Terug naar de bossen

Al die gehandicapten in de maatschappij zijn maar lastig. Vroeger werden die tenminste nog overzichtelijk ergens in het bos opgesloten. Lekker goedkoop en je hebt tenminste geen last van ze.

Als oud-voorzitter van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad roep ik mensen met een beperking op om zich terug te trekken in de bossen van Nederland. Op een nog nader te bepalen plaats en tijdstip zullen we ons gezamenlijk melden aan de poorten van een grote instelling.

De reden hiervoor is dat sinds de jaren zeventig veel mensen met een beperking de instellingen hebben verlaten om hun plaats in de samenleving in te nemen. Na jaren van apartheid zijn mensen met een handicap onderdeel van onze maatschappij geworden. Maar deze toestand van gelijke kansen word nu bedreigd door kabinet Rutte, die zich heeft voorgenomen te bezuinigen op de VG sector, de ouderenbonden, WMO, AWBZ, de wajong, PGB, de WSW, het rugzakje, gelijke behandeling, buitengewone lasten aftrek, ondersteuning van lokale belangenorganisaties, FOCUS, enzovoort, enzovoort…

Onze actiegroep ziet geen andere oplossing dan ons terug te trekken in de bossen en politiek asiel aan te vragen bij een onzer oude verblijfsoorden.

Aan onze Minister President Mark Rutte zullen we vragen de poorten achter ons te sluiten. (terugnaardebossen)

Bekijk ook de video. Humor. Je zou erom kunnen lachen als het allemaal niet zo verschrikkelijk wrang was. Lees ook de persoonlijke ervaringen.

Rechts Nederland likt er zijn vingers bij af.

4 gedachten over “Terug naar de bossen”

 1. De geschiedenis herhaalt zich sneller dan ik dacht.
  In een nabij land werden 70 jaar geleden onnutig-ekonomiesen ook afgemaakt. Als eersten.

  Kom nooit niet aan met wir haben es nicht gewusst.
  De 23-e donderdag vanaf 12.00 uur vechten de gehandikapten op het Plein in den Haag met een grote demonstratie voor het behoud van hun PGB’s. De voorziening die het mogelijk maakt een redelijk bestaan te hebben. De Tweede Kamer gaat het afschaffen, die dag wordt er over beslist. Ze zullen in de inrichtingen verdwijnen als dit doorgaat. en dan, ach ja, zijn ze eigenlijk al weg he.

  en nu weten jullie het. Voor ALTIJD.

 2. Reactie 2 zat in het jullie-filter. Daar komt morgen een update over: hoe gaan we verder met ons fantastische jullie-filter.

 3. Terug naar de Bossen ??? terwijl er juist ghettoos voor rijken zijn aangelegen waar ooit de gekken-ghettoos waren ??? wel nee , in Bruin 2 , nu zonder CDA en SGP , zie ik het ministerie van een Gezond Volk onder ex verpleegster Agema al snel abortussen bij tijdens prenatale onderzoeken vastgestelde handicaps verplicht stellen , terwijl elke gezonde vrucht verplicht voldragen dient te worden bij blanke ouders …( pas bij bruin drie verwacht ik verplichte abortussen en sterilisatie bij “afkomst-gehandicapten “)

Reacties zijn gesloten.