PVV wil IKON de mond snoeren

Programma’s die de PVV onwelgevallig zijn moeten sofort van de Nederlandse zenders verwijderd worden!

In discussies over de bezuinigingen wordt het kabinet vaak verweten dat er geen visie aan ten grondslag ligt. Of het nu gaat om de cultuur, het PGB, de geestelijke gezondheidszorg of de publieke omroep. De visie van de PVV in het algemeen en Martin Bosma in het bijzonder ten aanzien van de publieke omroep is glashelder. Vanuit een gecreëerde underdog positie iedereen met kritiek op de PVV bikkelhard de mond snoeren. Wie betaalt bepaalt. En dus kon Bosma zich twee weken geleden in het achterkamertjesoverleg met CDA en VVD melden met een lijstje programma’s dat in zijn ogen per direct van de zender moest.

(Lees verder bij Villamedia die ook nog aandacht besteden aan dat achterlijke 35% quotum waar ik vorige week van ging flippen)

3 gedachten over “PVV wil IKON de mond snoeren”

 1. Heeft Martin Bosma al zijn lidmaatschap bij de Communistische Partij van DDR aangevraagd, want daar deden ze altijd aan strenge controle van alle media en uitzendingen?
  Aaah, sorry voor Martin Bosma – die DDR bestaat niet meer. Dan maar in Norod-Korea proberen?

  Gelijk mag van mij ook de hele PVV onmiddellijk naar Noord-Korea vertrekken waar hun ware dictatoriale plaats is.

 2. Citaat Villamedia:
  ‘Het kan toch niet zo zijn dat een uit belastingcenten betaalde omroep zulke programma’s uitzendt?’, zei Bosma over de IKON. Normaal gesproken een retorische vraag, maar sinds de PVV in het centrum van de macht zit niet meer.
  De PVV is de enige politieke partij die uitsluitend op belastinggeld én fondsen van meestal extreem-rechtse/fundamentalistische clubs draait.
  Tevens is de PVV de enige club die nog nooit openheid heeft gegeven over haar inkomsten.
  Bijna alle politieke partijen en omroepen vangen naast hetgeen ze vanuit de belastingpot vangen, een groot deel van hun inkomsten via leden en donaties. Waar ze juist wél met trots en zelfs graag openheid in geven.
  Zij hoeven zich namelijk nergens voor te schamen.

 3. Ai! Maak ik een fout!
  De PVV vangt ook nog geld van hun vrienden.
  Je kunt vriendje worden van de PVV door een (gering) bedrag te storten.
  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik destijds toe het me door Wilders persoonlijk via e-mail gevraagd werd, ik spontaan € 45,45 heb overgemaakt (ofwel ƒ 100,-)
  Ik heb ooit eens gevraagd wat er met “mijn” geld werd gedaan. Daar heb ik geen antwoord op gekregen. Ik heb daar begrip voor kunnen opbrengen. Immers de stichting Vrienden van de PVV heeft maar één bestuurslid, die zowel voorzitter, secretaris én penningmeester is, namelijk Geert Wilders zelf. En die heeft het veel te druk met andere zaken om antwoord te geven op vragen van mensen die hem steunen zoals als bekend, ik ben.
  Wel is het zo dat na betaling van een tientje het boek van Martin Bosma “De schijn-élite van de valse munters “ geheel gratis toegezonden krijg, iets wat je als je niet geabonneerd bent op de PVV-nieuwsbrief nooit achter zou zijn gekomen. Al die mensen vissen dus mooi achter het net.
  Allemaal mensen dus die niet in de gaten hebben gekregen aan welke normen en waarden iemand moet voldoen wil die zich Nederlander mogen noemen. Belangrijk ook voor degenen die (zoals bijna elke afstammeling van een niet-westerse cultuur) welke fouten je in het Nederlands wél mag maken (praktisch niks) maar dat de titel van het boek “De schijn-élite van de valse munters “ 2 flagrante fouten bevat die wél zijn toegestaan.

Reacties zijn gesloten.