Gezocht: AIVD mol

We voelen ons een beetje lullig over het feit dat wij nog steeds geen AIVD mol in de redactie hebben. Wat is een AIVD mol? Nou een AIVD mol is een persoon die zich met blind fanatisme tientallen jaren dag en nacht inzet voor de goede (linkse) zaak. Die het ene artikel na het andere schrijft. En boeken. Die dingen organiseert. Activiteiten ontplooit. Leden werft. Etc. Die de rechtse mensen echt superboos maakt met echt perfect georganiseerde linkse dingetjes.

Zo iemand hebben wij dus ook nodig want er is nog genoeg te doen. Kun jij onze AIVD mol zijn, neem dan contact op met de redactie.

12 gedachten over “Gezocht: AIVD mol”

 1. Ik heb sinds een paar maanden helaas al een baantje bij de Illuminati, dus mijn agenda zit echt propvol. Sorry. 😳

 2. Betaalt het een beetje bij de AIVD?
  Kreeg niet de indruk.
  Kreeg de indruk dat deze man als freelancer actief was, en er een beetje bij hing, alsof de AIVD dacht: O ja, deze jongen is al meer dan 20 jaar voor ons actief, we hebben hem ook nog, shit, laten we maar weer eens 200 euro op zijn giro storten.
  Of was dit een black op, waarbij elke betrokkenheid wordt ontkend?

 3. Waarom is de AIVD niet actief in het ranzige clubje van Geert? Die is intussen 1000x maal gevaarlijker dan de vega streaker en zijn companen.

 4. @Meharis: Hero Brinkman, de oud-politieman, zou hij geen mol zijn? Of die man die uit Hongarije werd teruggehaald, hoe heet ie, James Sharpe? Het moet in elk geval een gevaarlijke, tot gewelddadige actie en tot ideologische zuiverheid oproepende idioot zijn, dus dan zou Martin Bosma zomaar ook nog kunnen.

 5. Brinkman en Sharpe zijn waarschijnlijk de “decoys” want die voldoen gewoon té mooi aan het profiel…. ik denk dat de hoofdmol eerder een rustige, wat oudere man zal zijn die niet alle stellingen van GW 100% onderschrijft (bijvoorbeeld dat hij de islam wél een godsdienst vindt) en buiten de verkiezingen om (dus niet doodgeresearchd door de media) de Tweede Kamer wordt ingeloodsd, bijvoorbeeld omdat een ander Kamerlid opstapt.

  Hebben we zo iemand? 🙂

 6. Ik vrees dat Hero niet geschikt is, teveel agressie, te weinig hersens. Sharpe woont overigens niet hier in Nederland maar resideert geloof ik in Hongarije. Martin Bosma de huisschrijver of nog de homo hatende Belg kunnen voldoen aan de beschrijving.

 7. Ik las net de Twiet van de Dag op GeenStijl (voorpagina rechterkolom) over de ontmaskering morgen van de mol in het gangenstelsel van onze Jeroen. Ben benieuwd.

 8. DarkSkywise Schreef:

  Brinkman en Sharpe zijn waarschijnlijk de “decoys” want die voldoen gewoon té mooi aan het profiel…. ik denk dat de hoofdmol eerder een rustige, wat oudere man zal zijn die niet alle stellingen van GW 100% onderschrijft (bijvoorbeeld dat hij de islam wél een godsdienst vindt) en buiten de verkiezingen om (dus niet doodgeresearchd door de media) de Tweede Kamer wordt ingeloodsd, bijvoorbeeld omdat een ander Kamerlid opstapt.
  Hebben we zo iemand?

  Ino van de Besselaar. Die kwam in plaats van James Sharpe…ahaaaa, die hele campagne is door de AIVD tegen Sharpe opgezet om hun man Van de Besselaar naar binnen te kunnen schuiven, natuurlijk!
  ‘Our man in Havana, Ino van de Besselaar’

 9. @#9- “You gotta loose the moustache Ino” …..”and get rid of the wallet, PPV’ers carry their money in rolls in their pockets”…….

  Special agent Ino made contact with Hero Brinkman aka de klapper van nieuwpoort aka de rembo van de bellamybuurt……

 10. #4 Meharis. Aivd, voorheen Bvd, infiltreert van oudsher alleen in clubjes met een links geurtje, zoals in de jaren zeventig n.b. zelfs in actiegroep `De ziedende Bintjes’, vóór biologische aardappelteelt!
  En grootscheeps in pacifistische anti-kernenergieclubs. (zoals ikzelf heb mogen meemaken, eind jaren zeventig) Bronnen: o.a. Jansen & Janssen, onderzoeksbureau geheime diensten NL.
  http://www.burojansen.nl/
  Bij deze dienst zijn nauwelijks gevallen bekend van screening & infiltratie bij zg. rechtse clubs, ondanks dat die vuurwapenfähig bleken.

Reacties zijn gesloten.