PVV laat het afweten bij lijsttrekkersdebat Almere

it-clown4-150x150Het is toch wat, doe je maar in twee gemeenten mee, is het nog te veel moeite om naar één van die gemeenten even naar het lijsttrekkersdebat te gaan. Een debat dat volgens de organisatie “onder meer gaat over de multiculturele samenleving”.

Dit onderwerp zou de PVV toch moeten aanspreken. Zij willen immers Marokkaanse en Antilliaanse straatterroristen aanpakken, geen nieuwe moskeeën, hoofddoekjes en boerka’s verbieden en noem al die PVV-flauwekul maar op die op dat A4’tje staat dat ze bij de PVV in Almere een “verkiezingsprogramma” noemen.

Alle lijsttrekkers uit Almere doen mee, maar PVV’er de Roon doet gemakshalve maar net alsof ie even niet thuis is. En dat terwijl hij in Almere woont. Zo zie je maar hoe belangrijk ze bij de PVV-Almere debat en democratie eigenlijk werkelijk vinden.

Er was bij de andere partijen in Almere nogal wat kritiek op het verkiezingsvodje van de PVV; zo zouden de PVV-plannen onder meer onbetaalbaar zijn. Ja, en onbetaalbare plannen zijn eigenlijk wel een beetje een showstopper. Tenzij PVV’er de Roon misschien van plan is een oliebron aan te boren in Almere gaan ze niet door, zeg maar. Beetje lastig om te verdedigen in een debat inderdaad. Dus kom je maar gewoon niet opdagen.

Wij hebben bij Krapuul een paar maanden geleden al een oplossing bedacht voor dit irritante gedrag van PVV’ers; komt er een PVV’er niet opdagen bij een debat? Zet er een andere clown voor in de plaats.

Update: dit bericht had binnen enkele uren genoeg stemmen voor “best gewaardeerd” bij Nujij maar de redactie heeft hem bij nader inzien toch maar verstopt.

10 gedachten over “PVV laat het afweten bij lijsttrekkersdebat Almere”

 1. Ja als je geen argumenten hebt of als je weet dat je afgebrand wordt, kan je het beste wegblijven. :mrgreen:

 2. Ja het is echt weer een geniale meesterzet. Zo zal het wel uitgelegd worden door de PVV-aanhang.

 3. Ach jullie zijn zoals straathondjes die in de benen proberen te bijten van deftige burgers die een wandeling willen maken in een nette wijk. een echt achterhoedegevecht dus. Waatom zouden PVV mensen zich nu gaan verlagen tot een “debat” met volksverraders?

  De tijd van “strijd met argumenten” is al lang voorbij maar dat hebben jullie nog niet door.

 4. Momentje, democratie is een prima systeem als iedereen zich aan de regels houdt, maar moslims erkennen alleen de authoriteit van Allah, hen voorgekauwd door de imam van dienst.

  Ik kom er ook eerlijk voor uit dat het moslimprobleem niet volgens de huidig gangbare democratische regels kan opgelost worden.Die zijn nl. historisch gegroeid in een seculiere maatschappij en dat is iets waar een moslim alleen maar zijn neus voor ophaalt.
  Dat is ook de gedachtefout van Wilders….hij zou beter open kaart spelen met zijn kiezers en duidelijk zeggen “mensen, het loopt mis met die moslims, als we ze binnen dit en pakweg 15 jaar niet goed-of kwaadschiks buiten schoppen is het gedaan met onze Europese cultuur”.

 5. Wat zit je nou weer dom te kletsen over moslims. Dit gaat over de gemeenteraadsverkiezingen in Almere. Niet in Mekka. Je bent in de war.

 6. Oh maar binnenkort wordt de naam van dat Hollandse dorpje gewijzigd in Halalmere !

  Ik ben er nog nooit geweest, is dat ver van Multiculemborg?

Reacties zijn gesloten.