Agenten zien helemaal niets in PVV-plan voor dierenpolitie. Raar hè?

Negen op de tien agenten ziet niets in de plannen van het kabinet om ‘animal cops’ in te voeren. Dat blijkt uit onderzoek dat de SP afgelopen week heeft gehouden onder 425 agenten. Van Raak: ‘Agenten zijn vooral boos omdat de 500 animal cops ten koste gaan van het aantal agenten dat er nu is. Hierdoor zullen nog meer zeden- en geweldszaken op de plank blijven liggen, en dus komt de veiligheid van mensen in het geding. Ze voelen zich wat dat betreft belazerd door de PVV van wie dit prestigeproject afkomstig is. Ik ga minister Opstelten dan ook vragen te stoppen met dit onzalige PVV-plan.’  (Zie SP, en Telegraaf.nl)

Voorzover op dit moment bekend heeft de PVV nog niet geroepen dat deze 425 agenten op staande voet ontslagen moeten worden.  Misschien dat straks Hero en/of Geert er even een tweetje over schrijft.

19 gedachten over “Agenten zien helemaal niets in PVV-plan voor dierenpolitie. Raar hè?”

 1. Dus een op de tien ziet het wel zitten. Die gaan ook de deportaties uitvoeren waarschijnlijk.

 2. Die 90% zal wel ontslagen moeten worden want insubordinatie duldde Mussert ook niet.

 3. Geert is een echte democraat. Als zeven van de tien Nederlanders vindt dat er niet méér geld naar Griekenland moet, dan moet Griekenoland volgens hem maar failliet. Nu negen op de tien agenten niets ziet in de caviapolitie, schrapt-ie dat plan natuurlijk onmiddellijk.

 4. @ Andreas:
  Niet helemaal; 90% van 55000 agenten zijn slechts 49500 nederlanders. Dit aantal valt in het niet bij de 1.5 miljoen aanhangers van de caviapolitie.

  Of zoals Stalin (net als Wilders ook een groot tegenstander van het nationaal-socialisme) al zei: “Het gaat er niet om wat de mensen stemmen, maar om wie de stemmen tellen.”

 5. Ik vraag me af hoe het zit me de reciprociteit inzake de dierenpolitie : worden dieren dadelijk ook gearresteerd. Honden die bijten, honden die naar de gevangenis gaan. E zijn paar jaar zo’n 150.000 bijtincidenten met honden. “In Nederland melden zich op de eerstehulp-afdelingen van ziekenhuizen gemiddeld ca 12.000 mensen per jaar met een hondenbeet. (cijfers uit 1996)”(bron: wiki, cijfers uit 1996 het heeft allemaal niet zo’n prioriteit dus, het moeten moslims zijn, ik bedoel maar). Dus: als een mens een hond bijt komen de aninalcops op hem af. En andersom??

 6. en wat doen we met honden die snuffelen bij andere honden en vervolgens een stapje verder gaan?

  dergelijke ongewenste intimiteiten moeten natuurlijk opgespoord en vervolgd worden

  elke dog zijn eigen animal cop en allebei een animal lawyer

  vervolgens wraakt de animal lawyer de animal judge omdat de animal judge een cat heeft en geen dog en dus vooringenomen is ten opzichte van dogs

  rechtspraak doggy style!

 7. Dierenpolitie is noodzakelijk, omdat er steeds meer debielen dieren mishandelen of vermoorden.
  Deze zieke geesten moeten van de straat worden gehaald, want iemand die dieren mishandeld, gaat dat later ook met kinderen doen..het blijven psychopaten met een kronkel in hun kop.
  Verder hebben dieren ook recht op een veilig leven, moord of mishandeling moet zwaar bestraft worden…dus niet met een simpele geldboete worden afgedaan.
  Ik weet, dat linkse aanhangers zich niet bekommeren om dierenleed, maar probeer toch ook eens menselijk te denken, en dieren te beschermen tegen hufters.

 8. #11,
  Dus het komt er op neer dat dieren geen rechten hebben in dit land, die mogen dus ongestraft vermoord worden of gemarteld??..lekkere wereld is dit toch..
  Als de politie daar geen tijd voor heeft, dan gaan ze maar iets minder achter de lasergun staan met mooi weer, dan doen ze gelijk iets nuttigs.

 9. @Marcel

  als een vos een konijn vermoord en opeet dan gaat het wat ver om daar een paar agenten op te zetten

  als een kat een vogeltje vangt en er mee gaat “spelen” dan gaat het wat ver om een arrestatieteam aan te laten rukken

  wil je soms ontkennen dat groenten ook rechten hebben? er moet een blik groentepolitie opengetrokken worden om vegetariërs op te sporen!

  welcome to the jungle

 10. @ kaaskop

  Als een vos een konijn opeet is dat iets wat in de natuur gebeurd, maar als een mens voor zijn plezier een dier mishandeld of vermoord is dat een misdaad.
  Als die laffe hufters nu eens in een dierentuin over het hek klimmen en daar een leeuw of tijger proberen te mishandelen…als je een kerel bent, dan doe je dat ook!..dus niet alleen maar weerloze kleine dieren met je laffe kop pakken…doe het dan gelijk goed!..
  Maar dat durven die softies niet, want ze durven ook geen grote kerel op straat lastig te vallen…het zijn dus gewoon zielige watjes, die alleen maar stiekem iets durven te doen…
  Wat ik wel een schitterend verhaal vond, is die achterlijke vent, die een paard probeerde te neuken helemaal de tering is getrapt door dat paard…zijn hele kop was verbrijzeld..super gewoon!..wat een actie..

 11. Mooi verhaal! En wat dacht je van die kerel….Hoe heet hij ook alweer. Die zijn vrouw mishandelde. Oh ja. Dion Graus.

 12. Wat ze moeten verbieden in dit land zijn huisdieren.

  Een papegaai in een kooi, een vis in een kom, een hond drie hoog achter. Dierenwelzijn is ondergeschikt aan “gezelligheid”.

  Mensen vreten liever een kiloknaller dan dat ze een dubbeltje meer betalen voor vlees van een dier dat dierwaardig is grootgebracht.

  In plaats van schijnheilig theater over ritueel slachten kan de politiek zich beter richten op een totaal verbod van de bio-industrie. Onze hele voedselketen is verneukt door de politiek en grote bedrijven

 13. Marcel Schreef:

  Dus het komt er op neer dat dieren geen rechten hebben in dit land, die mogen dus ongestraft vermoord worden of gemarteld??..

  Domme vraag, zoals slechts een naaktslak die kan stellen.

Reacties zijn gesloten.