42 gedachten over “Peter R. de Vries, vuile islamhond krijg de kanker”

 1. waarom zet peter de v. er hun emailadres bij?

  ondanks dat ik het niet netjes vind wat die mensen hem allemaal toewensen vind ik het niet netjes die adressen online te zetten

 2. Hmm ik snap De Vries wel. Ik had hetzelfde gedaan, hup, uit de anonimiteit halen en ze laten merken dat dit soort uitlatingen consequenties kan hebben.

 3. @ Zwembad
  Ik kan me voorstellen dat je er na een tijdje genoeg van hebt. De anoeniempjes denken dat ze van alles kunnen maken op de interwebs. Dat moet blootgesteld worden. Zie ook Herman van veen. Nou wil ik niet beweren dat het uit een bepaalde hoek komt,maar doe het toch. Er zijn internetrazzia/knockploegen bezig. Vroeger speelde het zich in fysieke zin af,nu virtueel.

 4. KRIJG DE TERING Wildersendeaanhang .LANG LEVE NEDERLAND in VRIJHEID zonder Wilders.r de vrie heeft zijn gelijk en zijn mening het hoeft niet overal pvvmening te zijn Weg met wilders uit nederland of trap ‘m eruit!!

 5. hij is bekend, dus kan het bekend maken.

  niets nieuws onder de zon. de bekende reacties die men krijgt op sites, of als men een email adres weet. ja het is crapuul.

  hoewel ik de reacties van Krapuul op het crapuul ook beneden elk niveau vind, soms.

 6. toevoeging.

  niets tegen de site Krapuul.

  ik heb het over de posters die reageren op het crapuul.
  veel verschil is er soms niet.

 7. @7 – leuk, gevonden jvdh.

  @1 – @1 E.Zwembad

  dat is het crapuul internet gedrag. zij maken desnoods diverse fora aan voor hun smerigheid.

  misschien “koekje van eigen deeg”? van Peter? en ach, hij heeft de “ruimte” en het wordt gelezen.

  de internet “HEL” van het crapuul is groot. gelezen wordt er minder.

  het woord “netjes” is niet van deze tijd, fatsoen, waarden, normen, trots, het betekent niets meer.
  zeker niet in Nederland.

 8. Zwembad: Hoe weet je zo zeker dat die email adressen echt zijn? Denk je werkelijk dat PVV aanhang die zulke taal gebruiken hun echte email adres daar neer zetten?

  Beetje naïef van je.

 9. Heel goed deze émails aan “Der Peter de Viess”,
  Nu ervaart hij als Herman van Veen , wat GEERT
  dagelijks ervaart!
  Peter die er zelf zeer dubieuze praktijken op na houdt,
  (Cor van Hout,Patrick van der Eem),werd als would be politicus afgeserveerd door nuchter Nederland.
  Het is weer tijd voor een schop onder zijn kont.
  Hoeft deze keer niet door clown Steven Brown.
  Ik ben graag de volgende die hem een schop in zijn hol geeft.
  Dus Peter de Viess….kom maar op met jouw eeuwige verborgen cameraatje.
  🙂

 10. Oh ja, P de Vries, de grote misdaadjournalist dienooit een cold case opgelost krijgt 😆 . Ik herinner me iets van 2 Marokkaanse boefjes die verdwenen waren nadat ze een wiet-plantage hadden leeggeroofd in Z Limburg. Na een tip dat ze “aan de varkens gevoerd waren” gingen de onderzoekers de varkensmest zeven en onderzoeken of er moslim-DNA in te vinden was….haha…

 11. Dit zouden meer mensen moeten doen. Het geeft eens temeer aan welk allooi de aanhangers van Wilders hebben.

 12. in licht me 😈 gebiedende wijs! was prdv?
  Oh Peter., maar ik heb je toch echt een link gepasst, over de mensen die ik verdenk. Een raazia van reaguurders op de site van de radio, nou heel braaf hoor. :mrgreen:

 13. Het gaat om harde bewijzen en niet om wie jij verdenkt.
  Ik heb al gezegt het kunnen net zo goed anti wilders figuren zijn.

 14. Moi, lijkt me sterk, czech nou een die link die ik je had gepassed. Bedreiging van Herman van Veen was zeker ook van den Linksch mensch?

 15. Daar is de lafheid op gebaseerd, Moderators sturen het volk uit op razzia’s terwijl zij volledig buiten schot blijven.

 16. Nou zo te horen is Peter R. de Vries onze redding van die lame-ass Verwilderianen. 😮

  En heeft Geertje gereageerd op Peter? Neen, doet hij nooit, want hij is te zwak en laf om in debat te gaan met wie of wat dan ook. Erger zelfs, Geert gebruikt zijn aanhang om zijn eigen vuile klusjes op te knappen.

  Een banaan in zn reet kan hij krijgen van mij. Zo.

 17. @ 26: Wilders heeft groot gelijk om niet “in debat” te gaan met om het even welke dommekloot die er alleen maar op uit is om wat multicul-propaganda te spuiten, heeft niks met zwakheid of lafheid te maken. Zoal Horatius het al 2000 jaar geleden wist: DE MINIMIS NON CURAT PRAETOR. Wilders heeft echt geen tijd om wat met moslims, krakerstuig en verdoverskoppen te gaan babbelen.

 18. Ik had het niet over moslims, krakers etc. Ik had het over Peter de Vries en kabinetsleden.

  En jij bent zelf een allochtoon voor Geertje’s maatstaven. 🙄

  Verder lag ik in een deuk om die demonstranten eerst en later kreeg ik medelijden met ze. Ze waren zo ontzettend laag geschoold en kwamen zo ontzettend dom over. Stelletje tokkies dus.

 19. Ja wat wil je, 99% van de PVV stemmers zijn hardwerkende en bescheiden mensen die er een broertje aan dood hebben om op straat te gaan staan schreeuwen en met schuim op de bek de dood van iemand te gaan eisen, dat is meer iets voor moslims en lieden als Haroun Van Bommel.

  Moslims en hun vrienden leven van uitkeringen en hebben tijd zat om de straat op te rennen.

 20. Bescheiden mensen? Lol, het zijn tokkies. Trailer trash is het.

  Jij denkt dat ALLE moslims van een uitkering genieten? Jongen, ga je inlezen voor je nog meer onzin uitkraamt.

 21. in belgië genieten denk ik alle moslims een uitkering omdat ze daar niet willen dat die woestijnapen hun baantjes inpikken. zo’n achterlijk land is belgië wel

  of niet mercator?

 22. Ze hebben zogenaamd geen tijd om de straat op te gaan, maar ze hadden wel volop de tijd om daar dag en nacht, 24/7, vieze websites helemaal over vol te kalken. Over hoe ze zouden gaan demonstreren. Nee als er iets is waar die PVV-jankers geen gebrek aan hebben dan is het wel tijd.

 23. @33 dat geldt voor mij ook. Ik heb ook heel veel vrijheid om te doen en te laten wat ik wil in de baas zijn tijd. En toch slaag ik er niet in om zulke enorme stukken te typen in zulke hoeveelheden. En dat terwijl ik heel snel, tienvingerig, kan typen.

  Verder, als je iets belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld burgeroorlog, revolutie, einde van de democratie, einde van de vrijheid van meningsuiting, en noem maar op, nou dan neem je even een ochtendje vrij he.

 24. burgeroorlog in de baas zijn tijd

  zou een leuke titel zijn voor het een of ander

 25. @ 31: in België zoals overal zijn de moslims enorme luierikken die hun tijd verdelen tussen slaapkamer, theehuis, moskee en Sociale Dienst.

 26. ooohhhhhhhhhh wat een taalgebruik. en dat staat op twitter.

  crapuul, een ander woord is er niet voor.

  (ga ik ook nog twitter lezen, ehm “het moet niet gekker worden”

  zei de drol op de modderschuit. de heilige Geert.

 27. Laten we eerlijk zijn dat de heer de Vries gelijk heeft 😉 en dat wilders een psychopaat is die dringend hulp nodig heeft ❗ deze man moet snel gered worden anders hebben we een probleem 😀 ipv over criminelen Marokkanen te praten is het beter om zijn eigen collega’s goed te screenen stelletje verkrachters oplichters en racisten een goede wereld begint bij je zelf wilders

  gr sonja

Reacties zijn gesloten.