Oud-minister Ab Klink denkt daadwerkelijk dat er met PVV’ers te praten valt

Ab Klink zei een aantal heel zinnige dingen over immigratie tijdens de Anton de Komlezing 2011 in Amsterdam en hoe we er nut van kunnen hebben. Hij vindt dat ook PVV’ers dat in moeten gaan zien. (klik hier voor ingekorte versie van de lezing)

Hij lijkt dus van de merkwaardige gedachte uit te gaan dat er met PVV’ers te praten valt, dat het gewone politici zijn, misschien zelfs beschaafde mensen. Terwijl toch al geruime tijd duidelijk is dat je in het geval van de PVV te maken hebt met brievenbuspissende, bijlzwaaiende, gummiknuppelmeppende, kopstootuitdelende, alcoholische, spikemeppende en failissementsfraudeplegende stukken racistisch schuim van de samenleving, die tot het eind van hun leven in een cordon sanitaire opgesloten hadden moeten worden.

1 gedachte over “Oud-minister Ab Klink denkt daadwerkelijk dat er met PVV’ers te praten valt”

  1. Ach, met de mensen aan de buitenkant valt het kwartje echt wel een keer. De harde kern, daar heb je gelijk in. Je ziet dat de standpunten steeds belachelijker worden, dus moeten er steeds meer mensen gaan twijfelen.. Dat standpunt over het uitbreiden van definite van buitenlander naar de 3de generatie is een mooi voorbeeld van een wake up call voor velen (namelijk degene die in die categorie vallen in de eerste plaats natuurlijk).

Reacties zijn gesloten.