Kabinet vindt migratiebeperking belangrijker dan bescherming van mensenrechten

Het Hof is volgens minister Rosenthal vooral bedoeld voor mensen uit Oost-Europa

Eduard Nazarski, directeur Amnesty International, over het hellend vlak van de mensenrechten waarop de Nederlandse regering zich begeeft, door haar xenofobe opstelling om álle buitenlanders buiten Nederland te houden.
Ik ben het met hem eens dat er vanuit de politiek wel eens wat meer over gezegd mag worden over hoe schandalig Nederland zich denkt te kunnen gedragen. Ik schaam me er elke dag meer voor.

15 gedachten over “Kabinet vindt migratiebeperking belangrijker dan bescherming van mensenrechten”

 1. Heh eindelijk, mijn gebeden aan de Blonde God worden eindelijk gehonoreerd. Dicht met die grenzen, we hebben al genoeg opgedrongen ballast aan boord.

 2. Ik vind jou wel een soort van ballast. Misschien ben jij wel de volgende die het land uit mag Michello, met zo’n rare buitenlandse naam. En anders mag je misschien wel in de EBI.

 3. Het land uit of de EBI in vanwege een rare buitenlandse naam??
  Wat een extremistische kijk op letters houdt u erop na.
  U bent een bibliofoob, meneer. En dus iemand die stripboeken leest. Zo iemand kun je natuurlijk niet serieus nemen.

 4. @ michello:

  Wen er maar aan die ballast. Na je 70e of 80e – ik schat in dat dat over drie, vier decennia is – is de kans heel groot dat in het verzorgingshuis je billen gewassen worden door iemand die amper Nederlands spreekt, misschien een kleurtje heeft en als je mazzel hebt een hoofddoekje draagt. Pijnlijk levenseinde lijkt me dat voor je.

 5. Waar lees jij dat ik jou het land uit wil zetten? Of in een EBI plaatsen. Jij kan kennelijk niet begrijpend lezen, wie moeten nou niet serieus nemen?

 6. #4John
  Zal wel loslopen.
  Verzorgingswerk aan mijn edele stoffelijkheid lijkt mij qua niveau wat hoog gegrepen voor mw. hoofddoekje.
  Of nou ja, interieurverzorging – dat dan weer wel, met alle respect. 🙂
  Ik beroep mij op de EVRVM, paragraaf levensovertuiging. Dan eis ik een blanke blonde verpleegster met grote tetten van een jaar of 28 die mijn edele delen wast. Zulke mensen zijn de enigen die mij mogen aanraken. Dat staat nu eenmaal in m’n levensovertuigingenboek.

 7. @ michello:

  Volgens mij een primeur dit, iemand die zijn zielige masturbeer-fantasie neerzet op Krapuul.

  Je hebt tegen die tijd niks te willen met je rare praatjes wanneer de samenleving vergrijst is en afhankelijk is van jonge arbeidskrachten van buiten.

 8. #7John
  Graag gedaan, mooi om te zien dat je enthousiast bent. Ik houd enorm van blije mensen, ongeacht sexuele geaardheid.

  On topic:
  Dan mogen ze wel even eerst een opleiding in eigen land gaan volgen voordat ze hier binnengelaten kunnen worden, anders wordt het probleem van de vergrijzing aangevuld met het probleem van de tsunami van kansloze immigranten. Anders is namelijk A) het probleem van de vergrijzing niet opgelost en B) loopt de staatsruif aan de andere kant ook extra hard leeg. Dan is er straks niemand meer die mijn edele delen liefdevol insopt met wat lauw water en een glibberig zeepje.
  Kortom, voortaan alleen kansrijke immigranten toelaten. Selectie aan de poort. Hadden we al veel eerder moeten doen.

 9. Van een ander topic:
  michello Schreef:

  Nee, ik had zeeuwse en westlandse grootouders. Ze hebben Rotterdam mee opgebouwd na de oorlog.

  Wat zouden die vinden van je nazi praatjes? Die hebben de ellende meegemaakt die dat soort praat kan veroorzaken. Ben je niet bang dat die zich zouden doodschamen?

 10. #9GJ_
  Nazi praatjes? Heb je het filmpje net niet bekeken?
  Zie commentaar #21
  http://www.krapuul.nl/blog/39118/voor-wilders-ben-ik-gevlucht/
  Je zit met je hoofd in het verkeerde kamp jongen.

  Ik heb de opkomst van het nationaalsocialisme nauwgezet en uitvoerig bestudeerd. Niet omdat ik een stijve pik van een hakenkruis krijg, maar gewoon omdat de geschiedenis van Duitsland mij interesseert, ook beroepsmatig. Ik weet waarom men massaal op Hitler heeft gestemd. Je zult mij nooit horen zeggen dat Hitler een fantastische kerel was of de NSDAP een toffe club. Hooguit dat hij aanvankelijk ook diverse goede dingen voor zijn volk heeft gedaan, maar die dingen staan helemaal los van zijn gewelddadige antisemitisme en latere oorlogszucht (dat ik beide zwaar afkeur). Voordat Hitler aan de macht kwam hield hij al felle toespraken waarin de Joden doelwit waren. En geloof mij, die toespraken waren van een heel andere toon dan hoe het er vandaag de dag aan toegaat. Alhoewel, als ik nog eens naar dat filmpje kijk, dan heb ik zo mijn twijfels.

 11. michello Schreef:

  Hooguit dat hij aanvankelijk ook diverse goede dingen voor zijn volk heeft gedaan, maar die dingen staan helemaal los van zijn gewelddadige antisemitisme en latere oorlogszucht (dat ik beide zwaar afkeur).

  Jij verkoopt hier precies dezelfde praatjes, dus kom niet af dat je dat zwaar afkeurt. Als jij je volledig laat leiden door een filmpje met een paar straatschoffies val je me toch een beetje tegen.

 12. #11GJ_
  Dezelfde praatjes? Meneer ik kan niet geloven dat u meent wat u zegt, tenzij u niet weet, waar u het over heeft.

  Enne,u hoeft niet teleurgesteld te zijn. Ik kan nog eindeloos filmpjes posten. Maar die houd ik nog even achter de hand voor als het van toepassing is. Ik ga u bekeren.

 13. Ik heb je praatjes gevolgd, ik weet waar ik het over heb en meen wat ik schrijf.

  En filmpjes hoef je voor mij niet te posten, ik heb alles wel zo’n beetje gezien. Ik heb “in het echt” veel meer gezien, Nederlanders die zonder reden mensen van noord Afrikaanse afkomst voor rotte bis uitmaken. En dat dus bijna dagelijks! Ik heb ook beroepsmatig erg veel te maken met mensen van Turkse en noord Afrikaanse afkomst die een stuk prettiger in de omgang zijn dan veel Nederlanders en die vol overgave ons kutwerk doen. En allochtonen die echt wat kunnen maar hier domweg de kans niet krijgen omdat mensen zoals jij ze daar niet toe in staat achten: “…lijkt mij qua niveau wat hoog gegrepen voor mw. hoofddoekje.”

  Je mag het allemaal mooi verwoorden, maar je blijft een stuk tuig.

 14. Heeft Amnesty Nederland zich al verdiept in de zaak Edwin Lensink ?/ of is het weer het zelfde geleuter als vroeger met de totaal-weigeraars en vind Amnesty Nederlandse plitieke gevangen niet interessant.

Reacties zijn gesloten.