Geinig knieschotfilmpje voor de liefhebber

De PVV propageert knieschoten voor relschoppers. Ik heb dit o.a. uit de mond van Wilders, Agema en De Roon mogen vernemen.

Dit zijn stuk voor stuk “goede politici met veel in hun mars”, aldus “journalisten” zoals bv. Bas Paternotte van HP/DeTijd regelmatig heeft opgeschreven. Bassie heeft iets tegen brievenbuspissers maar over knieschoten hebben we hem nog nooit gehoord.

Carlos, van weblog Sargasso, plaatst op zijn site een linkje naar live footage van zo’n knieschot en krijgt gelijk op zijn donder van zijn reageerders.

Hoe ziet dat er nu eigenlijk uit? Nou zo dus: Pakistaanse politie geeft vermeende zakkenroller op straat een knieschot – Sargasso.

Zelf ben ik in dit verhaaltje er nog niet uit wat ik erger vind; de knieschotliefhebbers, de brievenbuspissers, de “journalisten”, of de reageerders.

20 gedachten over “Geinig knieschotfilmpje voor de liefhebber”

 1. Ja als je als kiezer duidelijke taal wil, moet je de beelden erbij nemen nemen natuurlijk.

  Mooie discussie onder de beelden trouwens.

 2. Aan de andere kant komt de PVV aanhang met homo’s die van een toren worden gegooid natuurlijk.

 3. ‘Maar Sargasso doet het omgekeerde: ze plaatsen van alles en nog wat tegen de PVV zonder dat daartoe enige aanleiding bestaat.’
  ‘Ik begrijp eerlijk niet wat voor discussie hierop moet volgen.’

  En ene Henrik vindt dat je er maar niet op in moet gaan, die PVV.

  😯

 4. jvdheuvel Schreef:

  Dat heb ik al eens helemaal onderzocht voor die PVV aanhang:

  Daar was ik dus ook even gehersenspoeld door rechts. Ik dacht dat het in de koran stond. Dat wordt me steeds verteld door de bruine aanhang.

 5. Het verhaal is eigenlijk dat er hier in NL allemaal imams zijn die het roepen. Zelfs die er wel voor aangeklaagd zijn maar niet veroordeeld i.v.m. D66 rechters.

 6. Jo Schreef:

  jvdheuvel Schreef:
  Dat heb ik al eens helemaal onderzocht voor die PVV aanhang:
  Daar was ik dus ook even gehersenspoeld door rechts. Ik dacht dat het in de koran stond. Dat wordt me steeds verteld door de bruine aanhang.

  De Koran zegt helemaal niets over Homo’s en de profeet zelf al ook niet , trouwens waren de gebouwen hoogstens 2 hoog daar in die tijd … n iet erg effectief voor een doodssmak 😉

 7. Al Bakrastani Schreef:

  trouwens waren de gebouwen hoogstens 2 hoog daar in die tijd … niet erg effectief voor een doodssmak 😉

  En meestal viel je op warm zand. 😛
  Echt le-vens-ge-vaar-lijk. 😆

 8. @9 Wat een verhelderend stuk, jammer dat moslims dit niet willen lezen. oogjes dicht, kijk de andere kant uit en alles komt goed.

 9. Zeer schokkend filmpje. Ben er de hele dag van slag van. Als de pvv zulks ook voorstaat, ga ik mijn mijn maatregelen treffen en ook een vuistvuurwapen aanschaffen! `k Moet nog een keus maken tussen de Si(e)g Sauer 9 mm of de Glock, zelfde kaliber. En met het oog op gemelijke pvv-knieschutters die me onverhoeds van mijn knieën willen beroven, oefen ik alvast enkelschot op laag-bij-de-grondstaande bierblikjes per luchtdrukpistool van Diana. Nu nog een ietsje losser in de pols en ik `k heb de slag te pakken. (nb. aivd: satire, dus niet meteen bij me langskomen) 😉

 10. Heb niemand zien zakkenrollen dus het bewijs zal er achteraf wel bijgeleverd worden, ook voor de buhne. Twijfel ook over de effectiviteit want vanuit een rolstoel is het rollen van zakken veel gemakkelijker. Zeg ik voor het geval het om een echte zakke[n]roller gaat. Ennetje er bij wegens nieuwe spelregels voor knieë[n]schieters. Het moet gewoon van Geert, punt uit. Als je het mij vraagt moet hij het eerste slachtoffer van zijn gedachten’goed’ worden. En dan ben ik nog genadig voor die NSB-er. Wat die reaguurders betreft, tsja die hoeven alleen maar monddood.

 11. Klaas Schreef:

  @9 Wat een verhelderend stuk, jammer dat moslims dit niet willen lezen. oogjes dicht, kijk de andere kant uit en alles komt goed.

  hoezo , ik ben bekent met wat de Saudi slaven van de Amerikanen beweren wat Islaam en Sharia is , dezelfde stront waar geert en de zijnen in geloven ….

 12. @14 Sjuul

  Als je het mij vraagt moet hij het eerste slachtoffer van zijn gedachten’goed’ worden. En dan ben ik nog genadig voor die NSB-er.
  *
  Laten wij vooral rationeel blijven en ons niet verlagen tot zulke uitspraken, dat past meer thuis bij DDS en Amsterdampost.,hoe verwerpelijk zn ideeën ook zijn.
  Ik had ttouwens een hele interessante zienswijze gezien op Sargasso.

  Ik qoute:
  Carlos | 13 June 2011 | 00:43

  @13 Ja Hans Kok ken ik nog, maar de situatie met het rechtspopulisme, de marginalisatie en dehumanisatie van de Europese moslims en de instabiliteit van het financiële systeem met alle gevolgen van dien voor de stabiliteit van de rechtsstaat schat iets ernstiger in dan dat gedonderjaag met krakers in de binnenstad destijds.

  knelistonie | 13 June 2011 | 01:01

  @16 het is werkeljkk godgeklaagd hoe jij hier de uberradikale krakersien als een stel watjes neerzet….

  Prediker | 13 June 2011 | 01:06

  @21; da’s nou precies het punt. Die uberradicale krakersscene zette hier de boel op stelten op manieren waar rotjochies die buschauffeurs pesten of een keer een stadion op stelten zetten niet in de verste verte bij in de buurt komen.

  Toch haalde niemand het in z’n hoofd om te roepen dat de politie hen maar ‘knieschoten’ moest geven. Maar bij PVV’ers is dat het eerste wat ze roepen.

  – Marrokaanse hooligans? Knieschoten!
  – Marrokaanse boefjes in wijken? Staat van beleg afkondigen!

  Nou ja, dit filmpje laat zien hoe dat er concreet uit ziet.
  *

  De obsessie van de PVV met het militarisme is gewoon eng, militairen die door NL moeten marcheren, in hun vrije tijd moeten ze ook het uniform dragen. Knokploegen door de straten en OV-personeel dat uitgerust moet worden met gummie knuppels. Administratieve detentie, zonder tussenkomst van de rechter, je zou je bijna terug wanen in de tijd. Het is nu alleen nog maar wachten op het ministerie van Etnische registratie en grensbewaking.

 13. @ Sjef

  “‘@14 Sjuul
  Als je het mij vraagt moet hij het eerste slachtoffer van zijn gedachten’goed’ worden. En dan ben ik nog genadig voor die NSB-er.
  *
  Laten wij vooral rationeel blijven en ons niet verlagen tot zulke uitspraken”‘

  Wat is er precies niet rationeel en wat bedoel je precies met verlagen?

  “‘De obsessie van de PVV met het militarisme is gewoon eng”‘

  Obsessie?

  Als je dan zo nodig in psychologische termen wil schrijven schijf dan pathologisch regressieve fixatie met militarisme als uitingsvorm en sublimering van [zijn] sadisme…. of zo iets.

  Hee muts je lijkt me moeder wel. Van haar nam ik mij zulke lessen ter harte, lang lang geleden, maar toen was er nog hoop dat het land en de politiek steeds redelijker zou worden. Wat voor een tijd ook zo was doordat eraan gewerkt werd met alle rationaliteit en irrationaliteit die maar voorhanden was. Maar nu het in tegengestelde richting beweegt doe en laat en zeg ik wat ik te doen en te laten en te zeggen heb. Wat ik je dus wil meegeven is dat ik mijn lesjes geleerd heb en jij helaas deze lesjes nog moet ondervinden. Hoop echt voor je dat het allemaal anders verloopt. Mijn tijd zal het nog wel duren.

  Les 1 de PVV=Wilders, er zijn geen andere leden. Wat zich voor de PVV verslijt is stemvee. PVV leider Wilders is een kloon van NSB leider Mussert.

 14. Sjuul van Dissel

  Iemand iets wensen, is bv niet ratio. Ik quote:
  @14 Sjuul
  Als je het mij vraagt moet hij het eerste slachtoffer van zijn gedachten’goed’ worden. En dan ben ik nog genadig voor die NSB-er.

  We leven in een rechtsstaat en ik zou bv niet willen dat Wilders het slachtoffer wordt van zijn eigen gedachten’goed’ zoals je het noemt. Is een knieschot wensen jegens een jeugdig persoon met nike schoenen en nep bont om de nek niet minder erg dan wensen dat Wilders het eerste slachtoffer wordt van zijn eigen beleid? We zitten hier in een discussie over knieschoten en als je zo iets roept als “laat hem het eerste slachtoffer worden van zijn eigen beleid” kan ik het niet direct terug herleiden naar de kopvoddentax of dat Wilders niet meer op zijn werk mag komen omdat hij wenst een Jallaba te dragen. Of zou Wilders enig kans lopen om etnisch geregistreerd te worden. Het enige dat eruit opmaak is dat je Wilders wat verwenst wat je ook op het filmpje hebt gezien. En je gebruikt er ook nog de term NSB bij, die erom bekend stond zijn tegenstanders standrechtelijk te executeren, zoals in het filmpje. Het filmpje ziet er niet al te fris uit, dus al je nog bij je punt staat, no pun taken.

  En als je vraagt om psychologische termen, moet je niet bij mij zijn. Moet je terug naar je moeder ,muts! Die was zo wijs, dan hoef je niet bij mij te zijn. Ik hoef me niet aan te tonen met pscho-analytische prietpraat. En wat je moeder in de comments doet is mij een vraag, riekt naar Oedipus…..

 15. @ Sjef

  No pun taken? Wat betekent dat? Obsessie voor kibbelen? Muts! Je geeft niet 1 antwoord en je zeurt. Die NSB-erkloon gaat er ook van uit dat hij in een rechtstaat kan doen en laten en zeggen wat hij wil. Mijn geduld met die “rechtstaat” is op. En ben gelukkig niet de enige die zich zorgen maakt.

 16. Na de enquête en het filmpje aan zoveel mogelijk PVV stemmers te hebben laten zien, begrijp ik nu wat wij niet PVV stemmers niet begrijpen.

  De PVV bedoeld met een knieschot niet een knieschot, maar een knieschot. Dus niet het soort knieschot dat hier vertoond wordt maar zo’n ander soort knieschot.

  Wij begrijpen het k’nie.

Reacties zijn gesloten.