8 gedachten over “PVV’er Dion Graus in: Wat zou God bedoeld hebben met de wijsheid van nu?”

 1. God heeft het bedoelt dat je je zwanger vrouw zoveel klappen geeft dat ze bang voor je is, en dan naar de Politie rent :).

 2. hij heeft inderdaad een veterinaire denktank, af en toe leent hij daar wel eens een auto…

  http://www.limburger.nl/article/20080923/DOSSIERS/525774611/1045

  een citaat uit het artikel:

  “Dion Graus lijkt beschuldigingen van ex-werkgevers en zakenrelaties dat hij als vertegenwoordiger klantbezoeken heeft verzonnen en zich valselijk heeft uitgegeven als dierenarts niet te kunnen weerleggen. De parlementariër heeft afgelopen weken zonder enig succes verklaringen proberen te verzamelen waarin zou moeten staan dat hem niets te verwijten valt.

  In een poging zijn naam te zuiveren, nam Graus sinds 21 december 2006 contact op met alle partijen die kwaad over hem hebben gesproken. Zo vroeg hij ex-werkgevers als AST Farma, Vétoquinol en Dopharma verklaringen op te stellen die hun beschuldigingen en karakterschets van Graus als onbetrouwbaar collega zouden weerspreken of ontkrachten. Geen van de benaderde diergeneesmiddelenproducenten of -leveranciers stemde daarin toe. Ze bleven allemaal bij hun in de media gedane uitspraken.

  De volksvertegenwoordiger belde ook met de dierenarts die hem ervan betichtte ongeoorloofd rond te rijden met een groene esculaap achter de ruit van zijn auto, daarmee implicerend dat hij een gediplomeerd dierenarts is in plaats van ‘slechts’ verkoper van diergeneesmiddelen. De dierenarts was een van Graus’ vaste klanten in de jaren dat hij bij Anisane, een onderdeel van Dopharma, werkte. Het Kamerlid ontkende diens beschuldiging niet, maar gaf als reden dat hij ‘veel vrienden in de veterinaire wereld heeft en af en toe in hun wagen mocht rijden’.”

  kortom een beetje het De Mos syndroom, hij had het kunnen zijn als hij het had gewild

  triest stuk stront, maar ik heb niets tegen Dion Graus 🙂

 3. Huib Schreef:

  “Respect voor alles wat god geschapen heeft” – Wie zou eigenlijk de moslims hebben geschapen?

  Nee, dat is die andere god waar Graus het over heeft (‘als we het tenminste over dezelfde God hebben’). Graus is een polytheïst.

 4. Laten we na deze uiteenzetting Dion voortaan Theo noemen.

  Theo? Theo loog 🙂

 5. Hij lijk wat een dominee zo in een slecht lopende vergrijzende gemeente en in eenvoudige jip en janneke taal de dommelende gemeente een lichtvoetige en nergens op gebaseerde uitleg van het evangelie geeft.

 6. @8 en de goegemeente in de zaal, onze VOLKSVERTEGENWOORDIGING kijkt en luistert gedwee. Niemand lacht, niemand grijpt in… Het zegt veel over de huidige staat van de politiek in NL

  Alle gekheid op een stok (of knuppel!): deze meneer wordt voor DEZE ONZIN al jaren DIK BETAALD Door jou, door mij, door henk, door ingrid. En dat kan allemaal in het extreem ongastvrije natte stukje land aan de Noordzee, dat je in feite helemáál onder water zou moeten zetten.

Reacties zijn gesloten.