Schokkend nieuws: PvdA raadslid noemt @bottehund botte hond op twitter!

Is er eens een keertje een PvdA raadslid dat gewoon zegt hoe het zit is het weer niet goed. Hij noemde de fascisten “fascisten”. En twitter gebruiker @bottehund sprak hij aan met “botte hond”. “En dat viel niet bij iedereen in goede aarde” merken ze dan op bij Telegraaf en AD. Nou nou nou wat een scoop. Man man man.

21 gedachten over “Schokkend nieuws: PvdA raadslid noemt @bottehund botte hond op twitter!”

 1. Vinger opsteken en beledigende opmerking roepen naar een rouwstoet: Grof en denigrerend.
  Vrijheid van meningsuiting. Dat is wat ‘we’ allemaal wilden toch? Die Amersfoortse jochies hebben het goed begrepen.

 2. hij heeft volgens de Bruinebode zelfs de PvdA in diskrediet gebracht door het beestje bij de naam te noemen

  ineens wordt er door de PVV-fascisten van de Telegraaf, die overigens best aardige mensen zijn, gesteld dat politici een voorbeeldfunctie hebben…

  termen als “stompzinnig groepsdenken” kan ik kwalijk als grof en denigrerend aanmerken

  om in termen van de PVV aanhang te blijven: Youssef heeft gewoon gelijk

 3. #6 Kaaskop, ben het helemaal met je eens. Snap de hele ophef niet. Past een allochtoon zich aan, is hij een voorbeeld van vrijheid van meningsuiting, wéér niet goed! 😀

 4. als PVVer moet je je toch maar in rare bochten wringen om recht te praten wat krom is

  halal slachten niet, koosjer slachten eigenlijk wel (maar toch weer niet dankzij Dion die een oogje heeft op mevrouw Thieme, hij wil met haar beestachtig tekeer om kleine dierenvriendjes te maken)

  vrijheid van meningsuiting niet voor moslims, vrijheid van meningsuiting wel voor de rest

  hoofddoeken voor moslims verbieden, hoofddoeken o.a. voor vrouwen met een bad hair day toestaan

  strenger straffen voor moslims, criminele fractiegenoten niet vervolgen

  moslims niet vertrouwen (taqqiya of niet), liegende fractiegenoten op hun woord geloven (Dion/Hero/Marcial,Jhim/etc. zegt dat ie het niet heeft gedaan…)

 5. We zijn een rechtstaat waar mede door rechters wordt bepaald welke kant de maatschappelijke discussie zou moeten opgaan. De PVdA raadslid heeft de uitspraak van de rechters in de zaak Wilders op zijn waarde beoordeeld, zijn conclusies revan getrokken en zijn uitingen op adres van PVV overeenkomstig er aan gepast.

  Allemaal in dienst van een brede maatschappelijke discussie.

 6. de rechter van Wilders heeft het zich wel gemakkelijk gemaakt, een beetje schermen met woorden als “brede maatschappelijke discussie”

  een one issue partij die zich onttrekt aan iedere vorm van maatschappelijk debat verdient het niet om op die manier beschermd te worden

 7. Opvallend: de Telegrof had eerst z’n reactieforum bij dit artikel geopend. Erg veel reacties in het genre dat El-Messaoudi’s uitspraken moesten worden gekenschetst als “kwetsend, grof, denigrerend of ongenuanceerd” maar dat dát toch gewoon moest kunnen, want Wilders… (etc.) Later op de dag bleek heel het reactieforum verdwenen bij dit artikel op de site van de Bruinste Krant van Nederland. Gut wat laat je je dán kennen zeg…

 8. Sigh.. Wilders wat voor Beerput heb jij met je Fighterbrand geopend. Nog even en de voorzitter opent de vergadering met :”GEACHTE KUTWIJVEN EN KLOOTZAKKEN! Ik zie jullie allemaal wel weer op mijn functie eisen… misbaksels….”

 9. Voortschrijdend inzicht heet dat. Of opportunisme. De hoodredacteur van de Bruinebode probeert met dergelijke acties de PVV te faciliteren met het realiseren van het Paradijs op aarde 🙂

 10. De man heet Youssef El Messaoudi. Met zo’n naam heb je volgens pévé-vee-uitschot niet het recht om terug te mogen bekken als je wordt geschoffeerd. Je moet fluisteren: `Yes master! ‘ en nederig een knieval maken.

  Om deze weerzinwekkende, racistische, neokoloniale heerszuchtige neiging van morbide pvv-fascisten te testen heb ik hier dus als internetalias de fantasy-novel naam Abdul Alhazred aangenomen. Je gelooft soms soms niet hoe ze je aanspreken. Des te harder treft een weerwoord hen in hun stompzinnige, gebrainwashte ego. Ik zou zeggen: `Youssef, go go, go for it! ‘

 11. Ik stel mij even voor om bij een marokkaanse begrafenis hetzelfde gedrag te tonen. Kijken of we dan ook kunnen roepen “vrijheid van meningsuiting”!! @ Grutte Pier:

 12. #18 Robbie. Je reactie is off-topic. Dus tegen de REGELS. Ga ergens anders zielig janken. Schele pvv-trollen zijn hier al genoeg. ➡ exit als je niks beters hebt te melden!

 13. Robbie Schreef:

  De waarheid is hard he!!@ Abdul Alhazred:

  Weerzin = weerstand. En die zal hard zijn tegen fascho’s

Reacties zijn gesloten.