Maxime Verhagen is gewoon hartstikke de weg kwijt

Een prikkelende bijdrage aan de discussie, maar wel wat eenzijdig. Zo kwalificeren de CDA-Kamerleden Kathleen Ferrier en Ad Koppejan de speech over populisme die hun partijgenoot Verhagen dinsdagmiddag hield bij een CDA-bijeenkomst.

Oplossingen Verhagen weinig concreet
Jongerenafdeling CDJA vindt het verhaal van Verhagen ‘uit balans’. Voorzitter Vis vindt de oplossingen die Verhagen aanreikt ‘weinig concreet’. “Verhagen is één van de politici die er jarenlang niets mee gedaan heeft.”

Ja, Maximepiem is verdwaald en heeft moeite de weg weer te vinden. Hij huilt gewoon mee met de populistenwolven in het bos. Hij zou zo graag weer de grote regeerpartij willen zijn, die het CDA ooit was. Nou Maximepiem, als het aan mij ligt zal het nóóit meer zo ver komen. 😥

4 gedachten over “Maxime Verhagen is gewoon hartstikke de weg kwijt”

 1. Wat er gaande is, is dat alle doorsnee politieke partijen volstrekt de weg kwijt zijn en nog maar één ding weten te doen: PVV na-apen. Zowel in haar inhoudsloze populistische gebral als in haar onfatsoenlijke stijl. En dan maar hopen dat de kiezers terug komen. Een bizarre inschattingsfout. En zeer zorgelijk bovendien.

  Tijd voor vakantie en tijd voor nieuwe verkiezingen lijkt me zo.
  Zie ook: http://verbazingovernederland.blogspot.com/2011/06/nederlandse-politiek-is-ernstig-toe-aan.html

 2. “Een prikkelende bijdrage aan de discussie” noemen de “”””””””””dissidenten “”””””””””” Kathleen Ferrier en Ad Koppejan dit , Kathleen Ferrier is potdomme zelf een van de enge allochtonen met gek eten waar Verhagenvan begrijpt dat Bruin-Christelijken er bang voor zijn ,Als dat dissidenten zijn is mijn oma’s terriër een wolf … Verhagen klinkt trouwens als een buiksprekerspop , we weten dus nu wiens arm in z’n reet steek en zijn mond beweegt : Geert Wilders

 3. Maxime Onbehagen denkt zeker het electoraat dat de laatste verkiezingen van het CDA naar de PVV is overgestapt terug te lokken door exact dezelfde xenofobe retoriek te uiten. Dit zou een ieder die nog wel in ‘fatsoen’ geloofd toe moeten juichen, want dit luidt het definitieve einde van het CDA in:
  – volgers van de Grote Blonde Leider zullen geen genoegen nemen met de surrogaat-versie.
  – CDAers met enig fatsoen zullen de rug toekeren naar deze xenofoob.
  Go Maxime, go!

 4. “Een prikkelende bijdrage aan de discussie, maar wel wat eenzijdig.”

  Hou op met die herhalingen. Zo klonk ook elke speech van Adolf Hitler.

Reacties zijn gesloten.