41 gedachten over “Fanmail van Freddie”

 1. Uit de gegevens blijkt dat Freddie heeft zich niet zo lang geleden bij de oppostiebeweging IS aangelosten.
  Dan zijn reactie.

 2. Zeker knap Leon. Zo denken velen ook dat Hitler een socialist was…
  Ach ja, moeten we zulke lui nog een podium en aandacht geven?
  Zonde van mijn kostbare tijd en energie, maar goed,
  als je eigen leven niet naar wens verloopt, dan ga je daar een ander mee lastig vallen! (mooi geformuleerd toch?)

 3. Je maakt steeds schriftelijke fouten of omissies: “Zo denken velen ook dat Hitler een socialist was…”

  Dit “kennis” is beperkt enkel tot ons land wegens de belabberde situatie in het onderwijs.

  Indien waarheidsgetrouw zou je zin echter moeten luiden: ” Zo denken velen IN ONS LAND ook dat Hitler een socialist was…

 4. Linksmensen zijn door haat verteerde, humorloze, koude, verbitterde, verzuurde, krampachtige,onmensen. Hun enige geluk is andermans ongeluk.

 5. Ik weet als kunstartiest nergens niks af van politiek en zo, veels te moeilijk voor mijn, , maar weet wel dat of je nou door de links blazende krabbekat of de rechts blaffende hond gebeten wordt het allemaal geen reet uit maakt als ze an je ballen hangen!

 6. Ik ga even heel zuur en humorloos doen Fred: je krijgt een dagvaarding wegens aanzetten tot geweld en het dreigen met toepassen van geweld.
  Geen nood: je adres hebben we in een ommezien boven water gehaald. Fijne dag verder.

 7. ,onmensen. Hun enige geluk is andermans ongeluk.

  Aldus de schrijver van bovenstaande menslievende email.

 8. Toch wel knap, toegeven dat je geen verstand van zaken hebt, want ‘te moeilijk’, en dan mensen gaan uitmaken voor linksfascist en meer van dat fraais. Anderen nablaten is altijd makkelijker dan zelfstandig nadenken, of niet dan Fred?

  “door haat verteerde, humorloze, koude, verbitterde, verzuurde, krampachtige,onmensen”

  Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Projectie_%28psychologie%29

 9. Zo??
  Verbitterdheid en verzuurde mensen..lees eens de reacties van lezers en lezeressen bij allochtonen berichten eens in de telegraaf.
  Of onder zwarte piet gedoe.

  Of hoor een willekeurige tokkie over zijn of haar wijk schelden wanneer de pow of geenstijl typen hun bezoeken.

  Wat heet!

 10. Verzuurdheid,verbitterdheid,jaloezie,koudheid,afgunst,haat heeft de pvv de meeste stemmen opgeleverd.oja en wanhoop.

 11. Ah ja Fred daarom is 90% van alle komieken, kunstenaars en vrijdenkers links. Vervelend he feiten.

  Zonder links had jij nu geen scholing noch stemrecht Fredje. Oh jah dat was je even vergeten.

  Zoals ik al vaker zei Rechts is de dode tak aan de boom der evolutie en dat wordt ELKE DAG bewezen.

 12. Oh en meneertje is kunstenaar.

  Nou dan is je vrind Wilders erg blij met je. Vieze “linkse” subsidie slurper!

  Oh the irony of it all.

 13. ” …..veels te moeilijk voor mijn”….

  Schelden en slaan is dan natuurlijk de enige politieke oplossing. NVU stijl.

 14. Met enige interesse lees ik regelmatig deze site en reageer daar nauwelijks op. Helaas heeft uw analyserende kijk op een en ander het gelijk regelmatig aan uw kant,zoals ik wel vaker heb gezegd, dat moet ik u te na geven.
  De vijandigheid gedemonstreerd in bovenstaande reacties uwerzijds lijkt mij overtrokken, overbodig en onwenselijk.
  Mogelijk heeft een van uw mij persoonlijk niet bekende redactrices de nodige bezwaren tegen mijn werk en persoon en verdenkt mij van onheuse bedoelingen op seksjuweel gebied of het koesteren van extreem rechtse sympathieën. Je weet het maar nooit met de al of niet linkse medemens tenslotte waarbij de paranoia als etiket op het voorhoofd lijkt geplakt.Ik dank u voor uw aandacht!

 15. lolwut?

  Vijandigheid in bovenstaande door jou geuite reacties, Fred? Pareltjes zoals dit?

  “Van een site die moslim terreur propageert en verdedigt wil ik verder geen kennis meer nemen. Misschien denken jullie er anders over op het ogenblik dat het mes jullie eigen
  strot af snijdt of een veneriese arabiese pik jullie wijven doorboort.”

  “Linksmensen zijn door haat verteerde, humorloze, koude, verbitterde, verzuurde, krampachtige,onmensen.’”

  En welke redactrices (meervoud) hebben, volgens jou nota bene ‘mogelijke’, bezwaren tegen je werk en persoon en verdenkt jou van onheuse bedoelingen op seksjuweel gebied of het koesteren van extreem rechtse sympathieën?

  Tja, zo krijg je het etiketje paranoïde ook wel opgeplakt.

  En wat zijn ‘onheuse bedoelingen op seksjuweel gebied’?

 16. Leg de rechter je hersenpsinsels eerdaags maar uit v.d. Wal. De aangifte is ingediend, de dagvaarding komt er aan.

 17. Ik kreeg vandaag een mail van jullie redactrice Ina Dijstelberge waar ik nb. een portret van heb gemaakt potlood op papier dat ze me minacht ondanks dat ik haar altijd met respect heb behandeld. Vinden jullie dat dan wel een normale gang van zaken? Denk je soms dat ik het prettig vind voor kut nazi en wat nog meer voor fijne benamingen te worden uitgemaakt? En alles wat hierboven voor vuiligheid over mij wordt neergezet?

 18. IK GEEF TOE DAT IK TE VER BEN GEGAAN IN MIJN REACTIE EN BEN BEREID DAARVOOR HIER EXCUSES AAN TE BIEDEN OVER GENOEMDE UITLATING DIE IK AL WEER VERGETEN WAS TROUWENS

  Voor de rechter zal ik aan laten voeren door de advocaat a decharge dat ik u twee maal (!) heb verzocht mijn reacties weg te halen, hetgeen u weigerde om een en ander KLAARBLIJKELIJK te laten escaleren. U kunt er van op aan dat ik verder niet op artikelen zal reageren. Ik ben allergies voor fanatisme en beschouw deze site en iedereen die er aan mee werkt als gevaarlijk.
  Helaas moet ik constateren dat u veelvuldig gelijk hebt in uw analyses en daarom las ik Krapuul met belangstelling.
  Ook dat zal ik na laten.
  Voorts als u meent tot een rechtszaak te moeten komen zal ik daar de pers over inlichten. Ik veronderstel dat een en ander in de minne hierbij is geschikt.
  Het door mij getekende portret van uw redactrice op mijn WordPress weblog heb ik inmiddels in overleg met haar verwijderd daar ik begreep dat zij op geen enkele wijze een connectie met mij wenst te bestendigen of te hebben om niet in onmin bij haar extreem linkse politieke medestanders te geraken.
  Opportunisme is nu eenmaal een karaktertrek van links.
  Ik vind dat erg jammer want ik had veel sympathie voor de dame. Nu is dat een eenzijdige waardering gebleken en dat is dan hierbij mijn nuchtere constatering.

 19. Geachte redactie
  Ten derde maal vraag ik u mijn reacties te verwijderen en ook uw commentaar.

 20. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik een linkse persoon ontving met alle egards, respect en op uiterst vriendelijke wijze om een rustige minzame dialoog mee te onderhouden onder een goed glas wijn maar na afloop dan toch weer de dweil in mijn nek kreeg een paar weken later met een hate mail of mededeling dat hij/zij NOOIT meer iets met mij te maken wilde hebben en ik ze misschien wel ‘tegen de muur wilde zetten’.
  Nou dat was alleen maar om dan een foto te maken van die meneer of mevrouw. Als dat al fascisme is en nazi mentaliteit mag ik Calimero heten!

 21. Hadden we begin vorige eeuw ook al niet zo’n mislukte schilder die het niet zo op “linksen” had?

 22. Fijn te horen, Boys
  zoals je hebt kunnen lezen heb ik verder uitsluitend positief gereageerd op sommige artikelen op
  Krapuul
  en soms er onder gezet
  met belangstelling gelezen
  de vergelijking met Adolf Hitler gaat net zo ver als ik te ver ging
  ik heb mijn excuses aangeboden
  jullie nu aan de beurt?
  Zal ik in dank aan nemen
  Jullie extreme fanatisme en onverzoenlijkheid is mij Gotsijdanck vreemd
  beterschap

 23. Al een afspraak met je huisarts gemaakt voor een verwijsbriefje naar een psych, Fred van der Wal? Je spoort namelijk niet.

  “zoals je hebt kunnen lezen heb ik verder uitsluitend positief gereageerd op sommige artikelen op
  Krapuul
  en soms er onder gezet
  met belangstelling gelezen”

  Ja, heb ik gelezen. Bovenstaande ‘disclaimer’ zal je juridisch gezien echter niet zozeer helpen.

  Dit mede gezien de volgende door jou gedane uitspraak: “Jullie extreme fanatisme en onverzoenlijkheid is mij Gotsijdanck vreemd
  beterschap”

  Wat ik tevens heb gelezen, is je wangedrag over de afgelopen jaren heen. Het online stalken/ het beledigen van anderen, door jou tevens ‘linksen’ genoemd. Dat verder los van je hier getoonde wangedrag, sinds je de reactievelden hier vervuilt.

  Zoek hulp en richt je verdere aandacht op je kunstwerken. Sluit je internet af, niemand zit te wachten op querulanten zoals jij.

 24. Fred, Krapuul hoeft jou geen excuses aan te bieden. Jij hen wel. Dat heb je gedaan.

  Natuurlijk blijft er dan nog wat kwaad bloed. Maar zodra je serieus mee gaat discussiëren en niet meer dat soort idiote tweets vanuit de onderbuik post of onderbuik reacties schrijft zal je zien dat er echt wel mensen genegen zijn je wat serieuzer te nemen. Maar je moet niet onvergelijkt Calimero achtig gaan lopen roepen dat omdat zij groot zijn en jij klein het allemaal niet eerlijk is en zij gemeen zijn. Incasseren.

  Begin daar eens mee.

 25. @Laurent, omdat er Krapuul überhaupt bestaat, omdat jij überhaupt bestaat, omdat ik überhaupt besta, enz.

  De mening van reactionair, xenofoob, racistisch Nederlannd is dat de buitenlanders, allochtonen, moslims elk dag telkens weer excuses moeten aanbied dat ze überhaupt bestaan. (Volstrekt normaal, zei ooit de Premier)

  Zo vaart heden Nederland.

 26. In deze lijn van redenering zou het misschien een idee zijn dat we onze aardige Minister Plasterk van Binnenlandse zaken vragen dat hij een officieel Excuses formulier opstelt die door elke buitenlander, allochtoon, moslim ondergetekende zou moeten zijn meteen na aankomst in Nederland. Erg handig.

  Nog beter misschien is het dat er gelijk met de tentamen Nederlands in het buitenland voor nieuwkomers deze excusesformulier aangeboden wordt zodat mensen meteen van begin af aan hun excuses mogen aanbieden dat ze überhaupt durven te bestaan, naast ons, weetjewel.

  Dan gaan Freddie en 1 mln. aanhang hopelijk wat minder schreeuwen?

 27. Fred je weet zelf wel dat jij diegene bent die volkomen de weg kwijt is he. Dat weet je diep van binnen wel. Ik heb je flink op je nummer gezet en je een spiegel voorgehouden.

  Als dit schaken was. Sta je gewoon SCHAAKMAT!.

  Maar zoals altijd krankzinnige mensen willen dat niet erkennen. Je lijkt Rutte wel met zijn beste kabinet ooit. Volkomen gestoord dus.

  Dus ik hoop dat je een paar dagen slecht heb geslapen en bent gaan nadenken.

  Verder zoals Marc zegt sluit je af van het internet als je het niet kan handelen. Of zit je stiekem graag op Storm Front. Ontaarde kunst af te kraken of iets dergelijks als zogenaamd deskundige.

Reacties zijn gesloten.