Plannetje Wilders voor showproces mislukt

crazyProces Wilders; slechts 3 van de door Wilders gevraagde getuigen mogen gehoord worden, en dat achter gesloten deuren. Dat media-spektakel dat W. wilde gaat dus niet door, op zich natuurlijk jammer want ook vandaag hadden we bijvoorbeeld graag zijn bakkes willen zien toen hij hoofdschuddend hoorde hoe de rechtbank op niet één van zijn eisen/wensen inging. Of het gezicht van de rechter als, op verzoek van W., een ayatollah komt uitleggen dat W. zogenaamd “gelijk heeft”. :mrgreen:

Dat haat zaaier “Arabist” Hans Jansen mag komen is op zich een goede zaak. Die kunnen ze dan tegelijk meenemen als ze Wilders veroordelen.

(Zie Telegraaf en Volkskrant)

85 gedachten over “Plannetje Wilders voor showproces mislukt”

 1. Ik vind het een beetje aandoenlijk te vinden voor W.
  En de raadsman wist donders goed dat dit plannetje natuurlijk niet zou lukken. Maar hij boert er van, dus alles wat W. hartje begeert krijgt hij.

 2. ^begin, ben in een melige bui en dan typ ik, klik en ga dan pas kijken.

 3. Hans Jansen is ook een “ervaringsdeskundige” net als Mohammed B.

  Maar goed ik heb geen meelij hoor. Zeker niet met Moskofiets. Die heeft vandaag weer wat mooie nieuwe zeilbootonderdelen verdiend.

 4. Moskofiets? Wahahahaha 😆

  Maar dat bootje van Bram dus hè, tjeeetje zeg 😯 🙄 Rijke stinkende bastard zonder ruggegraat.

 5. Trouwens @admin: Er zijn mensen die krapuul zodanig haatzaaiend vinden, dat ze daarom op Geertje zouden gaan stemmen. Ik snap zulke overdreven reacties niet. Zulk harde taalgebruik doen wij toch niet aan? 🙄

 6. als dat een reden is om op wilders te stemmen en de haatzaaierij van wilders niet een reden is om op …ehm…pvdk te stemmen dan begrijp ik die mensen niet

 7. @18 Maar dat zijn lieden die eigenlijk nu al weten dat ze in de toekomst op Geert gaan stemmen. Daar heeft krapuul geen invloed op.

 8. @20: Ik had iets geplaatst op nujij.org inclusief een linkje van specifiek dit draadje. Daar kwam die reactie van… 😕

 9. @22 Ja, dat argument hoor ik ook vaak. Dat krapuul is een stelletje zooi, ik ga maar op wilders stemmen. Iets in die trand iig. Maar ja wat moet je ermee? Die mensen weten al op wie ze gaan stemmen en luisteren niet naar tegenargumenten.

 10. Ik quote even van mijn nujij.org draadje “13:00 uur live Wilders-zaak”:

  Kijk dat gevoel heb ik nu ook met krapuul.

  Ze hebben precies het zelfde extreme als de extreme denkbeelden van Wilders.
  Ze staan toevallig net aan de andere kant van het politieke spectrum.

  Enge mannetjes en vrouwtjes, extreme idioten
  Bleh.
  Valt geen draad of concencus in te ontdekken

 11. Dat is toch gewoon gelul. Als krapuul voor hun een reden is om op Wilders te stemmen dan geeft dat gewoon aan dat ze niet sporen.

 12. Vraag maar of ze 1 extreem ding kunnen noemen op Krapuul. Met linkje erbij. Hebben ze niet. Weten ze niet.

 13. denk dat ze vaak niet snappen dat er soms wilderismen gebruikt worden die ze serieus nemen.

 14. @jvdheuvel

  jawel hebben ze wel

  fitna met mein kampf vergelijken bijvoorbeeld

  daar doelde ik oa op met wilderismen

 15. Dat ze te dom zijn om te snappen wanneer iets een grap is dan is dat hun probleem daar ga ik me niet mee bezig houden.

 16. Maar goed, wederom krijg ik als reactie:

  Ik ga hier niet over in discussie, zoals ik eerder zei: “ieder zijn ding”.
  Laat een ander zelf maar oordelen als ze daar behoefte aan hebben.

 17. Normaal dan klikken ze op een link en dan kan ik zien waar ze vandaan komen. Google, twitter, nujij.nl, telegraaf, shiftzone, etc etc etc. Maar 0 nujij.org.

 18. Ik had een tijdje terug ook iemand op nujij.nl die dat soort kletskoek liep te verkopen, zo van “oh het is krapuul nou dan is het extremistische haat rommel” en ik heb hem tot 6 keer toe gevraagd om daar dan 1 voorbeeldje van te geven. En toen, verrassend: niks.

  Misschien is dit wel dezelfde.

 19. Ja ok hou maar op. Zeg maar als ze iets extremistisch of haat op deze site vinden dat ze even moeten aangeven wat dat dan is, dan haal ik het wel even weg, dat is namelijk absoluut niet de bedoeling dat hier zoiets staat. Dit is geen site van PVV-aanhangers.

 20. @admin: Maak je niet zo druk joh, het zijn die lui maar. Ze geven niet eens concrete voorbeelden, hebben vooraf al een mening en kennelijk klikken ze ook geen link aan. Ze praten elkaar gewoon na en zijn boos omdat sommige van hun vriendjes hier gebanned zijn of niet mogen posten. Zegt genoeg lijkt mij.

 21. Ik maak me helemaal niet druk. Ja en nu je het zegt, bonny heb ik direct na haar allereerste bericht hier op deze site, een ban gegeven. Klopt. Ik dacht weg met die onzin die wil ik hier niet hebben.

 22. Ok genoeg hier over. Verder nog nieuws over de grote Wilders-freakshow?

  Anders ga ik maar naar huis zo.

 23. Ja die 2 sites die heb ik gezien. Maar ik weet niet wat ik er mee moet; ze voegen niks toe.

 24. Check die PayPal klikker rechts in beeld. Die zal hij wel nodig hebben. Ja nieuwe sponsors moeten binnen gehaald worde.

 25. Jullie zijn idioten, en nog erger dan die schytmoslims die jullie zo aanbidden. Jullie verdienen een Wilders niet. Veel plezier onder de sharia !

  Islam en Koran is niet het probleem, dat is ouwe lulkoek voor debielen, geen hond die dat nog interesseert. Het zijn de MOSLIMS die als een plaag ongedierte Europa kapot maken en jullie helpen daar aan mee. Bah ! Schaam jullie!

 26. binnen geen SHOW, buiten ook nix.

  of de achterban luistert goed en is thuis gebleven? zelfs niet belangstellend een stiekeme glimp van de grote Leider op te vangen?

  nog erger, de achterban kreeg wèl een uitnodiging, maar is lekker thuis bij de kachel gebleven.

  hij weet de massa wel in beweging te brengen. 200 man in Amsterdam en 20 demonstranten tegen hem in London.

  hij moet meer oude films bekijken, hoewel dat ego van hem dan wel een tik krijgt. gebakken lucht verkoper, keizer zonder kleren en geen volk met kinderen die hem daar op kan wijzen.

  zou de Leider dit proces geestelijk aan kunnen? ik verwacht nog steeds dat er een moment komt dat de lege huls in elkaar zakt. afknapt, gaat flippen. zijn ware ikje toont.

 27. Waarom zijn jullie er zo schyterig voor dat Wilders een hele reeks baarden, de een al achterlijker dan de ander, als getuige zou oproepen? Volgens jullie is er toch niks mis met Islam en moslims, dus kunnen die moslim-apen toch makkelijk Wilders van antwoord dienen zodat Het Algemeen publiek kan zien dat Wilders gewoon een enorme Hitler-aanbidder en racist is?

 28. @ 74 Wij zijn er niet huiverig voor, immers niet de Islam staat voor het hekje, maar Wilders. Dus Wilders volgt al een verkeerde strategie door “deskundigen” erbij te halen. Hij zou zich bezig moeten houden met te bewijzen dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan de aanklachten. In plaats daarvan wil hij aantonen dat de Islam kwaadaardig is en dat hij de waarheid spreekt. Maar de waarheid is subjectief.

 29. Dat kan je niet menen want dan zou de achterlijkheid van moslims tentoongesteld worden zodat niemand er meer omheen kan of wil.
  Maar mss denk jij écht dat moslims niet achterlijk zijn en een bepaald nut zouden kunnen hebben, dat zou ook kunnen natuurlijk.

 30. Die aanklachten tegen Wilders zijn so wie so absurd, dat vindt zelfs het OM . Hij hoeft zich daar dus niet tegen te verdedigen.

  Het is dezelfde situatie als Milosevic die de autoriteit van dat infame moslim-tribunaal in Den Haag niet erkende.

 31. Dan zijn jullie dus heel blij dat Wilders de “verkeerde strategie” voert en voor zijn haatdragende uitspraken ter dood veroordeeld zal worden? Dat is toch ook wat jullie teergeliefde moslims willen?

 32. @79 wat ben je toch aan het dromen. Wilders erkent de autoriteit van de rechtbank wel.

  @80 Praat ajb niet de hele tijd over “jullie”.

 33. @ 80 Je praat onzin. Voor het overtreden van art.137 sr krijg je geen doodstraf,niet eens de maximale straf.
  Dus Wilders zal echt geen 2 jaar in het gevang verdwijnen en zal ook echt niet de hoogste geldboete krijgen.

 34. IK had Wilders graag gekruisigd gezien als een nieuwe Jezus. Maar die rechtertjes en jullie regenten zijn kleine gluiperds, die liever alles in achterkamertjes regelen en Wilders een grandioos en meeslepend Lijden ten aanschijn van het hele Nederlandse volk willen ontzeggen. Van uit hun standpunt wel een begrijpelijke politiek natuurlijk.

 35. @ 82: oh kennen jullie de doodstraf dan niet meer? Zelfs niet voor het “beledigen van moslims”? En toch durven jullie zich een “beschaafde natie” noemen?

 36. @ 84 Die hebben wij afgeschaft en Belgique ook dus wat dat betreft zijn we gelijk.

Reacties zijn gesloten.