Hans Hillen: ‘Volkskrant is ingehuurd door oppositie’

Show me the way to the next whiskey bar
Een op zijn minst merkwaardig te noemen opmerking van minister ‘whiskynose’  Hillen van defensie.  Hij beweert dat de Volkskrant is  ingehuurd door de oppositie om te proberen in het kabinet te stoken’. ………..

De oppositie kan sowieso geen potten breken tegen dit kabinet aangezien er helemaal geen oppositie is. De drie vingerlikkende vriendjes kunnen het wel alleen af en als er eentje niet wil, dan staat er altijd wel een oppositiepartij klaar om een bruin symboolvoorstel als meer “nationalistische”  muziek op radio twee erdoor heen te jassen. (Bedankt SP)

Maar Hillen kreeg er dus van langs van ambtenaren op Buitenlandse zaken en in plaats van daar op in te gaan geeft hij de schuld aan de Volkskrant. U weet wel dezelfde Volkskrant met figuren als Nausicaa Marbe, Afshin Ellian en zelfbenoemde goeroe Bertus “Rifaapjes” Brussen. Als Hillen de Volkskrant echt zou lezen, zou hij dus weten dat het al heel lang geen traditionele linkse krant meer is.  Het enige dat de moeite waard is om te lezen zijn de columns van Thomas von der Dunk, op de website.

8 gedachten over “Hans Hillen: ‘Volkskrant is ingehuurd door oppositie’”

 1. Ja maar het is juist erg goed voor de rechtse meute om vol te houden dat de Volkskrant zo links is, om duidelijk te maken dat de Telegraaf pas echt de stem van het bruine volk is (en dan te bedenken dat de Volkskrant ooit de krant van de KVP, een van de “bloedgroepen” van het CDA was).

 2. De typering bij Joop, als zou de Volkskrant “een van de belangrijkste kwaliteitskranten van Nederland” zijn, is m.i. ook kolderesk. Het begrip “kwaliteitskrant” is, wederom m.i., als benaming in dit land al jaren een volstrekt lege huls…
  😉

 3. De Volkskrant was ooit een goede krant – in de dagen van Jan Blokker als adjunct, dertig jaar geleden. Dat is een roem waar je niet op kunt blijven teren.

 4. De simpelste vraag an Minister Hillen: Waar ziet uw Excellentie oppositie in Nederland?

 5. Ben Schreef:

  Als je te vaak de Telegeert leest, dan LIJKT de Volkskrant inderdaad wel links.

  Als je de Bruinste Krant van Nederland leest, is alles links, zelfs de Donald Duck.

 6. Ach, wat een prààààchtige geLIJKendende foto van Hans Hillenkopter; een verzopen en verrookte kop!

Reacties zijn gesloten.