Peter R. de Vries geeft Wilders er eens stevig van langs

verdachte Geert W.Peter R. de Vries op zijn website;

Ik vind Geert W. zelf een gevaarlijk man, een demagoog met de potentie van een volksmenner. W. is ronduit kwaadaardig. Iemand die een begrip als de ‘kopvodden-tax’ lanceert, deugt niet. Ik probeer me wel eens voor te stellen hoe zoiets gaat. Eerst bedenkt hij de term ‘Hoofddoeken-belasting’, wat op zich al verwerpelijk is en een normaal mens het schaamrood op de kaken bezorgt, maar dat was W. niet boosaardig genoeg. (peterrdevries.nl)

Ik ben niet iemand die vaak complimenten uitdeelt, zeker niet aan Peter R. de Vries, maar nu heeft hij toch echt een uitstekend verhaal geschreven. Go Peter.

Zie ook Telegraaf.

25 gedachten over “Peter R. de Vries geeft Wilders er eens stevig van langs”

 1. Wilders huilend voor de camera van Wakker Nederland:

  ‘Ik word ook uitgemaakt voor fascist, ja, en da’s heel erg hoor’

  Inmiddels begrijp ik dat Abraham Moskofiets heeeel erg boos is op Peter R. de Vries.

 2. Ha TLDLK, wij worden allemaal uitgemaakt voor fascist. Maar wij hebben een mening die telt, en dat is gevaarlijk. 😈

 3. Ach Peter R. wil gewoon de mensen laten herinneren dat hij óok nog bestaat. Wat hij voor smerigs heeft geflikt om zijn doel te bereiken zal ik hem nooit vergeven. Klojo.

 4. Toch is ie nu goed bezig. Ik zal het niet snel zeggen over Peter R de Vries maar nu wel. Hij zit nu bij PenW ook weer flink Wilders af te fakkelen.

 5. Pauw en Witteman, Zerk!

  Vertel eens wat heeft hij jou aangedaan????

  Shit, zit de Vries bij PenW ‘verdachte G.W.’ af te fikken. Moet ik weer naar de herhaling kijken.

  Ben het met je eens JVDH, de mening van Peter R. de Vries moet er toe doen bij die -virtuele- twee miljoen SBS-6 PVV-stemmers.

  Zeteltje of drie eraf bij Maurice de Hond as Zondag????

 6. Ja het is een kwal maar hij heeft echt duidelijk zijn leven gebeterd. Hij is op de goede weg. Hij moet vooral zo doorgaan. :mrgreen:

 7. En wat dacht je van deze:

  ‘Hagoort (EO) zwicht voor eisen van Martin Bosma’

  ” Die rode neus van Clairie Polak hakken we er af.”

  NOVA maakt plaats voor nieuwsrubriek van Sjuul ‘Chocoladeletter’ Paradijs’, Wakker Nederland.

 8. @JVDH:

  Sorry, ik ben het niet met je eens.

  Ik geloof niet dat PRDV een kwal is. Hij heeft werkelijk het goede met de ‘mensen’ voor.

  Ik had liever dat hij een jaar undercover bij verdachte G.W. was gegaan i.p.v die muts van HP/deTijd die daar vier maanden heeft lopen rondstruinen en het gras voor de voeten van serieuze onderzoeksjournalisten heeft lopen wegmaaien.

 9. Kom op Zerk, ken je klassiekers:

  ‘de verkiezingsbijeenkomst van de PVV op Tweede Pinksterdag in de Rotterdamse Ahoy. Uit de luidsprekers schalde John Fogerty’s ‘Rockin’ All Over The World’. Vanachter de katheder haalde Geert Wilders uit naar ‘de doctorandussen met designerbrillen, de VPRO, de kunstmaffia en de linkse grachtengordel’. Vervolgens was er gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Hoe ging de PVV de rode neuzen van de staatsomroep aanpakken, wilde een bezoeker weten. Bosma: ‘Ik zou die neuzen gaan afhakken. Oooh, ik zie Clairy Polak al liggen.’ Tijdens het lijsttrekkersdebat kwam Alexander Pechtold van D66 terug op die uitspraak: ‘Uw fractiegenoot Martin Bosma zei dat hij de grote neus van Clairy Polak al zag liggen. Vindt u dat een leuk grapje, mijnheer Wilders?’

 10. @18 ik zag laatst een uitzending van m met een pedo in een scootmobieltje en toen gedroeg Peter R zich toch wel erg raar hoor. De kerel belde de politie en die zei “wil u meneer nu vrije doorgang verlenen aub” en toen liet Peter R de meneer maar gaan.

  Ik geloof op zich wel dat ie het goed bedoelt maar ik vond hem bij die laatste uitzending toch wat puberaal bezig.

 11. @jvdh:

  Ben ik met je eens. Ik kijk ook liever niet naar zijn uitzendingen. Die partij die hij wilde oprichten deed mij ook teveel aan de eeuwig verongelijkte Marco Pastors en Ronald Sørensen denken.

  Maar tien keer liever Peter R. de Vries dan die Kl**** van de PVV.

 12. @TLDLK: Hoezo ken je klassiekers? 🙄 Nederlandse binnenlandse politiek is niet van belang wanneer je het groter geheel bekijkt.

  Verder interesseer ik me niet zo wat PVV en verkiezingsbijeenkomsten betreft. Ik ben hier slechts om dat mannetje die misbruik van peroxide maakt in de zeik te nemen en er zelf grote LOL om te hebben.

  Domme mensen zijn namelijk heel makkelijk te pakken.

 13. Peter R de Vries\? Wilde eens zelf een knap rechtse politieke partij oprichten. Is afgegaan als een gieter, nus is hij pissig over GW. Slapjanus die PRDV.

 14. @24: Hij had ook linkse standpunten en wilde meer openheid in de Kamer. Geen extreem rechtse partij eigenlijk, meer gericht op criminaliteit.

  Alhoewel dat DNA opslaan… vrij ranzig idee is.

  Wat wel democratisch van hem is, is dat hij had aangegeven om eerst te kijken of er überhaupt animo voor was en toen er dus geen belangstelling was, heeft hij dus ook geen partij opgericht.

Reacties zijn gesloten.