12 gedachten over “CDA lafbekken verwijderen stiekem hun eigen PGB standpunt van site”

 1. Hm, ik wil niet flauw doen maar ik kom er wel op, misschien waren ze net aan het invoeren toen je keek?? 🙂
  Ik vond zelfs al een toelichting van Sabine Uitslag op de komende kabinetsplannen.

  Maar het blijft allemaal echt ontzettend dramatisch, laten we dat voorop stellen.

 2. De huidige tekst geeft het CDA standpunt heel goed weer: we staan nergens voor.

 3. Ha Neal, ik denk dan echt dat ze er mee bezig zijn, ik krijg ‘m wel, met datum juni 2011 en er staat op de actuele pagina een hele toelichting van Sabine Uitslag. Het is ook allemaal vers van de pers, ik volg het met een traan in mijn argusogen.

 4. @# 3 Het CDA standpunt: u dient na uw werkzame leven of in geval van chronische ziekte zsm kennis te maken met de schepper. 😡

 5. Hoe zit het met dit dan, ik lees een aanpassing PGB juni

  2011http://www.cda.nl/Waar_staan_we_voor/Standpunten/Persoonsgebonden_budget__PGB_.aspx

 6. Heeft andere titel. Ik geloof ook best dat ze nu bezig zijn hun standpunten aan te passen. Zou ik ook doen als ik CDA was.

 7. Sabine Uitslag is wel een mooie medische naam 🙂

  ze heeft em van haar vader gekregen 🙂

 8. Het nieuwe standpunt, want nu EINDELIJK weer mag dankzij de Mannenbroeders PGB:”Dit is iets waarvoor je bij de kerk kan smeken en als je het goed doet hulp krijgt van een zustertje in het Limburgse klooster. Woont u in het Calvinistische Westen of het Lutherse Noorden dan heeft u pech, maar geen nood want dit is voorbestemd als u Calvinistisch bent en als u Luthers bent word dit gezien als een van de beste zegens die god u kan geven.”

  Ze mogen nu eindelijk weer eens HELEMAAAAAL LOOOOS! Tis net Carnaval maar dan Streng Gelovig.

 9. Wat vindt het CDA van het PGB?
  Het CDA vindt het PGB een goed middel voor mensen die zelf over hun zorg willen beslissen. Het PGB moet wel bij je passen. De vrijheid brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Zo met men administratie bij houden en verantwoording af leggen aan de uitkerende instantie.

  Nou, dat was toch al niet indrukwekkend…

 10. van Dale, Groot woordenboek Engels-Nederlands 1984: site1 [telb. zn.] plaats, ligging, locatie, bouwterrein –>[bouw]grond; site2 [ov. ww.] plaatsen –>situeren. Voor CDA-taalpuristen een koud kunstje. De Engelse bijbel is niet hun godswoord. Gelukkig heb ik nog nooit, en zal dat ook nooit doen, op het CDA gestemd want ze miereneuken altijd over hun portemonnee en nooit over de portemonnee van hun slachtoffers. Daar hebben ze de liefdadigheid voor. Tegenwoordig De Voedsel Bank. Nog even en je komt De Voedsel Bank ook in de STER-spotjes tegen. Stem voor De Voedsel Bank stem CDA. 😈

Reacties zijn gesloten.