8 gedachten over “Reactie op gedrag van Geenstijl”

 1. Tjee, wat een frustraties in die reacties.
  Het is ook nooit goed. Boerka en hoofddoek mag niet maar bikini en topje mogen óók niet van rechts uitschot.
  Wat een gezeur.
  Alleen een tokkiepak, xxl Lonsdale pitbullsmoking mogen zeker nog? En liefst een battledress van de Dumpy natuurlijk voor wie te dom is om door het leger te worden geronseld. En voor de met gouden kettingen opgesierde Ingrid een bustier van kogelvrij Kevlar onder een bontjasje en Anitalaarzen met hoge schachten.

 2. Nou Abdul, je bent aardig op de hoogte van de kledingvoorschriften ……. 🙂

 3. @2 ja hoor dat mag best, maar ze willen je ook vrij voor Hoer, Slet kunnen uitschelden en je dingen in mogen fluisteren en je aan mogen raken, etc,etc,etc. Volgens hun is de ideaale vrouw als een Mac Donalds Drive In… je bestelt rijdt er even doorheen en klaar.

  Dat ze hier iemand tegenkwamen die daar niet van gedient was.. Ja dat kan natuurlijk niet, die moet gelijk kapot gemaakt worden.

  Nou ik zeg Hulde voor die dame :). Twee grote kerels op de loop zetten in haar eentje :), knap hoor.. gelijk naar de politie rennen, en achter de politie verstoppend schreeuwen “Vrijheid van menings uiting, Pers vrijheid” en lopen janken. Nou poe poe wat een helden. Deze dame was ZEKER NIET van het zwakke geslacht :). En daar moeten er meer van zijn, elke man die niet met zijn tengels van een vrouw af kan blijven moet zo’n vrouw ontmoeten :). Helemaal naderhand, die politieman :”Zoek het nu niet op..” en toch doen.. haha die man was ook al van “Ja als je weer klappen gaat krijgen is het je eigen verantwoordig kerel” hehe.

 4. Ik vond het gewoon humor hoe ze voor haar op de loop gingen de “Helden”. Laat goed zien hoe je 90% van de verkrachters kan tegenhouden. Schreeuwen, lawaai maken en van je af slaan. De meeste verkrachters hebben een hekel aan geluid en zullen dan schrukken. Natuurlijk heb je er bij die echt heel gevaarlijk zijn en hier niet van onder de indruk zijn, maar het grootste deel probeert het met intimidatie en simpelweg met kracht.

  Het is een les die we allemaal kunnen nemen, mensen die dingen tegen jouw doen die het daglicht niet kunnen verdragen hebben er een hekel aan als je lawaai maakt en ze het moeilijk maat. De reactie van Geenstijl was dus ook de gebruikelijke reactie van iemand die crimineel is :). Het op zijn lopen zetten :).

 5. Zoals eerder heb dit incident zien gebeuren maar wist niet waar het over ging. .

  Ik dacht ten tijde wel , zoiets voel je aan de sfeer wel aan, dat het om een groffe hijgere bek journalist van GS zou gaan
  Het incident leek in een flits op 2 kleine jonge vrouwen die een grote hond met camera ’aanvielen’ die zo snel mogelijk met zijn staart tussen zijn benen, camera 1 hand hoog , weg rende!
  Ik ben doorgelopen maar daar had een vrouw als Ellen Vogelaar nog wat van kunnen leren!

  Kan best zijn dat ze er waren maar ik heb er geen internationale socialisten gezien. Wel 1 SPer, jonge man met sandwichbord . Op 1 kant de tekst Stop de Hetze tegen Moslims met op de andere kant een tekst die wel relevant was aan dit protest.

  Ik hou verder niet van politiek ’meeliften’ op sec burger protesten.
  Burgers komen bijeen omdat ze als burgers wat te vertellen hebben..

Reacties zijn gesloten.