Een enorme brandhaard van moslims

PVV-Almere zaait weer eens angst onder de mensen. Dit keer gaat het over een enorme, zwarte, moskee. De PVV doet het in de bekende vorm van religie-kritiek die “niet over mensen gaat”, en spreekt over “een enorme brandhaard van moslims”. De rest van Nederland vindt dit soort stinkgedrag van de PVV ongetwijfeld normaal; ik vind dit nog steeds onacceptabel. En dat blijf ik vinden ook. (Almerevandaag)

5 gedachten over “Een enorme brandhaard van moslims”

 1. Goh en die banners dat Jesus de enige redder is, die overal rondzingen? Zou ie daar ook van geschokt zijn?

 2. Uit het artikel:
  Van Dijk. ,,Daarnaast ben ik bang dat deze instelling gefinancierd wordt door radicale moslims. Ik wil transparantie van deze vereniging net zoals de moslims van de moskee in Poort dat hebben gedaan. Zij gaven netjes openheid van zaken. Dat is van deze vereniging totaal niet te zeggen.’’

  Met “deze vereniging” bedoelt hij waarschijnlijk zijn eigen clubje.

 3. Als Wilders wordt vrijgesproken, en je dit soort dingen dus allemaal als religiekritiek mag kwalificeren, dan zullen we hier eens aan PVV-kritiek gaan doen in de vorm van wat je allemaal over PVV-stemmers mag zeggen.

 4. ,,Daarnaast ben ik bang dat deze instelling gefinancierd wordt door radicale moslims. Ik wil transparantie van deze vereniging net zoals de moslims van de moskee in Poort dat hebben gedaan.”

  aldus PVV-raadslid Van Dijk.

  Maar doet de PVV niet precies hetzelfde. Hij heeft slechts een bevooroordeelt vermoeden. Wij weten dat de PVV-vereniging wordt gefinancierd door orthodoxe radicale conservatieve joden/christenen. En dat is ook gehuld in geheimzinningheid.
  Waar is de journalist om zo’n simpel PVV-statement van die blaaskaak van tafel te vegen.

  Nieuw PVV-woordje wat we helaas vaker zullen gaan woorden,.. turbo islamisering,..

 5. “–de bekende vorm van religie-kritiek die “niet over mensen gaat”–”

  Okay, een brandhaard is geen mens maar een “brandhaard van moslims” gaat wel degelijk over mensen. Iedereen die het tegendeel durft te beweren is een enorme kommaneuker.

  Overigens, afgaande op die artist impression gaat dat gebouw een aanwinst voor Almere worden.

Reacties zijn gesloten.