20 gedachten over “SP stemt voor VERPLICHTE Volksnationalistische Nederlandstalige Marsmuziek op de Radio”

 1. Bewijs geleverd! Ehec bacterie, komt niet van komkommers ook niet van champignons maar van tomaten!

 2. Ha, was dat lachen om de Krapuul twitter.

  Als je Krapuul hier geestig vindt…. op Twitter is hij/zij nog véél leuker….

 3. Het enige criterium dat nu overblijft bij het stemmen is inderdaad diegene proberen te kiezen die de meeste kans maakt Wilders een parlementaire trap in zijn ballen te kunnen geven.

 4. Dit zal wel een poging zijn van de SP om wat stemmers van Greet af te pakken. In navolging van Verhagen zegt Roemer nu ook: “Kijk volk, wij zijn ook best nationalistisch heur!”

 5. Maar nu heeft de PVV met dit idee iedereen weer een halve dag van het werk gehouden, maar meer dan een wens is het niet natuurlijk. Radio 2 mag draaien wat ze wil.

 6. @#10 of er wordt een commissie in het leven geroepen die de playlists moet checken ehhh sorry de speellijsten nakijken.

 7. Voorzitter van de Publieke Omroep, Henk Hagoort, heeft gezegd dat ze de motie niet uit gaan voeren, want TK gaat niet over de inhoud.

 8. @#12 Dat weten ze in de TK toch ook mag je aannemen, waarom wordt er dan überhaupt over de motie gediscussieerd?

 9. @#14 Hm, ok, de momenten van afwisselend verbazing en verbijstering stapelen zich met de dag harder op.

 10. Ik zat ook al te kijken met “WTF!!!”, Ok ook de laatste keer dat ik SP stem. Die gaat nu of naar de Piratenpartij (Als die er dan nog is) of naar de NCPN (Nieuwe Communistische Partij Nederland). Sigh… we hebben echt een Libertarisch Socialistische Partij nodig. (Een aparte stroming binnen het Socialisme die zowel van Libertariers leent als Socialisten :)).

 11. ik kan me het voorstel van de PVV uit goed voorstellen…en dan de dag eindigen met een Joods-Christelijk gebed gevolgd door het Horst-Wessel lied…en dan lekker gaan slapen en morgen gezond weer op…toch?

  Maar dat de SP hiermee instemt….echt tranen in mijn ogen. Als je het al een standpunt vindt, dien dan zelf een motie in. Het voorstel van de PVV heeft niets te maken met radio 2, daar luisteren Henk en Ingrid toch niet naar. Het is gewoon naar bruin nationalistisch gezwets. Of dachten ze bij de SP dat Henk en Ingrid echt naar radio 2 zitten te luisteren en te wachten op het volgende nummer van Rita Corita?

 12. De PVV en de SP zijn het wel op meerdere gebieden met elkaar eens.
  Verschil is alleen dat de PVV een dubbele agenda heeft. De vraag is dus of je niet altijd tegen moet stemmen als de PVV ergens voor is.

 13. Hmmm…zou ik wel naar een duet Roemer-André Hazes kunnen luisteren. Jammer dat de laatste er niet meer is.

 14. Dat wordt dus gewoon doorgaan met waar ik altijd al op afstemde. Al in de middengolftijd de beste muziekzender, en toen uitgezonden vanaf de directe omgeving van het Binnenhof te ‘sGravenhage op als ik me goed herinner 675m. Daarna op de FM en nu dus ook via de sateliet http://www.arrow.nl/rock/#/rock/ of internet. 😆

Reacties zijn gesloten.