Stel je bent een partij van De Vrijheid wat doe je dan?

Nou dingen verbieden natuurlijk. Zo wil de Universiteit Leiden bijvoorbeeld confereren over de (on)mogelijkheden om sharia in te voeren in de westerse samenleving. Mag niet van Geert. Je mag best discusieren over de onmogelijkheden, maar niet over de mogelijkheden. En je mag alleen discussieren met organisaties die goedgekeurd zijn door de PVV. Anders wordt de PVV boos.

4 gedachten over “Stel je bent een partij van De Vrijheid wat doe je dan?”

 1. En dan te weten, dat de LUCIS conferentie van 21 juni in Leiden de goedkeuring wegdraagt van de arabarbarist-in-ruste Hans Jansen!
  LUCIS is een initiatief van de Leidse universiteit, die in het Westen een traditie heeft op te houden (sinds Snouck Hurgronje) om meer wetenschappelijke informatie te genereren op het gebied van het Recht, de Sociologie, enz. over de Islam.
  Alle sprekers en spreeksters zijn wetenschappers van Nederlandse-, Engelse-, Franse- en Griekse universiteiten. Ook Siddiqi, een Britse advocaat.
  De conferentie maakt deel uit van een serie, waarin de Sharia aan de orde komt in Islamitische en niet-islamitische landen. De Universiteit is op geen enkele manier verbonden met “de European Council for Fatwa and Research (ECFR), een organisatie die wordt geleid door de omstreden Yusuf al-Qaradawi”. Twee van de sprekers zijn daarmee misschien in verbinding. Maar niets wijst erop, dat de Leidse Universiteit de ideeën van Quaradawi onderschrijft.
  Je kunt het vergelijken met een Europese conferentie over het nieuwe populisme, waar Martin Bosma wordt uitgenodigd (is nog niet gebeurd, trouwens). Zou je de organisatoren daarvan beschuldigen van fascisme en racisme? Nee toch?
  De Partij van de Vrijheid is de Partij van de Vrijheid Om Te Verbieden.

 2. Andreas Schreef:

  Geert beroept zich toch zo graag op wetenschappers?

  Door het wetenschappelijk bureau van de PVV is inmiddels komen vast te staan dat wetenschappers niks weten behalve als ze weten wat Wilders weet.

 3. Huib Schreef:

  De Partij van de Vrijheid is de Partij van de Vrijheid Om Te Verbieden

  Maar dat weet ik al aantal jaren, Huib. Voor mij is het zeker geen nieuws.

Reacties zijn gesloten.