Martin Sommer en de dagelijkse bloedkrijser om de oren geslagen met cijfers

Hier op Krapuul was het idiote stuk van Martin al ontkracht in de stukken Een kerstboom voor al je racisme en Het alledaagsracisme van Martin Sommer.

Flip van Dyke doet dit nu ook nog eens met cijfers.

Het was simpel voor Sommers om te zien dat de een op drie van Bakas niet klopt want hij heeft zelf de CBS-tabel gevonden en aangepast (zie eerste citaat) en dat is dezelfde die ik ook gebruikt heb in tabel 1. Hij neemt vervolgens de zotte berekening over van Abbas van het verzonnen aantal lat- en samenwoonrelaties van allochtonen met autochtonen en Sommers sluit dan af met een zin waarvan ik me afvraag hoe iemand het voorelkaar krijgt om zoveel onzin in een zin te krijgen.

Sommers gebruikt de statistiek om aan te tonen dat Nederland niet racistisch is. Dat doet Bakas ook bij DDS. Er klopt helemaal niets van en dat was toch echt niet moeilijk om te zien. Als je beweert dat 50% van de NWA verbintenissen ‘zebrahuwelijken’ zijn, terwijl die in werkelijkheid nauwelijks de 20% halen, dan heb je of heel veel problemen met cijfers of je bedondert de boel.

Ik neig toch ernstig naar het laatste. Extreemidioten kunnen alleen door de boel te bedonderen hun eigen debiele meningen als feiten presenteren. Agendajournalistiek noemen zij dat. Het nieuwe virtuele betaalvodje Jalta.nl zal daar bol van staan. De oprichters zijn er trots op.

3 gedachten over “Martin Sommer en de dagelijkse bloedkrijser om de oren geslagen met cijfers”

  1. Het is zeer eenvoudig: ultrarechts bedonderd al jaren de boel in Nederland.
    Dit is mogelijk mede doordat er een hand boven hun hoofd wordt gehouden. (maffiastaat)

  2. 1. Het is eigenlijk eng dat überhaupt geprobeerd wordt dit te registreren
    2. Als de cijfers kloppen zeggen ze m.i. weinig over het racistische karakter van Nederland.

    Wie kent niet een ‘zebrarelatie’ waarin beiden of 1 van beiden de eigen partner als (progressieve) uitzondering ziet maar verder gewoon allerlei vooroordelen heeft? Wie kent niet een klassieke linkse (type grachtengordel) die ‘toevallig’ alleen maar in blanke kringen verkeert? Ik kan er dus niet zo veel mee, beetje anekdotisch gezever.

    Overigens, iedereen heeft vooroordelen en afhankelijk van wat je met de ideeën doet ben je al of niet een racist. Een LAND is naar mijn mening echter pas racistisch als het racistische wetten kent. Zo vind ik een land ook pas een islamitisch land als de islam de verplichte staatsgodsdienst is. Anders scheer je alle inwoners over een kam, weer een vooroordeeltje. Dat er landen zijn waar een (groeiende) meerderheid praktiserend christen, moslim, blond, racist of fan van Justin Bieber is neem ik voor kennisgeving aan en speelt waarschijnlijk alleen een rol bij de vakantieplanning…

Reacties zijn gesloten.