CDA’er Maxime Verhagen waarschuwt voor buitenlandse ziektes

Kennelijk proberen VVD en CDA nu PVV leeg te vreten; VVD pakt de stuitende domheid op weer/klimaatgebied en CDA kiest voor de xenofobie niche:

Vicepremier Maxime Verhagen vindt de vrees van Nederlanders voor buitenlandse invloeden “begrijpelijk” en “terecht”. Kabinetspartij CDA zou meer moeten luisteren naar de zorgen dat buitenlanders Nederland blijvend veranderen, dat “buitenlandse producten” ook een “buitenlandse ziekte” met zich kunnen meebrengen, dat kerken vervangen worden door islamitische gebedshuizen, dat immigranten Nederlandse werknemers te snel af zijn of dat nieuwkomers zich niet aanpassen. Dit blijkt uit een toespraak die Verhagen vanavond zal uitspreken en die in bezit is van NRC-redacteur Freek Staps. (nrc)

Update: en voor de liefhebbert: de hele toespraak.

21 gedachten over “CDA’er Maxime Verhagen waarschuwt voor buitenlandse ziektes”

 1. Al die buitenlanders die hier een zekere Jezus Christus uit Palestina kwamen aanbevelen in plaats van onze bloedeigen Wodan, Donar en Freya.

  Ik kan mij daar nog kwaad om maken weet u dat?

 2. Tijd dat het buitenland een waarschuwing krijgt voor de dodelijke ziekte genaamd: Maxime Verhagen.

  “De partij zoekt naar een koers en de vicepremier zet in zijn toespraak uiteen wat volgens hem de oplossing is”

  Verhagen en oplossingen? Hoe zei Aantjes dat recent nog maar? Iets met manipuleren en Verhagen, Bleker c.s.

 3. @Arnold… en niet te vergeten die buitenlandse krakers, die hier naartoe kwamen in de naam van Julius en Augustus uit Rome.

 4. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Al die buitenlanders die hier een zekere Jezus Christus uit Palestina kwamen aanbevelen in plaats van onze bloedeigen Wodan, Donar en Freya.
  Ik kan mij daar nog kwaad om maken weet u dat?

  Ha , onz Batavieren hadden helegaarst die Germaanse goden niet , slechts Oenk die zorgde dat we veilig op onze boomstammen de Rijn af konden zakken …

 5. Oenk?

  Hahahahahahahajajajajaja!

  We lachen, maar eigenlijk is die Verhagen om te huilen, vooral over z’n buitenlandse producten en zijn buitenlandse ziektes, en dat gezanik over de buurt waar de kerken sluiten en de moskeeen open gaan. Ligt aan de kerkgangers zelf, jongens. Vraag het maar na in elke kerkprovincie en parochie, minister V. Als er geen animo is, gaan de kerkprovincie en de parochie kerken sluiten. Dit heeft ook met een gebrek aan priesters te maken, overigens.
  Maar laten we vooral niet de hand in eigen boezem steken over onze sociale problemen, maar laten we alle schuld aan de ziekte verspreidende buitenlanders geven. Over welke ziektes hebben we het trouwens? Bilharzia? Gele koorts? Ebola? Vinketering? Varkenspest?

 6. Boze heks Schreef:

  Over welke ziektes hebben we het trouwens? Bilharzia? Gele koorts? Ebola? Vinketering? Varkenspest?

  De ***vliegende**** vinkentering schijnt weer wel Autochtoon te zijn..

 7. De bruine strontvlieg rukt op in Nederland. In een potje doen. Deksel goed vastdraaien. Nee, ik heb niets tegen personen die Verhagen heten, maar strontvliegen, daar kan Joey niet tegen.

  Zeg vlieg, je moet je volgelingen gewoon zeggen: er zijn er van onze soort steeds minder die naar een kerk gaan dus is het zinloos om die gebouwen open te houden. Men gaat op zondag liever winkelen bij de Blokker dan zich te vervoegen in een godvrezende met-een-been-in-het-graf gemeenschap op een hardhouten teringbank. Dat is geweest (passé!). Slopen is duur en niet nodig want er zijn genoeg anderen – een tsunami aan nieuwkomers, vreemdelingen, buitenlanders en allochtonen die willen profiteren van onze gastvrijheid en welvaart – die wel graag ter kerke gaan. Die kunnen mooi in onze gebouwtjes. We doen er een vrolijk kleurtje op (ja, heel anders dan bruin of grijs, inderdaad), torenje bij, zagen die rond, dakje erop, paar kleedjes op de vloer…. Ajeto!

 8. Weer een buitengewoon vuig stukje tekst van Verhagen, niet te geloven. Kan die man niet een nationale spelshow gaan organiseren, ‘Wie is de Rat?’ genaamd, en dat hijzelf er dan steeds als winnaar uitkomt.

 9. Verhagen mag brallen maar persoonlijk maak ik me meer druk om de invloed van reactionair fascho Israël op onze politiek, dankzij hem en op last van zio-agent Wilders, plus bij monde van hun puppet Uri Rosenthal die namens zijn zionistische marsorders-uitdeler ons volk wel eventjes zal dicteren dat Gaza protestschepen niet gewenst zijn in internationale wateren.
  (dacht niet dat dit off-topic was, het gaat over buitenlandse invloeden tenslotte, anders haal maar weg)

 10. Ik heb het altijd geweten. Rechts in Nederland betekend gewoon nazi’s in 3 delig grijs met regeringsverantwoordelijkheid. Waar Hitler een coupe voor nodig had doen de PVV-CDA en VVD met behulp van Henk en Ingrid.

 11. Tja, sterk staaltje Verhagen… Maar: in alle eerlijkheid, wie had nog anders van hem verwacht? 😉

 12. Prins Kernafval vergeet een ding: ook al slaat hij nu dezelfde taal uit als Wilders, Henk en Ingrid komen niet zo snel terug naar het CDA. Henk’s aarsje bloed nog wat na van de beurt van de priester en Maxime en zijn CDA gaan daar toch wat gereformeerd mee om….

 13. Met een pakkende reactie van de heer Wilders (uiteraard op Twitter, want daar hoeft hij zijn uitlatingen niet te verdedigen):

  “Verhagen in verwarring: zet zich af tegen de PVV maar wil van CDA ’n soort PVV-light maken. Ach, je moet wat als je op 13 zetels staat 🙂 “

 14. Het is niet verstandig van Verhagen om het vacuum die binnen CDA heerst op die manier zichtbaar te maken. Dit is zeer middelmatige politiek. Vooral geen andere oplossing hebben behalve eigen kiezers proberen te paaien door alle problemen op het buitenland/allochtonen/immigranten te gooien. Gewoon bruin populisme, zeg.

  Verhagen heeft geen oplossing, nooit gehad, voor het probleem dat CDA gewoon weggezakt is als politieke partij, helemaal onbelangrijk geworden op dit moment, daarom kijkt hij het van Wilders af en vervolgt met iets wat de meest droevige grapje voor Nederland zou kunnen zijn: “Wilders is populist daarom alles wat hij zegt populistisch is, maar als ik helemaal hetzelfde zeg, is het dan geen populisme! Snap je?”

  Het is om met tranen te lachen.

 15. Na de schandalige ” integratie” nota van Donner.
  Waarin ” onze normen (vervagingen) en onze waarden, niet verder rijken dan alles in geld uit
  te drukken.
  (hoeveel kost een gehandicapte anno 2014; want dan is er allen reden bij de echo van 20 weken; ook ” de kosten” mee te rekenen.)

  En waarin aldus Donner ” wij” ons wel met elkaar bemoeien” En dus wij ons stevig met de overheden en deze regering gaan bemoeien!
  Onzenormen en waarden; het enige land in de wereld , Die een referendum van het volk en hen keuze negeert; en tocj zijn dictaat door drukt ( de euro)

  Onze normen en waarden hoe misdadig we onze ouderen be/mis handellen;
  En sollen met onze (gehandicapte) kinderen. Alles wat afwijkt van ons productieve , superieure, ras,tussen de 15 en de 60; mag het ontgelden.

  Onze onbeschofte schaamteloze harteloze.assocciale egoistische zelfverrijkende, xenofobe ” normen en waarden” waarme het volk bedrogen wordt; en niet alleen eigen volk ook onze buurlanden. Naast belgie ook de navo, vn; en europa; en de vs; schoongenoeg heeft van de houding van ‘ ons holland” en terrecht!
  N.L het enige land van de 99 aangesloten bij de VN het verdrag wat gehandicapten teganmg geeft tot publiekelijke gebouwen en zaken;NIET ondertekend.

  Onze fascistische narcistische,corupte, normen en waarden als kleinste rijkste landje en middelpunt van de wereld ;geen sjoege wat er om ons heen gebeurt; Coruptie in nl aan de orde van de dag.
  het uitspelen van mensen tegen elkaar;en vooral wijzen van den hollander; anderen zijn schuldig aan onze eigen problemen.

  Goed als neusje op de hollandse zal en deense; neiuwe haring;
  ” de ziekten van verhaeghen uit het buitenland;

  Dan beste verhaeghen dient u uw volk zelf eens goed te informeren
  over het feit; die ziekten door ons eigen landje geproduceerd worden.

  niet alleen de vogelziekte, en q koorts.
  maar ook onze intensieve veeteelt; dieren mishandeling; waar bij stelselmatig preventief; met antibiotica over gedoseerd wordt.waardoor nederlanders; sterven aan doodnormale ziekten
  daar we immuum zijn hierdoor vor anti biotica,

  En wat als de vlees export geboycot wordt; waar gaat Bleker dan klagen?
  Naar de enge mexicaanse ziekte ( een griepje als ieder ander; maar een forse lobby van amerikaans chemisch afval;en de naiviteit van Ab-KLINK gevoelig voor; de winstbejag deskundigheid..van betreffende farmacie; van de berg chemisch afval uit de v.s.
  Waardoor we nu door onze inhaligheid; haantje de voorste; 16 miljoen, overbodige , en waardeloze;
  ” mexicaanse griep vaccins’ in onze hollandse kasten hebben liggen.

  Dan nog de normen en waarden van onze doofpotten en wegkijk cultuur; ondersteund door ons ” wijs’ cultuur.

  maar zijn dat de ” buitenlandse ziekten van verhaeghen” de mexicaanse griep,
  en de amerikaanse; obstesias; uit de voegen gegroeide obstesias economie; en corupte maffia praktijken; het slechtste van het communisme plus puur fascisme,en narcisme, en xenofobie holland; en de regering; beleid en mentaliteit mee is besmet;
  en nu deze nare ziekten; nog eens gevoedt worden; met onze nwetendheid en grenzeloze, domheid.

  De grieken zijn wel gezonder; minder hart en vaat ziekten en minder kanker.
  nedrlanders kankeren en wijzen uitsluitend naar anderen;
  onze eigen ziekten zit in de ontkenningsfase; net als de misbruik verkachtingsziekten van de RK
  en nu onze anderen instituten jeugdzorg creches en hollnadse gezinnen.
  ja het is wat; dat Hlland; en als de burgers zelf er niets aan doen;
  en deze iewkelijke club uit den haag bant; evenals de oppositie die geen haar beter is.
  dan moet het : ” grote boze enge buitenland”
  nederland onderhand maar eens op zijn plaats zetten
  n indien men eens zich informeerd van blegie; tot verder
  Hoe dat buitenland nederland terrecht ziet

  moet je niet gek kijken; als ” het buitenland’ volkomen terrecht zich bemoeit met holland; en stevig op zijn plaats zet; als het volk daar zelf te lamlendig voor is.

  k stel voor laten we beginnen
  massaal!! (16,7 miljoen burgers ; te weigeren de ziekten kosten ; verzekering te betalen.
  Nu ook de zorgverxekeraars de regie van het leven va pgb houders krijgen
  voor hen winstbejag
  En net zolang weigeren te betalen; tot het ziekengfonds terug is; al of niet europees overkoepeld.

  waarna maasaal we stoppen met de eergie rekeningen te betalen; net zo lang tot
  die duurzaam is; of weer staats , bedrijf;zoals allen basis behoeften

  Moet je eens kjken oe snel dan verandering gaat, innovatie en ontwqikkeling.
  Maa Nederland is bang voor verandering en bang om naar zichzelf te kijken.
  Mist elk refelcerend en vooral zelfreinigend vermogen.

  Ouderen en migranten hebbe dit land opgebouwd; en onze welvaart mogelijk gemaakt.

  AAn ons de eerbare taak in te zetten op welzijn! en welbevinden.
  met allen Nederlanders; ons volk uit bestaat; zonder onderscheifds der achtergrond;
  ook waar we zelf identiteit en cultuur 9behalve itbuiting en roofbouw) missen
  die van een ander lekker in hen waarden laten; i.p.v vernietigen;omdat het jezelf ontbreekt.

  Dus mensen nederlanders ; voordat; het buitenland nog meer last ondervind van ” onze ziekten” (kiemen)

  doe er wat an!

 16. kerken die gesloten worden is ook een kwestie van vraag en aanbod

  kortom, gewoon marktwerking 🙂

 17. Beste Maxime,

  Eigenlijk had ik vanavond een bordje couscous willen eten. Krijg ik nu zo’n enge buitenlandse ziekte als waar U het laatst over had, en zo ja, mag mijn ziektekostenverzekering dat nog van U vegoeden?

  mvg, DarkSkywise, krapuul.nl / skepticalscience.com

  PS. heeft U nog steeds die buitenlandse Citroën C6 als dienstauto?

Reacties zijn gesloten.