kop komt op 6 uur journaal op tv. Verder moet er ook brood op tafel komen. Of ze schamen zich om er openbaarlijk vooruit te komen dat ze fascistoïde racisten zijn en islamofoob. Dan kunnen ze niet meer bij de Turkse winkel in hun buurt boodschappen doen. Of langs ‘hangplekken’ lopen, zonder een paar kreten naar zich toe te krijgen.

 64. Ik heb trouwen nooit begrepen het volgende: Volgens de Volgers zijn de rechters allemaal links georiënteerd door de linkse school en derhalve partijdig. Er zijn dus in hun mening geen rechters die rechts zouden stemmen. Ik verwerp dit aangezien een rechter onbevooroordeeld hoort te zijn.
  Het is wel zo dat links georiënteerde mensen vaker te zien zijn in de wetgevende macht. Zo zijn rechts
  georiënteerde mensen vaker te zien in het zakenleven. Maar ik ben aan het generaliseren.

 65. @183 Jij zegt dat ze pot is, wist ik niet. Vond haar schattig nu niet meer. Ik ben hetero. :mrgreen:

 66. @188: Is geen feit hoor, dat denk ik gewoon gezien haar uiterlijk en soort van macho houding. Heb ooit een docent architectuur gehad die er ook zo ongeveer uitzag, zij was lesbisch. Maar goed, ik kan het fout hebben uiteraard. 😛

 67. Ach ja, zolang je het niet waar kan maken moet je het niet zeggen. Zo heb ik in klas 6 ook ooit een docent gehad die we ook zagen als homo, maar tegendeel was waar. Uiterlijk zegt niet alles.
  Goed dat er een vrouwelijke OVJ is die capabel is. Ik bedoelde allen te zeggen dat ze minder overtuigend komt dan de snuivende mannelijke equivalent.

 68. Gruun doet trouwens niet mee met het linkerrijtje, verbaasde me wel dit seizoen :mrgreen:

 69. viel mij op dat hij van zijn neus af bleef.

  kwam natuurlijk omdat hij zijn handen geklemd hield tussen zijn armen.

  nu nog op zijn tong bijten, is het likken ook afgelopen.

  Zijn advocaat is wel een bewegelijk typje.

 70. Goh moskowicz heeft het niet expliciet gehoord en gehoord en sterf duizenden doden.

 71. religie nu naar voren gebracht. Wilders heeft geen vrijheid omdat hij zijn mening vertegenwoordigt.
  En als Wilders nu vrijgesproken wordt? Is hij niet vrij meer? Moet hij dan nog steeds beschermd worden?

 72. @190,191 dat heb ik toch nergens beweerd, je bent een draaikont net als mercator. 👿
  ik zeg toch ook niet dat je een loopse teef bent.

 73. @ Info 209

  Volgens mijn vriend stond er toen hij terugfietste niemand meer alleen nog een paar mensen met blauwe haren en hanenkammen (een stuk of vijf) met spandoeken. Dit is alweer een half uurtje geleden trouwens. 😳 Verder alleen politie.

  De aanhang zat zeker binnen. 😎

 74. 223. Liesje bedankt 🙂 😛

  ik had gelijk. :-)))) daar komt geen hond.

  verder leuk te zien hoe belangrijk de Stichting is voor het VOLK. had Maurice geen schatting gedaan over de hoeveelheid “ondersteuners” bij de rechtbank?

  goh, hoe zou Geert zich voelen? geen achterban ? :mrgreen:

  (je die bordjes zien er uit als. “hou jij ook eens een bordje vast).

 75. Kun je niet gewoon vieze amsterdamse krakertjes zeggen? Djzz ik dacht dat die randdebielen in A’dam wel een duidelijk vocabulair hadden. Of ben jij zo’n studentikoze huppelkutje liesje?

 76. Sjef noemde jij mij net een loopse teef? Dat zal je bezuren 😡

  Verder volg ik het niet meer, ben die Bram wel spuugzat inmiddels met zijn fucking schorsingen de hele tijd en gaap speaches en witnesses en dan ook nog het woord catacombe in de bek nemen als hij met zijn fucking clíënte in beraad wil. T’is wel mooi geweest, zal wel vanavond een samenvatting lezen of kijken.

  Verder Sefkees wat zit jij de hele tijd Groningen af te zeiken? Ik ben niet eens geboren en getogen in Grunn hoor. Dus vergeefse moeite dat geluk van jou en info. 🙄

  Stelletje hampels ook hiero, niet te geleuven.

 77. wat stond er op het blauwe haren bordje? blauw mot magge?

  zerk krakers in Amsterdam komen tegenwoordig uit het buitenland. tenminste ik las dat laatst eens. zijn krakers met een goede achtergrond en voldoende inkomen, die even europa doen (en Amsterdam) ze schijnen een ander soort krakers te zijn en voor veel schade en overlast te zorgen.

 78. #228 Ik heb je geen loopse teef genoemd, lees het goed.
  en wat heeft info te maken met wat ik zeg? Ik wil alleen zeggen dar je soms wat bot bent. Maar dat ben ik ook weleens :mrgreen:

 79. Sjef, inderdaad 😐 wat heb ik te maken met wat Sjef zegt?

  en ruzie maken we hier niet zerk :mrgreen:

 80. Wat info zegt, ze komen uit het buitenland en zijn voor korte periode in NL, ze gaan zich vervolgens zondigen aan alles wt niet kan. Zie Engeland en Griekenland.

 81. @230: @info: jij weet er niks van af, dus ga niet lopen doen alsof je ze kent. ze hebben nihil inkomen en wat versta jij onder “een goed achtergrond”? Dat het rijkeluiskindjes zijn die nep-idealen hebben? Of studentikoze corpsballen die willen profiteren van anti-kraak? Give me a fucking break zeg.

  @Sjef @232: Als je mij langer kent dan vandaag (lees nujij 2 jaar terug) dan ben je bekend met mijn taalgebruik. Als je er problemen mee hebt, ga dan lekker voor NSB’ertje spelen bij JVDH 👿

 82. 228 @Zerk

  ben het volledig met je eens. nu was ik de “heer” W. al spuugzat, dit erbij is teveel van het goed.

  zoek in het vervolg wel uit wat ik wil zien en wil lezen.

  ga naar de kapper, naar M. islaminiseren en uit eten.

  fijne Wilders dag/avond.

 83. Nee hoor, ik weet precies wie je bent, daarvoor heb ik Jvdh niet nodig hoor. 😆
  Jij bent en verloeren ziel, niemand weet zogenaamd iets vn jou. Jij bent geband op alles en nog wat, zo gek nog niet.

 84. 236, zerkje, ik heb sjef niet nodig om jou te pesten en groningen af te vallen.

  hoezo afvallen? ken alleen het centrum en het museum

  tuurlijk wel een boerengat 😛

  en ik pest je altijd toch? 👿

 85. @239: Wat loop je nou te miepen eigenlijk? Flikker een end op gewoon 🙄

  info: Beter een boerengat dan een fascistoïde op wereldheerschappij beluste Istanbul 😈

 86. Ik ben ben het equivalent van jou,maar ik was nog niet in jouw radar. En jij niet in de mijne. Maar ik vind jouw eerlijk waar soms gewoon bot.Zo er ga ik zelfs niet eens terwijl ik net vers geband ben op GS en NU.

 87. Oh Geen Stijl, tja daar heb ik ook een ban. Zelfs op Stormfront heb ik een ban, omdat ik me voordeed als een nerd die ik ken en zijn nick gebruikte. Heeft hij zitten klagen. Ben zelfs op het poezenforum een keer tijdelijk gebanned. LOLzzz

 88. quote
  Want leuker kunnen we het niet maken. Wel realistischer. Man man man, wat een demo en wat een mensen. Telt u even mee wat er allemaal voor de camera van Rutger opduikt. Aan Clowns. Aan MediaMalloten. Aan Van Oekel-impersonators. Aan zwakbeschaafd Nujij-volk, aan boze Permabannetjes, nazi-hoeren, Vlaamsblokjes, Iraanse aandachtshomoos, Pin-stemmers, vrouwen uit Engelse KRO-detectives, kaalhaarmensen, Hans Laroes-haters en andere anonieme lafbekjes. Gefeliciteerd Geert! Je achterban staat op GEENSTIJL.TV
  unquote

  maar ik krijg de video NIET 🙁

  (ga eens ergens anders ban zeuren, zerk. of is dit een open sollicitatie?).

 89. Dan ben ik dus toch jouw equivalent, want ben ook overal geband. Maar koester het meduim dat jvdh jou biedt en ga er respectvol mee om, ook naar anderen toe. Zo ver ben ik wel.

 90. @ Zerkje 225,

  Kzou niet weten waarom mensen met blauwe haren en hanekammen automatisch krakers zijn; maar jij vindt dat meteen. Geeft niet hoor, 😛 ik weet dat boeren, buitenlui en wereldvreemden bij het horen van de woorden “blauw haar” en “hanekam” meteen aan krakers denken. 😉

 91. 250.http://www.geenstijl.tv/2010/01/rutger_nos_castricum_tussen_de.html

  ehm ik denk altijd aan punkers, en daar zaten goede blauwe en slechte blauwe hanenkammen bij. ook krakers.

  ach het komt overal voor. die blauwe hanenkam, wel minder dacht ik. (niet in huis gehad, wel kwam er een rood met groene kam, dat was een vriendje van iemand).

  trouwens in Istanbul zie je hele mooie hanenkammmen. volgens mij hebben ze hier die kunst uit gevonden. veel haar kunstwerken die hier gewoon rondlopen.

 92. Steentje moet niet zo zeueren en gewoon blij zijn dat jvdh dit medium biedt. 😡
  Maar zij haalt gedrag van vroeger nog steeds naar deze website,

 93. @255 Nee, getuigen hebben niks direct met de heer Wilders te maken en ik hoop dat de rechter de getuigen ook afwijst. Al weet ik niet welke getuigen het zouden zijn, maar ik kan er geld op zetten dat ze niet direct betrokken zijn bij de zaak.

  Ik was te druk bezig een gat te graven!

 94. IK GA MN permaban aanvechten op GS, want mevrouw heeft ook een permban van wege uitlatingen over Karadzic

 95. nog nooit bij geenstijl gepost. wel net het filmpje er vandaan geplukt.

  ik moet weg, ik ben weg, ik kom te laat anders.

  CU

 96. “Het kan ook zomaar gebeuren dat alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren, dit om redenen van vandalisme.”
  M.A.W. tegenspraak niet gewenscht

 97. @Liesje: Jij bent een randdebiel die in randebilistan woont, dus wat lul jij toch over boeren en wereldvreemden? Ik heb meer gezien vd wereld dan jij ooit zal zien. En dat met 24 jaar. Verder ben ik zelf een semi-punkchickje en woon in een voormalig kraakpand. Soms moet je wat humor proberen te vergaren en tussen de regels door gaan lezen. Maar goed, veel verwacht ik niet van Amsterdammers, 1 pot nat. Behalve Betondorp, da’s okay.

 98. @256 hear hear dat bedoel ik dus,liesje zegt niks verkeerd en jij krijgt gelijk een de ziekte waardoor je gaat schelden en beledigen.

 99. hoezo, ik zeg alleen dat ik me niet kan vinden in jouw manier van doen. Dat is mijn recht.

 100. BTW jij post het hier waardoor ik het lees, dus ik moet me maar er buiten houden, terwijl je het hier post? Moeilijk aangezien ik het wel lees, geld net zo voor al jullie bitchfights.

 101. @265.

  ik als geboren en getogen Amsterdamse laat mij ook niet beledigen.

  en Betondorp, sinds wanneer is dat Amsterdam.

  verder is jullie gekrakeel volledig off topic. ga lekker mailen, of bij kitty spelen.

  jullie houden mij van mijn RL bezigheden af.

 102. Zerk, laat je niet stangen door @273. hou niet van mannen die het hebben over bitchhfights. of die het uitlokken.

  en ja, misschien is het wel een oude bekende van je. weet je veel?

 103. @273: Als ik @liesje zegt wil niet zeggen dat jij moet reageren op iets wat gericht is op een ander. Maar ik ga niet meer op jou in. Zinloos, ga roken ofzo.

  @info: Valt onder Bos en Lommer geloof ik, is gewoon een deelgemeente van A’dam.

 104. Net dat je doet over mij, annyways, ik ben hier niet voor jouw,maar mar omdat ik in Jvdh geloof,wat jij invult als kontlikken. Dan zij het zo.

 105. @info: Ik dacht altijd dat het kuijf was, maar toen zei Tak van niet gezien hij hier op krapuul al heel lang zit. Whatever, mannen… weg ermee. Maar niet heus 🙄

 106. ooooooohhhhhh wat zijn jullie boring.

  @Zerk dat is fijn dat je het uitlegt Zerkje.
  laat ik nu altijd gedacht hebben dat het achter het Amstel station lag.

  ’t is wat. Amsterdam, je geboorte stad niet kennen.

 107. Hele leuke buurtkroegje is daar. De eigenaar is een ex F-sider :mrgreen: Maar super coole mensen, heel aardig en gastvrij tegenover mij en Tak toen we er waren.

 108. Zerkje het topic is Wilders met stalen gezichtje en advocaat die een beetje rommelig en geweeglijk overkomt.

  ga mailen met de mensen dan.

  Sjef is trouwens een van de eerste bezoekers hier. helemaal alleen begonnen.

  (hoewel ik sporadisch ook wel eens iets “eerder” plaatste).

 109. Pffffft

  Zoals ik eerder heb vermeld, Bram zit aan de coke. Duidelijk.

  Geert probeert er een propaganda showtje van te maken.

  Verder ben ik al die beradingen tijdverspilling en uitrekking van deze hele facade.

 110. @Zerk @283. ja, niet nieuw hoor.

  maar waar haal je die bos en lommer dan vandaan bij
  @277.

  en onder Amsterdam versta ik echt geen betondorp.
  dat telt toch niet mee?

  maar waar ben ik mee bezig hier? dag dag fijne avond, CU – met Geert.

 111. Beton dorp ligt dus NIET in de bos en lommer buurt Steen.

  maar achter het Amstelstation en ja, Oost.

  en verdomme. zei laatst tegen CVM dat beton dorp bekend was door de avonden van het reve. dacht dat hij er geboren was. maar nee. boek speelt zich er gedeeltelijk af.

  zal het ff bij bagger plaatsen. erg naast zat ik er dus niet. wat een slaapverwekkende bouw, dat dorp.
  een schoolvriendje woonde daar.

  quote
  ‘Cementwijk’

  Betondorp is onder andere bekend geworden door het boek De Avonden van schrijver Gerard Reve. De Avonden speelt zich deels af in Betondorp, dat in het boek Cementwijk heet.
  unquote

  toedeloe.

 112. Welke Ayatollah heeft Wilders het over dan? Pffft alsof een Iraanse ayatollah helemaal naar A’dam komt om voor Wilders bepaalde zaken te laten bewijzen t.o.v. het Hof? 😯 Hoe belachelijk is dat! En oh ja, heel representatief ook hè een islamitische Iraniër voor het hele geloof. 🙄

 113. LIESJE,dank nog voor je berichten.

  😈 wel iemand die dichtbij was en het eerste verslag hier gaf over de kleine demo. en de snelle leegloop.

  dat zou gewaardeerd moeten worden. en niet weggejaagd.

 114. wel verslaggeving uit Amsterdam Zerk en geen geneuzel uit Groningen en den Haag?

  straks geeft JvdH jullie nog een Mercatortje.

  met jullie bagger gelul.

 115. zerkje #306. mercator een ban? niet dat ik weet.

  herinner mij alleen dat ie een keer 3 dagen buiten mocht spelen.

  verder hoop ik Liesje hier nog vaak terug te zien met het laatste nieuws uit Amsterdam.

  baggerlullen kan je op 3.
  Zerkje? kan iemand u overtreffen? 😛

 116. Zerkje @310 LOL

  trouwens het zou je extra geliefd maken daar.

  (ehm eigenlijk een bagger 3 antwoord).

 117. @312. Zerkje – rokers hebben geen humor. of andere.

  ik vond mercatortje voor drie dagen wel leuk gevonden van mij. de eerste en enige maal dat ik hier iemand ff met vakantie zag gaan.

  ehm ga eens roken? Zerkje?

  maar goed, hoop Liesje hier vaker te zien. want Geert is nog niet klaar daar.

  ik verwacht bij de volgende komst van de “heer” naar de rechtszaal, nog minder volgelingen. (wel de zelfde borden, die bergen ze op, voor hergebruik).

  CU voor de volgende bagger bij 3, waar ik op verzoek van steen @312. Zerk, even in ga zakken.

 118. Ik rook tijdens het typen en lezen hoor, ben nu weer thuis.

  Verder nogmaals hoop geen amsterdamse huppelkutjes hier tegen te komen.

  En geen humor hebben, dat zijn gestopte rokers. Suc6 daarmee en ook met baggeren en inzakken.

  Verder kusjes en knuffels en nog meer van dat soort geslijm.

  SMAK

 119. #318, Zerkje, ik kon mij heel goed vinden in hetgeen Liesje zei :-).

  en niet elke Amsterdamse is een huppelkutje. wat een vooroordelen weer. je lijkt wel een blauwe punker.

  nee, graag verslaggeving van de mensen die er bij zijn. dat waardeer ik. (groningse boerentrutten, daar heb ik het niet zo op. uiteindelijk gaat er niets boven Amsterdam en de mening van een Amsterdammer).

  verder slijm ik niet met je mee, want ben nu weer weg.
  kijk nog ff bij bagger, daarna vertrokken.

  let op bij het aansteken van de shag Zerk,dat er geen boem komt. (ontploffings gevaar, waarschuwing).

 120. (groningse boerentrutten, daar heb ik het niet zo op. uiteindelijk gaat er niets boven Amsterdam en de mening van een Amsterdammer).

  Dat wijf discussieerde niet eens mee, heeft 2 postjes gedaan die niks toevoegden aan de discussie en vervolgens mij beledigen en uitmaken voor dingen die ik niet ben en ook nog eens geen humor of intelligentie hebben. Verder is zij ook niet ingegaan op mijn reactie op haar. Zal wel schijterig weg zijn gegaan.

  Oh en ik hou niet van mensen die ik niet ken die ineens hier of waar dat ook als newbie komen reageren zonder te baggeren in baggerdraad.

  En jij weet dondersgoed dat ik geen Groningse boerentrien ben. A’dam is gewoon een vuile verrotte hoerenstad waar toeristen alleen maar voor de drugs komen. En dat accent van jullie is NIET te teren.

  En dan geslijm was met een knipoog, wellicht zelfs sarcastisch bedoeld. Maar goed, Amsterdammers zijn dom. Jullie hebben Cohen als burgemeester LOL.

 121. Nee mercator heeft geen ban. De enige mensen die hier een ban hebben momenteel zijn die 2 droplullen van dagelijksestandaard en 4 mensen waarvan ik weet dat ze hier alleen maar willen komen om ruzie te maken. Dat heeft verder niks met het onderwerp van de site te maken, ze willen alleen ruzie. En ik wil dat hier niet hebben.

 122. WOW:

  Die Peter R de Vries:

  Onderduiken?

  Later kwam de toen nog rechten studerende Bram ook vaak mee met deze college-lunches. We voerden boeiende gesprekken met elkaar en ik kan me nog goed herinneren dat we bij de beoordeling van personen ons vaak afvroegen of je bij hem of haar ‘zou kunnen onderduiken’, als dat nodig was. Want dat zei eigenlijk alles over iemand.

  En juist als ik aan die tijd, die gesprekken en die opvattingen terugdenk verbaast het mij dat uitgerekend Abraham Moszkowicz deze Geert W. verdedigt. Want Geert W. is fout. Goed fout. En bij Geert W. kun je niet onderduiken. Nee, het is veel erger, nog even en voor Geert W. moet je onderduiken…

  Peter R. de Vries

 123. Zo meteen komt er in Kort Amsterdams op AT5 een reportage over de demonstratie.
  In het voorstukje waren Joost Niemoller en nog een paar van die paupers te zien. 😀

 124. @337. Liesje dat is dus niet te vinden op uitzending gemist.

  maar bedankt voor het nieuws, er zijn er meer die het graag ZIEN.

  ik heb alleen Ned. 24, nieuws, uitzending gemist en filmpje van geenstijl.

  maar wel belangstellend. zie je nog iets voor mij laten weten graag. ik woon in Istanbul.

 125. Ik heb een paar berichtjes weggehaald waarvan ik denk dat iemand anders ze niet fijn vindt om hier te zien staan. Hou daar aub in het vervolg rekening mee.

  Gewoon in off topic off topic lullen en ruzietjes maken gewoon liever ergens anders dat schiet niet op he.

  Dit kostte mij weer 10 minuten, ik had mijn tijd veel liever besteed aan Wildersbash-berichtje nummer 1095 of waar zitten we.

 126. Tja, PVVers zijn beschaafde Europese patriotten en lopen dus niet massaal en schuimbekkend de straat op als hen iets niet bevalt. De meeste PVVers hebben ook werk te doen overdag, itt moslims die doorgaans hun tijd kunnen verdelen tussen slaapkamer, theehuis en moskee.

 127. @327: 👿 👿 👿 👿 👿 Zit je te miepen over Nujij censuur en dan berichten van mij verwijderen? Talk about hypocrisy 🙄

  @Mercatrien:

  Tja, PVVers zijn beschaafde Europese patriotten en lopen dus niet massaal en schuimbekkend de straat op als hen iets niet bevalt.

  Neen, zij gaan liever virtueel alles en iedereen die hun niet bevalt bashen. Give me a break zeg tsss 🙄

 128. ach,het verschil tussen een pvv er en de rest van de bevolking is minder groot dan men suggereert.

  berichten worden hier, dacht ik, zelden verwijdert.

 129. @329 ik heb ook een bericht van iemand anders verwijderd waar jij over zat te klagen.

  Verder: take it outside.

Reacties zijn gesloten.