Schokkend nieuws: nachtburgemeestermotie van PVV’er Richard de Mos VERWORPEN

En al weer worden de PVV kiezers ernstig teleurgesteld door kansloos gedrag van hun PVV-volksvertegenwoordiging. Had Richard de Mos EINDELIJK eens een BRILJANT idee; een OFFICIELE nachtburgemeester voor Den Haag (een officieuze hebben ze daar al jaren, maar was kennelijk niet PVV-achtig genoeg) wordt zijn motie verworpen in de Haagse gemeenteraad.

Weer niks bereikt.

Richard de Mos kan natuurlijk altijd zijn oude beroep van schooldirecteur weer oppakken. Oh wacht…

Gekke Machiel de Graaf heeft er trouwens ook een mening over………. is “fatwa”… 😀

11 gedachten over “Schokkend nieuws: nachtburgemeestermotie van PVV’er Richard de Mos VERWORPEN”

 1. Wat een dwaas joh met z’n “Fatwa” die Oekraïense spuiten zwendelaar. Kom je tegenwoordig mee in de eerste kamer.

 2. het is een groot complot van de linkse elite dat de PVV geen plannen heeft waar weldenkende mensen zich in kunnen vinden…

 3. Sorry, ik reageerde te snel en ik wil de site geen problemen geven.

  Ik moet mij verontschuldigen, via een maas in de wet medicijnen, die in de EU verboden zijn, naar nederland importeren om ze hier commercieel te verhandelen mag ik natuurlijk geen zwendel noemen.
  Hooguit creatief ondernemerschap, niks mis mee.

 4. Ach ik weet hetprobleem al, Nachtburgemeesters zijn te links en daar hoort een RECHTSE te zitten die precies doet wat in het regeer akkoord staat anders rot hij maar op ;).

  Het Linkse gedoe van bijvoorbeeld Jules Deelder kan toch echt niet… al die Jazz de hele tijd… bah! Dat moet Hannie en de Rekels zingen :”Het Limburgse land” zijn en Toon Hermans met zijn ballonnetje verdorie! Rotterdam teruggeven aan de Rotterdammers! (Lees Limburgers ;)).

 5. @ Dehnus:
  Toe maar: Rotterdam terug aan de Rotterdammers; Limburg terug aan de Limburgers.

  Ik heb in 6 steden in 3 verschillende provincies gewoond, wat kan ik nu terug vorderen??

 6. @6
  Waarschijnlijk niks tenzij je meer dan 100k per jaar verdient ;). Ja je mag je plaatselijke geheime zender artiest hebben op de radio zetten. Maar dat was hij toch al zonder overheids subsidie ;).

 7. Als je PVV’er bent was het tenminste wel een duidelijk voorstel. De rest van de voorstellen die die avond de revue passeerden waren leuk voor die linkse baantjesjagers, maar de gewone burger begreep er niets van.

 8. @8 Misschien moet de gewone burger dan haar taal eens bijspijkeren. No offence, want ik ben absoluut geen Taal persoon en maak veel fouten, maar ik vind dat je op de Basisschool dat gehad dient te hebben. Ik heb samen met de rest van mijn class meerdere jaren de Prinsjes dag moeten aanzien, inclusief het voorlezen van de Koningin (3 jaren achter elkaar) en er dan een opstel over moeten schrijven. Je hoefde niet alles te begrijpen op economisch vlak, maar moest wel verstaan wat er gesproken werd.

 9. Maar de Telegraaf spreekt duidelijke taal. Rechts verstaat de kunst van duidelijke taal. Wie duidelijke taal spreekt heeft een groot deel van de kiezers achter zich.Tot die kiezer er achter komt dat hij duidelijk is bedonderd. Dan loopt hij weer naar het linkse kamp.

  Tot zijn geheugen hem weer in de steek laat en er wederom een rechtse duidelijke spreker opstaat.

  En zo blijven we heen weer bewegen. Natuurlijk wel lekker, want dan kan ik me blijven irriteren.

 10. “Gemeenschappelijk kenmerk van de moties was, zo niet de onwenselijkheid, de ondoordachtheid en de onuitvoerbaarheid. Uit twee moties bleek zonneklaar dat de PVV-ers Den Haag helemaal niet kennen, want ze vroegen het college om zaken te realiseren die er allang zijn: “http://dewillem.blogspot.com/2011/06/nachtburgemeester-mini-zoo-de-pvv-kent.html

Reacties zijn gesloten.