Een oppositie van niks geeft Rutte de vrije hand

Fraai stukje van Frans Verhagen bij de linksextremisten op Joop:

Never mind dat veel PVV kiezers, de klunzen, het slachtoffer zullen worden van hún kabinet. Ze hebben zich tot nu toe laten misleiden door de Grote Leider die de schuld afwentelt op Grieken, allochtonen en andere boogaboo bedreigingen. Lekker gemakkelijk. Dat gaat zolang goed tot de kiezer erachter komt dat het zijn Grote Leider is die hem dit beleid heeft opgedrongen. (Een oppositie van niks geeft Rutte de vrije hand – Joop.nl)

Mijn mening over de oppositie is duidelijk. De beuk erin en alle middelen, rechtens, zijn geoorloofd. Dus eerst even kabinet laten vallen en vervolgens een KEIHARDE campagne en die mag wat mij betreft MINSTENS zo leugenachtig en bangmakerig als wat de VVD heeft laten zien.

4 gedachten over “Een oppositie van niks geeft Rutte de vrije hand”

 1. We hebben een flutoppositie, eigenlijk is het geen oppositie. Figuranten.

  Daarom heeft Verhagen gelijk: “Ook als dat enkel gaat om het behartigen van eigen belangen. Er staat simpelweg niets tegenover.”

  Met nadruk op niets.

 2. Ik probeer al elke dag tegengas te geven op Joop. Maar de rechts-extremisten zijn zo vreselijk aanwezig met hun grote fascistische muilen dat het haast niet te doen is.

  En links-extremisten? Als je daarmee de PVV bedoelt schiet je je doel voorbij. Als je daarmee de SP bedoelt, wil ik graag met je op de vuist.

 3. Het kabinet Rutte is een ramp. Maar juist zulke slechte kabinetten blijven het langst zitten. Geen van de regeringspartijen heeft belang bij verkiezingen. Was de oppositie briljant, dan zou dat slechts het elkaars handje vasthouden van de slappe hap in de Trèveszaal versterken.

  Het klinkt misschien paradoxaal, maar een bar slechte oppositie zou de kans geven aan één van de regeringspartijen om flinke winst in verkiezingen te boeken. Dan ontstaat er spanning in het kabinet.

Reacties zijn gesloten.