Helmondse wijk overweegt knokploeg tegen kutmarokkaantjes

Kijk aan, de burgers dreigen de mouwen op te stropen:

Buurtbewoners van Binnenstad-oost in Helmond pikken de overlast van Marokkaanse hangjongeren niet langer. Ze vinden dat de gemeente te weinig doet en dreigen het heft in eigen hand te nemen.(Zie en zie)

Dat is dan volledige conform de instructies van de Grote Goeroe (Wilders):

Wat wilt u dan dat ik zeg: landgenoten, trekt ten strijde tegen criminele allochtonen? Ik zit hier juist om te voorkomen dat er rassenrellen uitbreken. Maar ik wil er dus wel iets aan toevoegen. Mocht het ooit tot rellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan. Met die rellen schudt de samenleving de politiek wakker en dwingt haar alsnog daadkrachtig in te grijpen, voordat het echt te laat is en er misschien een revolte uitbreekt.(Zie)

Het grappige is dus dat de Helmonders nu de bruine brievenbuspiscoalitie kunnen wakker schudden en dwingen tot ingrijpen.

“Marokkanen zijn geen ras”, zei u? Het is een citaatje van Wilders he die zal zelf wel begrijpen wat-ie bedoelt.

22 gedachten over “Helmondse wijk overweegt knokploeg tegen kutmarokkaantjes”

 1. Groot gelijk !
  Alleen krapuul vindt dat natuurlijk niet zo leuk .
  Die praten alles van dat volk goed.

 2. Nou pukkie, die kutmarokkaantjes zijn vast reuze hinderlijk. Maar Helmond word al sinds jaar en da geteistert door kuthelmondertjes die voor veel overlast zorgden en knap[ gewelddadig konden zijn.

  Dus kennelijk is niet zozeer de afkomst van belang maar de plek waar de mensen wonen. En dat is weer afhankelijk van onder andere inkomen. En hoe zou het nu komen dat er ineens tussen al die kuthelmondertjes ook de kutmarokkaantjes de kop opsteken?

  hint:
  http://www.krapuul.nl/shrtnws/42110/liever-mark-dan-mohammed/

 3. Of t nou kutmarokkaantjes, kuthelmondertjes of kutwet-ik-veel-waar-vandaan zijn. Als de overheid die wij met zo veel geld niet to ingrijpen kunnen krijgen dan doen we t inderdaad zelf! Eigen rechter spelen? JA!
  Van de straat afstampen…met grof geweld.Punt!

 4. Dick de Roode Schreef:

  Eigen rechter spelen? JA!
  Van de straat afstampen…met grof geweld.Punt!

  Hahaha!!! Dàt zou nog wel eens vies tegen kunnen vallen…. In `40-`45 was in Nederland een uitstekend georganiseerd en adequaat verzet tegen nazi-elementen en hun schuinsmarcherende collaborateurs. Dat verzet tegen bruinhemden kan net zo makkelijk zomaar weer worden opgestart. na 71 jaar.

 5. Ik ben bang dat er helmonders zijn die zich meer storen aan hangmarokkanen dan aan hanghelmonders. Hoe noemen we dat ook alweer?

 6. ==In `40-`45 was in Nederland een uitstekend georganiseerd en adequaat verzet tegen nazi-elementen en hun schuinsmarcherende collaborateurs.==

  HALLO, bijltjesdag.

  😀

 7. Heh…ter verduidelijking

  HALLO = Hang Alle Laffe Landverraders Op.
  Bijltjesdag is evt. voor een Googlezoek. Dag van de afrekening, na een periode van terreur.

  Koos Groen heeft daar leuke info over geschreven.

  /slinkse info

 8. # 6 Marcy. Kweenie wat je bedoelt: landverraders zijn toch die neonazistische Helmondtokkies die een rassenpogrom tegen mohammedaanse medemensen en Marokkaanse medelanders zouden voorstaan?
  :mrgreen:

 9. Dick de Roode Schreef:

  Of t nou kutmarokkaantjes, kuthelmondertjes of kutwet-ik-veel-waar-vandaan zijn. Als de overheid die wij met zo veel geld niet to ingrijpen kunnen krijgen dan doen we t inderdaad zelf! Eigen rechter spelen? JA!
  Van de straat afstampen…met grof geweld.Punt!

  Heb jij voor mij een datum voor de oprichtijngsvergadering van de SA 2.0?

 10. @ Dick de Roode. Lijkt me wel zo fair, jij mag kutmarokkaantjes trappen, maar niet zeuren als men terug trapt.

 11. Dat snap dick kennelijk niet: als hij zou mogen trappen mag ik hem ook trappen. Lijkt me allemaal niet even geweldig.

 12. Dick de Roode Schreef:

  Eigen rechter spelen? JA! Van de straat afstampen…met grof geweld.Punt!

  pffff.
  Zó word je dus als je je door een brallende, opruiende Meester als W. laat gebieden en breinwassen.
  Voor het soort types als deze Dick de Roode is het jammer dat het GGZ bezuinigt op onkosten opvang van
  racistische psychoten. Straks heb je weer van die lui van de schietclub in stompzinnige battlebroek als die trieste T. v.d. V. die het zèlf wel eventjes zullen oplossen met een Heckler & Koch of een Mauser.

 13. Ik zal nooit moe worden om op dit overduidelijk feit te wijzen:

  Geert Wilders een zijn consorten en helpers in deze Bruine coalitie zijn erop uit om een burgeroorlog uit te lokken in Nederland.

  Nog niet duidelijk?

  (Kan ik me voorstellen dat het iets niet ziet als je van geboorte blind ben)

 14. Effe voor de bierzupers die in hun roes denken dat ze zomaar onrust in ons klein land kunne stoken: we zijn Limbabwe nog niet, hoor.

 15. Gouda is uitgemolken, dan zoeken we toch een andere plaats .
  aha eentje gevonden Helmond

 16. er wordt gedaan alsof Helmond overspoeld wordt door de Marokkanen, zij maken slecht 4.1% uit van de bevolking van 88.575.
  en je gaat me toch niet vertellen dat al die Marokkanen Kut Marokkanen zijn, en als iemand vervellend is pak je hem op en straf je hem en niet de rest ook meerekenen als overlastpleger.

 17. @ globetrotter65:

  #21 Klopt. Het is een kleine groep die het verpest, zowel voor de auto- als allochtonen bevolking die wel van goede wil is. Ik woon gelukkig aan de goede kant van de wijk in kwestie, maar kan mij de (volks)woede die er nu heerst goed voorstellen.

  De Helmondse overheid en politie reageren niet of niet snel genoeg. Hoorde laatst dat er bij ons in Helmond slechts 1 wagen van de politie actief is. 1!!! Helaas hebben wij ook in Helmond nog geen enkele van de zo vurig door de PVV beloofde agenten gezien.

Reacties zijn gesloten.