Islamitische slavernij hoax van PVV clown Martin Bosma even ontmaskerd

Altijd lachen met die grapjurk Martin Bosma. De NRC heeft hem ingehuurd als columnist omdat zij denken dat we dan de NRC gaan kopen. Maar ik geeft geen stuiver voor die hysterische agitprop van de bosmaniakken en dus lees ik het gewoon gratis hier: Bosma over de islamitische slavendrijvers waar het Westen bij wegkijkt. Wacht? Wat zeg ik; ik lees die rommel van dat mormel sowieso nie al krijg ik geld toe. Ik laat het anderen wel lezen en dan kijk ik wat die er van vinden. En wat lees ik hier?

Maar wie waren die piraten nou eigenlijk? Bosma heeft het over ‘drijfjachten van moslims’ – alsof het zou gaan om religieus gemotiveerde zeloten, maniakken die voor eigen zielenheil in het wilde weg random christelijke dorpen ontvolkten omdat Allah nou eenmaal groot is en God niet. Niets is minder waar. Het is zoals Bill Clinton zei: it’s the economy, stupid. Het was handel. Keiharde handel. Mensenhandel. Foute boel. Maar: handel. En waar handel is, daar is Dietschen bloed niet ver weg. Een bekend en berucht piratenleider was Symen Danzeker – Simon de Danser. En wat te denken van Suleyman Reis, ook wel bekend als Dirk de Veenboer, en Murat Reis, geboren Jan Janszoon. Britten waren er ook, overigens. John Ward is ’n bekende. En Lipari werd veroverd door een Ottomaans-Franse alliantie. Dus dat hele ‘moslims-tegen-christenen’ verhaal van Bosma is vierkant geleuter. (Mikoflohr.nl)

Vierkant geleuter? Dat past inderdaad wel in mijn beeld van Martin Bosma, PVV clown en geheim marketing wapen van de NRC. NEXT.

18 gedachten over “Islamitische slavernij hoax van PVV clown Martin Bosma even ontmaskerd”

 1. Mijn god! Wij deden aan slavernij maar dat was alleen voor de centen, de moslims deden het vanwege de religie (? en ik maar denken dat de islam een politieke beweging was volgens de PVV). Wat een bagger van Martin Goebbels. Denk dat ik de NRC ook maar af ga zeggen.

 2. @1 ja, wat kan men tegenwoordig nog lezen zonder het risico te lopen een columnist die aan rechtsdraaiende hersenverweking lijdt te sponsoren? Mijn abonnement op de Volkskrant heb ik ook al opgezegd sinds Bert ‘rifapen’ Brussen door hen betaald krijgt om zijn rechtse excrementen daar te dumpen. Alhoewel hij dan wel weer consequent door Von der Dunk afgezeken wordt, dat tenminste nog wel.

 3. Martin Bosma denkt zeker dat de geschiedenis net een snoepwinkel is waar hij naar harte lust kleurtjes kan kiezen en de feiten negeren.
  Ohja, dat is de ganse tactiek van de stichting PVV, toch?

 4. Een van de originele kolonisten van new York /Nieuw Amsterdam heette Van Sallee, naar het dorp naast Rabat , zelfde genetische mix als mijn zoontje , Mama Marokkaans , Papa Nederlander

 5. jvdheuvel Schreef:

  snap ik niet

  Je hebt gelijk.
  Je kunt Martin Bosma meer met Goebbels vergelijken omdat die twee meer qua achtergrond op elkaar lijken. Beide hebben een journalistiek carrière en Goebbels als uitgever van het nazi-blad ‘Völkische Freiheit’, waar hij de vrijheid van het volk propageerde als je maar in Hitler geloofde, zoals Bosma er ook heilig van overtuigd is dat als je maar gelooft zoals hij en Wilders je het vertellen dat je alle vrijheid hebt om af te komen van mensen die niet in jou vrijheid geloven.
  Bormann was meer het knechtje van Hitler.
  Ongeveer dus zoals de rest van de PVV-Kamerleden dat zijn. Goebbels was dat juist niet.
  Je kunt je zelf zelfs afvragen of niet in feite Martin Bosma de eigenlijke leider van de PVV is.
  Als je de column in de NRC leest dan is die duidelijk afkomstig van iemand die wel degelijk met heel veel kennis van zaken spreekt en derhalve daardoor juist in staat is om mensen te beduvelen en te misleiden.
  Als je Wilders hoort zwetsen dan merk je gewoon aan z’n (re)acties bijvoorbeeld door z’n permanente vluchtgedrag dat wat hij zegt, eigenlijk niet écht is.
  Althans ik heb bij hem vaak het gevoel met een soort robot te maken te hebben. Letterlijk alles wat hij zegt wordt van een papiertje opgelezen, z’n gelaatsuitdrukking is emotieloos en star behalve dat onder z’n lippen (zichtbaar) een soort worm voortdurend bezig is om zeer waarschijnlijk de controle op de spraakspieren uit te oefenen.
  Uiteraard is het praktisch onmogelijk om “mijn” gelijk aan te tonen.
  Wel opvallend is dat zowel Fortuyn, Wilders en wetenschapper Hans Jansen aanvankelijk pleitbezorgers waren voor moslims/Islam. Fortuyn en Jansen zaten aanvankelijk in de “linkse hoek”.
  Bosma heeft waarschijnlijk altijd nazi-sympathieën gehad.
  (zie http://is.gd/xsvVr5 )
  Iets heel simpels als het zogenaamde verplichten op scholen van het hijsen van de Nederlandse vlag iets wat in Duitsland (maar dan van de Duitse vlag) na de oorlog is afgeschaft, juist omdat die veel te veel conformeerde aan het nationalisme. In de VS gebeurt het echter nog veel.
  In Nederland komt het nooit (meer) voor, echter vooral op internaten werd het nog wel eens gedaan.
  Er zijn momenten dat ik wel eens twijfel aan de nazi-sympathieën van Wilders. Soms vraag ik me af of hij niet net zozeer het slachtoffer is van mensen als Martin Bosma, zoals de volgelingen van Wilders dat zijn van Wilders.

 6. –Soms vraag ik me af of hij niet net zozeer het slachtoffer is van mensen als Martin Bosma, zoals de volgelingen van Wilders dat zijn van Wilders.–

  Aaaw, bah, zeg… Slachtofferrol voor die geschiednisherschrijver? Ik walg ervan, dat hij zelfs maar ‘plaats heeft weten te nemen’, op de stoel van de voorzitter.

 7. Alois Shicklgruber, maar dat bekte niet, vandaar zijn alias, was een stroman/lappenpop/marionet van het Pruisische grootkapitaal (doorhalen wat niet van toepassing is). Zijn tijdgenoten Stalin en Mussolini waren echt intelligent en hebben het dus ook veel langer gered. Wilders kan, net als zijn besnorde voorganger alleen maar gemeenplaatsen debiteren. Bosma is inderdaad véél gevaarlijker, die is in staat om na te denken. Een soort combinatie van Goebbels en Mengele in mijn ogen. Geert laat je uitrazen, geef je 5 euro en stuur je naar het dichtsbijzijnde café voor een biertje. ‘Hier jongen, hard gewerkt, volgende keer nog iets beter je best doen, maar het was niet slecht.’ Martin vertrouw ik zelfs mijn schoonmoeder nog niet toe (sorry mammie, het was niet kwaad bedoeld…)

 8. Maria Schreef:

  –Soms vraag ik me af of hij niet net zozeer het slachtoffer is van mensen als Martin Bosma, zoals de volgelingen van Wilders dat zijn van Wilders.–
  Aaaw, bah, zeg… Slachtofferrol voor die geschiednisherschrijver? Ik walg ervan, dat hij zelfs maar ‘plaats heeft weten te nemen’, op de stoel van de voorzitter.

  Dank voor je reactie en wees er van overtuigd dat ik net als jij walg van deze “geschiedenis-herschrijver”.
  Maar juist door de column van Martin Bosma die niet eens een “column” genoemd mag worden, maar domweg behoort tot de PVV/extreem rechtse propaganda realiseer ik me eens te meer dat wat Wilders blaat, wel degelijk (mogelijk) te maken heeft met de invloed van Bosma en (nogmaals) mogelijk en in mindere mate met wat Wilders zelf denkt en zegt.
  Je kon het een paar jaar geleden hetzelfde zien bij Rita Verdonk. Oorspronkelijk was ze PSP-er, dus bijna extreem links, maar vervolgens stapt ze over naar rechts. Op zich niet zo erg, maar vervolgens handelt ze bijna conform wat je bij “rechts” ziet.
  “Rechts” acht hun handelen waarbij het eigen belang voorop staat volkomen legitiem
  “Links” is volgens “rechts” volstrekt onverantwoord bezig omdat ze geld uitgeven aan mensen zelfs buiten Nederland en ook nog eens aan mensen die niet eens in Nederland zijn geboren. Daarbij denkt volgens “rechts” en ook dus Rita Verdonk dat de werknemer veel te weinig denkt aan de hardwerkende werkgever/ondernemer zonder wie Nederland nooit een rijk land zou kunnen zijn geweest.
  Bij de toespraakjes van Fortuyn had hij het altijd over de “werkgever en z’n mensen”. Bij Rita Verdonk had het altijd over de werkgever alleen.
  Die nare mensen die steeds maar meer en meer loon wilden hebben waren gewoon er op uit om de hardwerkende ondernemer arm te maken! Nooit dachten die werknemers er aan dat als hun baas niet rijk was zij geen salaris konden vangen! Voor Rita Verdonk was het voor haar haar logica. Fortuyn zou wel degelijk op zijn gekomen voor zowel de rechten van werkgever als werknemer.
  Fortuyn is niet vermoord om z’n anti-Islam standpunten noch z’n opvattingen over het inferieure karakter van niet-westerse allochtonen, maar omdat hij gek was op bont en derhalve geen enkel probleem had met de dierenmishandeling die door de bont-industrie wordt veroorzaakt. Over een jaar of 10 komt daar een eind aan. De bont-industrie krijst zich de longen uit het lijf om aan te tonen dat er juist dankzij hun veel minder dieren op een rot-manier dood gaan doordat ze in overleg met de beestjes zelf veel diervriendelijker slachten, terwijl elders er geen overleg plaats vindt tussen de slachtoffertjes en de slachters.
  Het kan nog even duren maar dan zie je straks nertsen en hermelijnen straks door de stad marcheren met bordjes dat ze graag humaan en dus “Nederlands” willen vermoord worden.Voor geen goud willen ze Duits of Tsjechisch om zeep worden gebracht.

  Ik ben er vrij zeker van Wilders en Verdonk deze “logica” met geen mogelijk kunnen bedenken. Fortuyn en Bolkesteyn hebben er geen enkele moeite mee, en al helemaal niet Martin Bosma.

 9. Wat veel Nederlanders vergeten is dat wij als één van de laatste Westerse landen de slavernij hebben afgeschaft, nog later dan de VS zelfs! Zou Martin Bosma dat ook weten? Denk het niet!

 10. PeterH Schreef:

  Martin vertrouw ik zelfs mijn schoonmoeder nog niet toe (sorry mammie, het was niet kwaad bedoeld…)

  Natuurlijk is dat niet kwaad bedoelt. Het is alleen (niet te hopen,, denk ik) dat Martin je schoonmoeder overleefd.

 11. Al Bakrastani Schreef:

  Een van de originele kolonisten van new York /Nieuw Amsterdam heette Van Sallee, naar het dorp naast Rabat , zelfde genetische mix als mijn zoontje , Mama Marokkaans , Papa Nederlander

  Dank je voor je melding.
  Er zullen extra bewakingsdiensten in je buurt actief zijn.
  Probeer alvast voor ons aller veiligheid je zoontje met een paar beste meppen gehoorzaam te laten zijn.

  En uiteraard dient de gene van Marokkaanse zih bij het dichtstbijzijne PVV-kantoor en als het niet anders kan bij het politie-bureau te vervoegen.

 12. Gert Schreef:

  Wat veel Nederlanders vergeten is dat wij als één van de laatste Westerse landen de slavernij hebben afgeschaft, nog later dan de VS zelfs!

  Een half jaar later. (VS 1 januari 1863, Nederland 1 juli 1863)

 13. Henk Veldman Schreef:

  Jan uit Helmond Schreef:
  Wat een bagger van Martin Goebbels.
  Martin Bosma moet zijn: Martin Bormann.
  Zie http://is.gd/Uzhg4l
  De vergissing wordt wel vaker gemaakt.

  Nog een kleinigheidje… Hitler had een hond die Blondi heette. Die had hij gekregen van Martin Bormann. Het geblondeeerde haar van Wilders zou misschien ….?

 14. Henk Veldman Schreef:

  Gert Schreef:
  Wat veel Nederlanders vergeten is dat wij als één van de laatste Westerse landen de slavernij hebben afgeschaft, nog later dan de VS zelfs!
  Een half jaar later. (VS 1 januari 1863, Nederland 1 juli 1863)

  ..Toen zijn we moslims gaan importeren, misschien? 🙂

 15. Je word toch ook moe van deze mensen, ik kan er ook niet eens meer boos om worden. Ik vind ze gewoon zielig… alsof ze totaal niks anders in hun leven hebben dan zeiken en zaniken. Ik bedoel wat moet je nu met dat soort mensen, ze stemmen zichzelf weg omdat ze blind achter een grote leider aan lopen. Het interesseert ze niet als ze zelf geld in moeten leveren want dat is :”voor het goede doel” terwijl andersom :”De Moslims ons gigantisch veel geld kost” dat het inleveren meer kost dan de “Moslim” hun ooit gekost heeft (terwijl het nog maar bewezen moet worden of het ze überhaupt wat gekost heeft) interesseert ze niet of zijn ze selectief oost Indisch doof voor. Ze herhalen alleen maar bepaalde dooddoeners als :”Haal je kop uit het zand” en :”Kijk eens om je heen!” of voorgekauwde dingen van de grote leider en zijn vriendjes.

  Ik weet het is heel verleidelijk voor mensen om bij een groep te horen, al helemaal als je daar je verantwoording op af kunt schuiven. Maar buiten dat begrijp ik mensen niet zo…. en vind het meer triest. Maar kwaad kan ik er niet meer om worden… ze zijn het niet meer waard. Niet meer waard omdat een vriend eens zij :”Je hart heeft een bepaald aantal slagen in je leven, nadat dat stopt ga je dood” en omdat je hart sneller klopt als je boos word… vind ik dat ze het niet meer waard zijn om boos over te worden en hartslagen over te verliezen. Kan je beter besteden aan een nacht van passie, plezier, hobby of sporten :).

Reacties zijn gesloten.