19 gedachten over “Gekke “PVV’er” @AWBoer stuurt mail op poten naar volstrekt willekeurige jvdheuvel”

 1. Maar wat zie ik dáár??? PVV’er met eigen mening? Weet de Grote Leider daar wel van? En zo ja, kunnen er passende maatregelen worden getroffen tegen deze ongewenste situatie? 😀

 2. Ze worden steeds doldriester nu hun Meester heeft `gewonnen’. Dat verstaan ze als kop dicht houden voor andersdenkenden.

 3. Kaaskop 🙂

  Abdul, ja ben benieuwd wanneer de eerste door het lint gaat en fysiek geweld gaat gebruiken omdat hij denkt dat zijn Meester het zo bedoeld heeft.

 4. Sorry beste mensen, ik wil niet het gemiddelde iq hier omlaag halen maar ik snap echt helemaal niks van die twitter taal 😕

 5. @ 7#Keira. Ach, ze kunnen zich niet beheersen bij tegenspraak, dan komt spierkracht en wapenvertoon tevoorschijn. Ben zelf wel benieuwd hoe de rechter hiermee omgaat in de nabije toekomst.

 6. Jan Schreef:

  Sorry beste mensen, ik wil niet het gemiddelde iq hier omlaag halen maar ik snap echt helemaal niks van die twitter taal

  Dat komt omdat het geen twitter taal is maar gekke PVV’er AWBoer taal.

 7. 😀 dat verklaart een hoop, ik dacht al waar gaat het allemaal over, voor wie, tegen wie en waarom en heeft zo’n hoofd afvalpunten niet wat beters te doen en zo…… mooi weer om milieustraten te controleren op vliegen overlast of zo….

 8. Het is allemaal niet echt superingewikkeld hoor. Het is gewoon een follow upje op een ander verhaaltje over deze malloot. Daar wordt in dit bericht naar gelinkt en het verscheen eerder vandaag op de site dus het is geen rocket science.

 9. Het zal de hitte zijn gecombineert en een geweldig gebrek aan concentratievermogen, die lui worden ook wel erg vermoeiend op den duur……………….

 10. Wat een mal ventje. Zou hij met zijn “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” echt de lol er niet van inzien. Dan is hij dus al twee dagen dood.

 11. Een aardige, enigszins verwarde man, maar wat wil je ook met zo’n bruine strontvlieg als baas.
  Studeert thans voor levend standbeeld in de voortuin.
  Titel: “Het geld is op”

  http://goo.gl/GsQp9

 12. Dus dat bedoelde hij met zijn bedreiging in zijn eerdere tweet, kijken of we iemand met die naam kunnen vinden waarna op bevesting van de PVDA in Gouda :”We veel lol gaan hebben!”. Die man is echt gevaarlijk in zijn geest. Ook omdat hij de verkeerde pakt, ik had hem letterlijk aangeklaagd wegens bedreiging als ik van den Heuvel van de PVDA Gouda was.

 13. “@NAPPYSISTA en dan zeg ik sorry tegen pvda gouda,,,,”
  SJEZUS IS DIE MAN NU ZO ERG! Hij gaat eerst lekker stemming maken en kinderachtig als een basisschool leerling al dreigen en mensen tegen hem opzetten. Is hij het niet dan krijgt hij een “Sorry”.

  Zijn we in dit land nu met zijn allen zo godallemachtig kinderachtig geworden.

Reacties zijn gesloten.