Succes is een keuze ook voor zwaar lichamelijk gehandicapten

Kunnen mensen met een zware lichamelijke handicap ook na januari 2012 nog vrij en onafhankelijk wonen en leven? Die vraag houdt de ruim 1300 cliënten van het Fokuswonen bezig, nu het kabinet van plan is de speciale subsidieregeling op te heffen en het Fokuswonen vanaf januari 2012 uit de AWBZ te financieren. Zonder speciale regelingen past het Fokuswonen niet in de AWBZ en vervalt de 24-uurs beschikbaarheid van hulp op afroep. Een groot deel van de cliënten zal dan moeten verhuizen naar verpleeg- of verzorgingshuis. (nieuwsbank)

Ja dan hebben ze pech dan hadden ze maar geen VVD moeten stemmen. Oh pardon dat hebben ze natuurlijk niet gedaan.

2 gedachten over “Succes is een keuze ook voor zwaar lichamelijk gehandicapten”

  1. Ik weet niet zo zeker of ze dat niet gedaan hebben… wat me het meest ergert is dat het juist voor een groot deel lagere inkomens zijn die VVD of PVV gestemd hebben. Of dat ook voor de gehandicapten geld weet ik niet, maar zeker wel voor de lage inkomens, die nu al keihard moeten werken om het hoofd boven water te houden, en die er straks nog meer op achteruit gaan.

  2. Inderdaad, Otaku, dat weet ik ook zo zeker nog niet. Aangezien de PVV bleef kermen dat ze “Meer handen aan het bed willen” en “Meer willen uitgeven aan de zorg!”. Dus het kan dus heel goed dat zowel patient als Zuster misleid is door het Fighterbrand die nu “LUUUULZ!!!!I was keeping my fingers crossed my back hahahahaha!” tegen hun doet.

Reacties zijn gesloten.