Wilders mag nu puinruimen

Marcel Hulspas, één van de beste columnisten van Nederland, kondigt al een jaar of zo het einde van Wilders en de PVV aan. Dat leest inderdaad lekker weg. Toch lijkt het erop alsof Hulspas steeds meer gelijk gaat krijgen, citaatje:

Natuurlijk, geld halen bij de kunst en de omroep, daar zal Geert geen traan om laten. Maar ondertussen ligt het beeld van de PVV die geeft om de gewone man, om ‘Henk en Ingrid’, aan diggelen. Ooit schreeuwde de partij moord en brand over prijsstijgingen in het openbaar Vervoer, over de jeugdzorg, over de zorg in het algemeen, over uitkeringen en pensioenen. God, wat was de PVV sociaal! ‘Alleen de PVV komt op voor het behoud van de verzorgingsstaat’, staat in het verkiezingsprogramma te lezen. Inmiddels is de PVV de machteloze beulsknecht van het kabinet. Inmiddels heeft (om maar één voorbeeld te noemen) heel Nederland kunnen zien hoe Fleur Agema instemt met de feitelijke afschaffing van het PGB. Het kan niet anders, zei ze met bijna vochtige oogjes. (de pers)

10 gedachten over “Wilders mag nu puinruimen”

 1. En:
  ‘ Voor alle duidelijkheid: het zijn Geerts eigen kapitale fouten die de PVV nu te gronde richten. Niet alleen het feit dat hij het slachtdossier in handen heeft gelegd van Dion Graus, die de warme band met Israël inmiddels onverdoofd de keel heeft doorgesneden. Nee, Geerts grote blunder is veel ouder. Na een uitstekend verkiezingsresultaat heeft hij zijn ziel en zaligheid verkocht aan het duo Verhagen/Rutte. In ruil voor wat vage, volstrekt onhaalbare beloften op het gebied van illegalen en immigranten, slikte hij een asociaal bezuinigingspakket en moet zijn PVV nu dagelijks ja en amen zeggen tegen alle groteske bezuinigingsmaatregelen. Geert had die deal nóóit mogen sluiten.’

 2. nau , dat is egcht laarie koek hoor wattie lul schrijfd !

  ze kunne zegge en schrijfe watze wille , maar geert neemd het toevalig wel op voor de gewoone hartwerkende man (en vrauw, groetjes , ingrit ,-) )
  want : dat staat gewoon steets in de krant ( van waker nederlant!!!) , elke dag naamelijk

  DUS!!! ik stem tohc alteid nog op de p vv of geert (ik ook , groetjes ingrit) want niemant doet verder iets aan de buitenlanders enal die verschrikelijke misdaat om ons heen. !!!!!!!

  henk

 3. Ik denk ook, hoewel een leuke column, dat ze dit heel simpel aan H&I verkopen.
  Gewoon gaan gillen moeders krijgen 4000 euro per maand om voor hun gehandicapte kind te zorgen.
  die moeders vreten ons kaal en de Jager doet niets, tijd voor actie….
  Gehandicapt kind is je eigen keuze…..zoiets, zorgen voor je naasten moet je maar uit liefde doen of zo…..Geert is en blijft doorgewinterde ultrarechtse VVD’er

  En die bezuinigingen moeten nu eenmaal want de PVDA 10 jaar geleden bladieblie bladiebla…….was geloof ik één van de eerste dingen die fleur zei in het debat.

 4. Het beeld van ‘de pvv, die geeft om de gewone man’, is letterlijk overgenomen van de SP. Rest nog de kern van het verkiezingsprogramma: Het bruine gedachtegoed.

 5. @1 en dat is het nu juist, voor deze mensen is wat praten over “Hoe slecht de Moslim/Immigrant” well niet is genoeg. De rest was alleen maar om te claimen “We zijn geen one issue partij!”:). Het is niks meer dan een Figtherbrand en zolang hij blijft schoppen tegen de gevestigde orde (wat hij nu nog doet), Links van alles de schuld geeft (zoals Cohen beschuldigen van het importeren van “Buitenlanders” 30 jaar gelden (toen de man nog niet eens eigenlijk in de politiek zat ;))) en maar blèren over de Islam en zogenaamd regeltjes als Grensen dichtgooien (wat niks meer dan Duitsertje pesten word, want mensen die echt wat te verbergen hebben gaan wel bij door een weilandje ;))… zijn ze blij.

 6. het word zekker de hoogste tijd voor wilders om andere baan te zoeken.
  politiek baan is zekker te zwaar voor wilders

 7. Het zal wat langer duren dan velen lief is, maar regeringsverantwoordelijkheid (indirect, maar toch) brengt compromissen met zich mee en dat zullen de zwartwitdenkertjes in zijn gevolg niet accepteren.

 8. Al die gestolen SP programmapunten waren uiteraard -maar daarvan waren we hier toch eerder van overtuigd?- slechts bedoeld als stemmen-lokkertje voor de kiezers aan de onderkant van de samenleving, een groep die meent nogal getroffen te zijn door de komst van de nieuwe Nederlanders.

  Wanneer begrijpt Nederland nu eens dat het Wilders om totaal iets anders gaat…!!?

  Het is in dit ‘vrije-land’ zelfs zo erg gesteld dat sommige zogenaamd gerenommeerde media daar niks van willen horen, sterker nog: ze bannen je zelfs wanneer je in een reactie waagt erover te beginnen of verwijderen je bijdrage (nu.nl) –

  Ik lees natuurlijk ook niet elke Nederlandse krant maar daarin, en ook op internet, miste ik deze week het bericht waarnaar ik hieronder een link geef. Ik ben benieuwd of er ‘krapulers’ zijn die dat bericht al ergens lazen en zou dat graag vernemen.

  Als echt verschrikkelijk ervaar ik het feit dat de vaderlandse pers, radio, tv en kranten het volledig af laten weten wanneer zulke duidelijke schendingen van mensenrechten door het bruine kabinet worden gestimuleerd zonder dat er een hond naar kraait. Het schenden van mensenrechten wordt door de minister van buitenlandse zaken openlijk toegejuicht en geen (pers)hond die zin heeft daarover te berichten…!!

  Vast staat dus nu dat de Nederlandse regering zich anno 2011 niks meer aantrekt van internationaal overeengekomen en eerder getekende verdragen en geen inwoner die zich er druk over schijnt te maken.

  Ik huiverde toen ik de foto zag en het bericht las en kreeg spontaan de neiging om te vluchten naar betere oorden ergens over de grens.

  Zie hier, Wilders geloof in de praktijk gebracht en kijk hoe een zich christelijk noemend knipmes voor de meester buigt die hem tolereert en daarvoor handenschuddend en lachend poseert met een mensenrechtenschender van het eerste uur; lees en huiver… -> http://tinyurl.com/66yo3be

 9. Marcel Hulspas, ook ik waardeer zijn columns zeer, heeft het hier echter niet helemaal bij het rechte eind en juicht over enkele bijkomstigheden.

  Wilders bereikt immers juist steeds beter zijn doel want zijn uiteindelijke doel is immers eerder het welzijn van David en Sara dan dat van Henk en Ingrid (om de laatsten geeft hij zichtbaar niets!).

  Nederland zal dus straks in september wanneer de Palestijnen in de verenigde Naties hun plan indienen voor de oprichting van een vrije staat TEGEN stemmen evenals uiteraard de werkelijke beulsknecht van de zionistische heilstaat de Amerikanen en uiteraard de beulen zelf.

  Niks geen ‘PVV-beeld-aan-diggelen’ of ‘de-PVV-de-machteloze-beulsknecht-van-het-kabinet’ zoals Marcel Hulsepas nog meent.

  Wilders is springlevend en bereikt over de hoofden van alles en iedereen heen zijn doel…!!
  Ik hoop dan ook dat Hulsepas en anderen dat binnenkort snel inzien want anders is het te laat…!

 10. JoeyRamone Schreef:

  nau , dat is egcht laarie koek hoor wattie lul schrijfd !
  ze kunne zegge en schrijfe watze wille , maar geert neemd het toevalig wel op voor de gewoone hartwerkende man (en vrauw, groetjes , ingrit ,-) )
  want : dat staat gewoon steets in de krant ( van waker nederlant!!!) , elke dag naamelijk
  DUS!!! ik stem tohc alteid nog op de p vv of geert (ik ook , groetjes ingrit) want niemant doet verder iets aan de buitenlanders enal die verschrikelijke misdaat om ons heen. !!!!!!!
  henk

  Het kan ze geen moer schele! Waar het om gaat zijn de diepgewortelde irrationele onderbuik Haatgevoelens van Ingrid&Henk te mogen openbaar spuiten. Dat willen Henk&Ingrid en het kan ze echt verder niks schele!

Reacties zijn gesloten.