Overheid liegt over medewerking van ambassades bij deportatie van vluchtelingen

Op Doorbraak een interessant artikeltje over nog wat list en bedrog waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt, citaatje:

Als vluchtelingen niet konden worden uitgezet, dan lag dat vrijwel altijd aan henzelf, zo hebben ambtenaren en ministers de samenleving jarenlang wijs gemaakt. De vluchtelingen werden dan gestraft met dakloosheid of vrijheidsberoving, omdat ze onvoldoende zouden willen meewerken aan hun eigen deportatie. De WOB-informatie toont aan dat niet de vluchtelingen ergens schuldig aan zijn, maar dat de overheid flink fout zit. De “landgebonden vertrekinformatie” die INLIA via een WOB-procedure in handen heeft gekregen, vormt het harde bewijs dat de overheid dondersgoed weet welke landen van herkomst hun eigen staatsburgers niet terugnemen. Door daarover te liegen heeft men vluchtelingen steeds tot zondebokken gebrandmerkt, tot onbetrouwbare dwarsliggers die zogenaamd niet zouden willen terugkeren, hoewel dat wel mogelijk zou zijn. (lees verder bij Doorbraak.eu)

1 gedachte over “Overheid liegt over medewerking van ambassades bij deportatie van vluchtelingen”

  1. ach een van de medeplichtigen aan de moord op Kerwin Duynmeyer werkt als uitzettingsambtenaar bij de vreemdelingendienst … kan je je voorstellen hoe hun aannamebeleid is …

Reacties zijn gesloten.