Lul, daarom had ik op je gestemd

Wederom een goed verhaal van de beste columnist van Nederland, Thomas von der Dunk, over de gebroken beloftes van de PVV, citaatje:

Het was ongetwijfeld de verbluffende schaamteloosheid van Wilders zelf, waardoor hij daarmee wegkwam: als iemand essentieel moreel besef ontbeert, is hij daarop ook niet door de pers aanspreekbaar. (VK)

Kijk en daar laat Von der Dunk toch een steekje vallen; het is niet helemaal eerlijk om alleen Wilders de schuld te geven van het stuitende gebrek aan functioneren van de Nederlandse pers. Als de Nederlandse pers de kont kan likken van een PVV’er dan doet de Nederlandse pers dat. “Zo rolt de Nederlandse pers”. Toch, Bassie?

2 gedachten over “Lul, daarom had ik op je gestemd”

  1. Ja, want ook de marktwerking is belangrijker bij de pers dan waarheidsvinding. Waarom nog veel tijd besteden aan een gedegen onderzoek als ‘de lezer’ toch alleen maar ‘koppen snelt’ (no pun intended). Er moet verkocht worden en dat kan blijbaar alleen maar met vuilnis verkopen. Tegenwoordig zijn de lezers net ratten, ze vreten alles, als het maar snel is en niet te zwaar op de maag ligt.

Reacties zijn gesloten.