PVV liegt en bedriegt verder over “islam conferentie”

Enge moslim boehoehoehoe
En de Telegraaf schrijft het op. Al dagenlang zit de PVV erover te piepen te jammeren en te mekkeren en te stuiteren. Ook zijn er al weer van die peperdure (en zoals bijna altijd in het geval van de PVV, volstrekt nutteloze) kamervragen gesteld. Het grootste probleem dat de PVV met de conferentie heeft is dat de conferentie in samenwerking met het European Council for Fatwa and Research (ECFR) zou worden georganiseerd. Dit is echter niet het geval;

‘Die berichtgeving is onjuist. Voor deze conferentie is LUCIS met geen enkele organisatie in binnen- of buitenland een samenwerkingsverband aangegaan’, aldus Maurits Berger, organisator van de conferentie en hoogleraar islam in het hedendaagse Westen aan de Universiteit Leiden

En nu komt het:

‘En zelfs al zouden we dat wel doen, dan nog is het niet aan een politieke partij om de vrijheid en onafhankelijkheid van academisch onderzoek en debat te belemmeren.’ (leidenuniv.nl)

Damn fokking right. Screw die PVV verbieders met hun lulkoek-vrijheid.

Maar afgezien van deze laatste principiële kwestie; dat wat ik nu heb gedaan, even de keiharde waarheid en niets dan de waarheid achterhalen door even website van de universiteit van Leiden op te zoeken, is iets wat bijvoorbeeld, ik noem maar wat, “journalisten” ook zouden kunnen doen, in plaats van klakkeloos overschrijven wat de PVV ze nu weer even voorkauwt.

11 gedachten over “PVV liegt en bedriegt verder over “islam conferentie””

 1. Wilders is de leider.

  Hij heeft ons geleid. Om de tuin geleid weliswaar, maar toch.

 2. Vroeger wel ja, tegenwoordig is dat tegenspreken en als dit bruine kabinet met aanhanger zijn zin krijgt, komen daar grote sancties op.

 3. word het niet eens tijd voor zuiveringen bij de universiteit daar ????, Pek , Veren , Afsin Elien en Hans Jansen een gouden combinatie

 4. “dat wat ik nu heb gedaan, even de keiharde waarheid en niets dan de waarheid achterhalen door even website van de universiteit van Leiden op te zoeken, is iets wat bijvoorbeeld, ik noem maar wat, “journalisten” ook zouden kunnen doen, …”

  Deze informatie stond in een persbericht dat prof. Berger heeft rondgestuurd, m.a.w. ze krijgen de info zelfs op een presenteerblaadje. Telegraaf-dochter Het Leidsch Dagblad heeft het wel degelijk opgepikt, op 6 juni al: http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article9551891.ece/.

 5. Het maakt niet uit wat je zegt, ook al is het fact-free. Doe het wel in Jip-en-Janneketaal de telegraaf doet de rest, waarna het overgenomen wordt door Spitsnieuws en Powned en alle andere affiliaties van de bruine TMG pers.

 6. Journalisten durven dat niet meer, doen ze dat wel dan worden ze door de achterban verguist en kapotgemaakt, deze Achterband terroriseert zelfs Buitenlandse Websites als die iets durven posten over Gekke Geertje wat niet positief is.

  Ook lopen ze da kans ontslagen te worden, kranten en TV doen het alleen nog maar om de oplage en kijkcijfers…. het gaat er meer om hoe iemand het zegt niet of het waar is en of je hem daarop kunt pakken. Doe je dat wel dan ben je “Geld aan het verspillen” en vlieg je eruit.

 7. Ach ja, ze moeten toch ergens die negativiteit over de Islam vandaan halen en alles wat tegenwoordig bij die partij de klok slaat is de ‘de Islam’

  Als de PVV slim is dan kunnen ze behoorlijk wat zetels binnenhalen alleen moeten ze van koers veranderen en niet alleen alleen maar de Islam als mikpunt gebruiken, want ze komen wat mij betreft niet meer serieus over. Tegenwoordig gebeurt er zoveel in dit kikkerlandje maar men vergeet snel. Om maar een paar voorbeelden te noemen: het uitmoorden van je eigen gezin om verschillende redenen, zelmoordplegende vaders/moeders, kindermisbruik oftewel pedofieli , het ombrengen van je buurmeisje, wapenbezit etc.etc.

  Dit vind ik onderwerpen die mij aangaan en waarschijnlijk de Nederlandse Maatschappij ook en die moeten we op de agenda zetten en niet van die onbenullige kamervragen bespreken die nergens naar toeleiden oftewel stigmatiserend werken en ons geen windeieren leggen terwijl er andere problemen zijn in dit land waar niest meegedaan wordt totdat het weer misgaat.

  Laten we de problemen die er zijn benoemen, bespreken en gaan overleggen hoe we die gaan oplossen, want 1 ding is zeker de Islam is niet te bestrijden en als je denkt dat het lek boven is dan wordt het alleen maar groter en groter.

  Ik zal PVV even wakker schudden het zijn niet de Moslim die het geloof doet groeien. De Islam is zelf heel krachtig en overwint alles en zal nimmer en nooit stoppen met groeien of gestopt worden al zullen er 100 Wildertjes opstaan het zal alleen maar groter en groter worden.

  Mocht je willen weten hoe de groei is en hoeveel Westerse mannen en vrouwen bekeert zijn dan raad ik hen aan om te googelen.

  Als de Moslims hun geloof zouden praktiseren dan zou de islam nog groter zijn dan het al is en dan zouden de westerlingen 1 voor 1 de islam binnentreden, maar helaas de dag van vandaag hoor je alleen maar slecht nieuws over de niet praktiserende Moslim(s). Een praktiserend Moslim steelt niet, bedriegt niet, heeft respect voor een ander etc.etc. Want je bent niet zomaar moslim je dient je aan de regels te houden.

  Dus mijn advies is verdoe je tijd niet aan dingen die je zelf niet in de hand hebt PVV want omwille van God zal alles worden zoals God het wilt en niet zoals Geertje het wilt.

  En totslot als men gebruikt maakt van ‘de vrijdheid van meningsuiten’ dan mag een ander dat ook.

  Iedereen kan schuil gaan onder die wetgeving (artikel 7) en wat Geertj en de PVV kan, kan een ander ook.

  Je mag alles zeggen wat je wilt vind ik, maar als daar discriminatie bij komt kijken of het beledigen van een hele volk of gemeenschap dan houdt het op.

  De Journalistiek wordt door onze Geertje in de houdgreep gehouden en owe als het over hem gaat in negatieve zin, want dan kan hij het niet hebben en gedraagt hij zich als een kleutertje.

  De realiteit is en blijft De Islam is gekomen als vreemdeling en zal heel wat zieltjes winnen en daar kan Geertje niets aan veranderen en de kracht van de Islam is onoverwinnelijk!!

  Peace

Reacties zijn gesloten.